Omega Yeast Labs

Omega Yeast Saisonstein® – OYL-500

10,95 

Saisonstein® on Omegan kehittämä hybridi kahdesta eri Saison kannasta, ranskalaisesta (OYL-026) ja belgialaisesta (OYL-027). Se on monikäyttöinen, aromaattinen, hyvin käyvä silkkisellä suutuntumalla. Se käy luotettavasti korkeillakin ominaispainoilla. Se on luonteeltaan mausteinen, monivivahteinen, kuiva, hieman hapan, kuiva ja rapsakka. Attentuaatio 80-90% tai enemmän.

Päivitetty ilme ja koko! Pakkaukset sisältävät nyt 50% enemmän hiivaa (150 mL).

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Mahtuu kirjeeseen! Toimitus: Matkahuolto XXS-paketti / Posti Pikkupaketti 4,9€

Tuotetunnus (SKU): OYL-500 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hiivatyyppi: Belgialainen ale
Flokkulaatio: matala
Attentuaatio: 70-80%
Käymislämpö: 18–26° C
Alkoholinsieto: 11%

Lisätiedot

Paino 0.15 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.