Alfa-amylaasi

3,25 

Alfa-amylaasi on tärkkelystä nesteyttävä entsyymi, joka on tarkoitettu viljasta (esim. ruis, vehnä, maissi, riisi) tai perunasta tehtyyn mäskiin. Se toimii tehokkaasti lämpötilassa 70-105°C ja pH-alueella 4,5-7,5. Parhaat olosuhteet tärkkelyksen muuntamiseen saat kuitenkin lämpötilassa 85-95°C ja pH-alueella 5-5,5.

Varastossa

x
Tuotetunnus (SKU): MP590481 Osasto:

Käyttö

Lisää alfa-amylaasia 1 ml 5 kg raaka-ainetta kohti. Ennen lisäämistä liuotetaan mitattu annos entsyymiä pieneen määrään vettä, jotta se leviää paremmin mäskiin. Pidä seoksen lämpötila noin 95 ⁰C:ssa tunnin aja koko ajan sekoittaen. Anna mäskin jäähtyä. Lisää hiiva ja hiivaravinne.