Tango – 2021

2,55 11,00 

Erikoiserä! Tango on hedelmäinen humalalajike Hüllista Saksasta, ja sitä on kasvatettu vuodesta 2020. Lajike on jalostettu Cascadesta ja Hallertau Traditionista vastaamaan markkinoiden kasvavaa kysyntää uusille aromihumalalajikkeille. Maussa ja aromissa sitrusta, passionhedelmää, omenaa, pihkaisuutta ja greippiä erityisesti käytettäessä kuivahumalointiin. Takaa helpon juotavuuden ja miellyttävän pehmeän katkeron.

Tuotetunnus (SKU): MP-27-0788 Osasto:

Kuvaus

Tango on hedelmäinen humalalajike Hüllista Saksasta, ja sitä on kasvatettu vuodesta 2020. Lajike on jalostettu Cascadesta ja Hallertau Traditionista vastaamaan markkinoiden kasvavaa kysyntää uusille aromihumalalajikkeille. Maussa ja aromissa sitrusta, passionhedelmää, omenaa, pihkaisuutta ja greippiä erityisesti käytettäessä kuivahumalointiin. Takaa erinomaisen juotavuuden ja miellyttävän pehmeän katkeron.

Perustietoa humalasta

Satovuosi: 2021
Alpha: 13,2%

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valitse koko

50g, 100g, 250g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tango – 2021”

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.