Valmistusaineet

Näytetään kaikki 12 tulosta

  • Nestemäinen mallasuute Brewferm wheat 1,5kg

    Nestemäinen mallasuute BREWFERM wheat 1,5kg

    11,90 

    Brewferm Wheat on nestemäinen, humaloimaton mallasuute aineksina 55% vehnämallasta ja 45% ohramallasta. Voidaan käyttää korvaamaan mallasta tai sokerin korvikkeena. 0,75kg mallasuutetta vastaa 1kg mallasta.

    Nestemäinen mallasuute soveltuu hyvin myös hiivastartterin tekoon: liuota 100g uutetta / 800ml vettä. Keitä 5-10min ja anna jäähtyä 20-25 °C.  Kun neste on jäähtynyt, se voidaan sekoittaa hiivan kanssa desinfioituun erlenmeyer -pulloon, jonka päällä alumiinifolio tai vesilukko.

    EBC 18. Aineisosat: mallasuute (vehnämallas, ohramallas, vettä)

    • 1 kg spraymallasta = 1.60 kg mallasta
    • 1 kg mallasta = 0.62 kg spraymallasta
    • 1 kg nestemäistä mallasuutetta = 0.80 kg spraymallasta
    • 1 kg nestemäistä mallasuutetta = 1.30 kg mallasta
  • Nestemäinen mallasuute Brewferm medium 1,5kg

    Nestemäinen mallasuute BREWFERM medium 1,5kg

    11,90 

    Brewferm Medium on nestemäinen, humaloimaton keskitumma mallasuute. Voidaan käyttää korvaamaan mallasta tai sokerin korvikkeena. 0,75kg mallasuutetta vastaa 1kg mallasta.

    Nestemäinen mallasuute soveltuu hyvin myös hiivastartterin tekoon: liuota 100g uutetta / 800ml vettä. Keitä 5-10min ja anna jäähtyä 20-25 °C.  Kun neste on jäähtynyt, se voidaan sekoittaa hiivan kanssa desinfioituun erlenmeyer -pulloon, jonka päällä alumiinifolio tai vesilukko.

    EBC 18. Aineisosat: mallasuute (vehnämallas, ohramallas, vettä)

    • 1 kg spraymallasta = 1.60 kg mallasta
    • 1 kg mallasta = 0.62 kg spraymallasta
    • 1 kg nestemäistä mallasuutetta = 0.80 kg spraymallasta
    • 1 kg nestemäistä mallasuutetta = 1.30 kg mallasta
  • Nestemäinen mallasuute Brewferm light 1,5kg

    Nestemäinen mallasuute BREWFERM light 1,5kg

    11,90 

    Brewfermin nestemäinen, humaloimaton vaalea mallasuute. Voidaan käyttää korvaamaan mallasta tai sokerin korvikkeena. 0,75kg mallasuutetta vastaa 1kg mallasta.

    Nestemäinen mallasuute soveltuu hyvin myös hiivastartterin tekoon: liuota 100g uutetta / 800ml vettä. Keitä 5-10min ja anna jäähtyä 20-25 °C.  Kun neste on jäähtynyt, se voidaan sekoittaa hiivan kanssa desinfioituun erlenmeyer -pulloon, jonka päällä alumiinifolio tai vesilukko.

    EBC 10. Aineisosat: mallasuute (ohramallasta, vettä)

    • 1 kg spraymallasta = 1.60 kg mallasta
    • 1 kg mallasta = 0.62 kg spraymallasta
    • 1 kg nestemäistä mallasuutetta = 0.80 kg spraymallasta
    • 1 kg nestemäistä mallasuutetta = 1.30 kg mallasta
  • Nestemäinen mallasuute Muntons Darkt 1,5kg

    Nestemäinen mallasuute Muntons Dark 1,5kg

    10,90 

    Muntonsin tumma nestemäinen mallasuute on valmistettu crystal, suklaa, ja pale -maltaista. Erinomainen pohja portereihin, mildeihin ja stoutteihin.  1,5kg purkki.

  • Nestemäinen mallasuute Muntons Wheat 1,5kg

    Nestemäinen mallasuute Muntons Wheat 1,5kg

    10,90 

    Muntonsin valmistama nestemäinen Wheat mallasuute on sekoitus vehnä- ja ohramallasta suhteella 55% vehnää ja 45% ohraa. Hyvä pohja kaikkiin vehnä oluisiin. 1,5kg purkki.

  • Nestemäinen mallasuute Muntons Light 1,5kg

    Nestemäinen mallasuute Muntons Light 1,5kg

    10,90 

    Muntonsin valmistama nestemäinen vaalea mallasuute on valmistettu laadukkaista englantilaisista maltaista. 1,5kg purkki.

  • St. Peter’s IPA 3 kg

    St Peters IPA 3 kg

    27,90 

    Täyteläinen IPA. Kitissä ainekset 23 litraan olutta, ABV 5.5%
    St Peter’s olutuutteet on Muntonsin valmistamia yhteistyössä St Petersin panimon kanssa.

  • St. Peter’s Golden Ale 3 kg

    St Peters Golden ale 3 kg

    27,90 

    Erittäin maukas ja raikas vaalea ale. Kitissä ainekset 23 litraan olutta, ABV 4.7%

  • Irish Moss 100g

    Irish Moss 100g

    3,90 

    Irish Moss (Chondrus Crispus) is on merilevää. Oluthommissa se parantaa proteiinien saostumista mäskäyksen aikana eli lopputuotteena kirkkaampi olut.

  • Eurogel MW 2066 oluen kirkastusaine

    Eurogel MW 2066 – 50g

    2,75 

    EUROGEL® on kasvispohjainen kirkastusaine jauheena. Lisätään kun keittoa jäljellä n.15min, tai käymisen jälkeen.  Vähentää chill hazea. Annostus: 1g / kilo mallasta, joten erittäin riitoisaa tavaraa.

  • Protafloc Rae 50g

    Protafloc rae 50g

    3,75 

    Protafloc rakeena.  Lisätään 5 minuuttia ennen keiton loppua vierteeseen. Protafloc vähentää sakkaa käymispöntössä joten lopputuotteena on kirkkaampi olut. Parantaa myös oluen säilyvyyttä pullossa/kegissä.

    Alunperin Protafloc on suunniteltu panimoiden käyttöön, joten annostuksen kanssa saa olla tarkkana. Sopiva annostus on 2-5g/100l.

     

  • Protafloc tabletit

    Protafloc tabletit

    2,50 6,50 

    Protafloc tablettimuodossa, joka on käytännössä samaa ainetta kuin irish moss.  Murskattu tabletti lisätään 5 minuuttia ennen keiton loppua vierteeseen. Protafloc vähentää sakkaa käymispöntössä joten lopputuotteena on kirkkaampi olut. Parantaa myös oluen säilyvyyttä pullossa/kegissä.

    Alunperin Protafloc tabletit on suunniteltu panimoiden käyttöön, joten annostuksen kanssa saa olla tarkkana. Sopiva annostus on ¼ tablettia per 19 litraa.