Brewferm® Carbonation Drops – helppo tapa juoman hiilihapotukseen pullossa
1 pala sisältää sopivan määrän 1 x 0,33l pullon hiilihapotukseen. Brewferm® Carbonation Drops paloja on saatavilla kahdessa eri koossa, 0,33l ja 0,5l pulloille.
60 x 33 cl pullon karbonointiin eli ± 20 litraa olutta
Brewferm® Carbonation Drops – helppo tapa juoman hiilihapotukseen pullossa
1 pala sisältää sopivan määrän 1 x 0,5l pullon hiilihapotukseen. Brewferm® Carbonation Drops paloja on saatavilla kahdessa eri koossa, 0,33l ja 0,5l pulloille.
40 x 50 cl pullon karbonointiin eli ± 20 litraa olutta
Brewferm Flow’in automaattilappo on näppärä, parilla pumppausliikkeellä starttaava automaattilappo. Mukana kiinnitysklipsi ja sakkasuodatin. Lappo pysyy tiiviinä, kun sisemmän osan irroittaa säilytyksen ajaksi. Näin tiiviste ei painu kasaan säilytyksessä. Pituus 35cm.
Automaattilappo
Klipsi helppoon kiinnitykseen ja korkeuden säätöön
Brewfermin nestemäinen, humaloimaton vaalea mallasuute. Voidaan käyttää korvaamaan mallasta tai sokerin korvikkeena. 0,75kg mallasuutetta vastaa 1kg mallasta.
Nestemäinen mallasuute soveltuu hyvin myös hiivastartterin tekoon: liuota 100g uutetta / 800ml vettä. Keitä 5-10min ja anna jäähtyä 20-25 °C. Kun neste on jäähtynyt, se voidaan sekoittaa hiivan kanssa desinfioituun erlenmeyer -pulloon, jonka päällä alumiinifolio tai vesilukko.
Brewferm Medium on nestemäinen, humaloimaton keskitumma mallasuute. Voidaan käyttää korvaamaan mallasta tai sokerin korvikkeena. 0,75kg mallasuutetta vastaa 1kg mallasta.
Nestemäinen mallasuute soveltuu hyvin myös hiivastartterin tekoon: liuota 100g uutetta / 800ml vettä. Keitä 5-10min ja anna jäähtyä 20-25 °C. Kun neste on jäähtynyt, se voidaan sekoittaa hiivan kanssa desinfioituun erlenmeyer -pulloon, jonka päällä alumiinifolio tai vesilukko.
Brewferm Wheat on nestemäinen, humaloimaton mallasuute aineksina 55% vehnämallasta ja 45% ohramallasta. Voidaan käyttää korvaamaan mallasta tai sokerin korvikkeena. 0,75kg mallasuutetta vastaa 1kg mallasta.
Nestemäinen mallasuute soveltuu hyvin myös hiivastartterin tekoon: liuota 100g uutetta / 800ml vettä. Keitä 5-10min ja anna jäähtyä 20-25 °C. Kun neste on jäähtynyt, se voidaan sekoittaa hiivan kanssa desinfioituun erlenmeyer -pulloon, jonka päällä alumiinifolio tai vesilukko.
Levymallinen vierteenjäähdytin on erittäin tehokas jäähdyttäjä. Jäähdyttää jopa 40 litraa kiehuvaa vierrettä 20-25 asteiseksi 10 minuutissa. Erillistä pumppua ei vaadita.
Jäähdyttimeen kuuluu 4kpl letkuliittimiä (12mm x 3/4”). Letkut ei sisälly hintaan. Letkuksi suosittelemme PVC-ristikudosletkua.
Gypsum, eli kalsiumsulfaattia käytetään tuomaan happamuutta vierteeseen. Käytetään yleisesti vaaleammissa, vahvasti humaloiduissa oluissa (Ipa, Apa) veden säätöön ja humalan katkerojen esille tuontiin. Veden säätö oluttyypille sopivaksi on avain loistavan oluen valmistukseen kotona!
Vinoferm Campden jauheena. Campden on erinomainen aine kloorin ja klooriamiinin poistoon mäskäys- ja huuhteluvedestä, sekä säilyvyyden parantamiseen. Ehkäisee hapettumista. Todella riittoisaa.
Brewfermin valmistama kalsiumkloridi puhtaana, elintarvikelaatuisena 33% liuoksena. Kalsiumkloridi lisää oluen makuun pyöreyttä, täyteläisyyttä ja tuo maltaan makua paremmin esille. Vaikuttaa myös alentavasti mäskin pH-arvoon.
Brewfermin valmistama puhdas magnesiumsulfaatti. Magnesiumsulfaattia käytetään magnesium ja sulfaatti ionien lisäämiseen mäskäysveteen, joka pieninä pitoisuuksina lisää lopputuotteessa suutuntumaa. Tunnetaan myös nimellä epsom suola tai karvassuola.