Brewfermin nestemäinen, humaloimaton vaalea mallasuute. Voidaan käyttää korvaamaan mallasta tai sokerin korvikkeena. 0,75kg mallasuutetta vastaa 1kg mallasta.
Nestemäinen mallasuute soveltuu hyvin myös hiivastartterin tekoon: liuota 100g uutetta / 800ml vettä. Keitä 5-10min ja anna jäähtyä 20-25 °C. Kun neste on jäähtynyt, se voidaan sekoittaa hiivan kanssa desinfioituun erlenmeyer -pulloon, jonka päällä alumiinifolio tai vesilukko.
Brewferm Medium on nestemäinen, humaloimaton keskitumma mallasuute. Voidaan käyttää korvaamaan mallasta tai sokerin korvikkeena. 0,75kg mallasuutetta vastaa 1kg mallasta.
Nestemäinen mallasuute soveltuu hyvin myös hiivastartterin tekoon: liuota 100g uutetta / 800ml vettä. Keitä 5-10min ja anna jäähtyä 20-25 °C. Kun neste on jäähtynyt, se voidaan sekoittaa hiivan kanssa desinfioituun erlenmeyer -pulloon, jonka päällä alumiinifolio tai vesilukko.
Brewferm Wheat on nestemäinen, humaloimaton mallasuute aineksina 55% vehnämallasta ja 45% ohramallasta. Voidaan käyttää korvaamaan mallasta tai sokerin korvikkeena. 0,75kg mallasuutetta vastaa 1kg mallasta.
Nestemäinen mallasuute soveltuu hyvin myös hiivastartterin tekoon: liuota 100g uutetta / 800ml vettä. Keitä 5-10min ja anna jäähtyä 20-25 °C. Kun neste on jäähtynyt, se voidaan sekoittaa hiivan kanssa desinfioituun erlenmeyer -pulloon, jonka päällä alumiinifolio tai vesilukko.
Muntonsin tumma nestemäinen mallasuute on valmistettu crystal, suklaa, ja pale -maltaista. Erinomainen pohja portereihin, mildeihin ja stoutteihin. 1,5kg purkki.
Muntonsin valmistama nestemäinen Wheat mallasuute on sekoitus vehnä- ja ohramallasta suhteella 55% vehnää ja 45% ohraa. Hyvä pohja kaikkiin vehnä oluisiin. 1,5kg purkki.