Humalat

Humalat jaetaan aromi- ja katkerohumaliin alfahappo ja betahappopitoisuuden perusteella. Humalien alfahappo ja betahappopitoisuudet vaihtelevat satovuodesta riippuen. Tuotekuvauksiin ja pakkauksiin on merkitty tarkat pitoisuudet.

Mallaspuoti maahantuo humalat, ja tyhjiöpakkaa ne ilmatiiviisti. Tyhjiöpakkaus suojaa humalan aromit valolta ja hapelta. Säilytämme  humalat pakastimessa tuotteiden asiakkaille toimitukseen saakka.

Humalapelletit tarjouksessa

Näytetään tulokset 1–24 / 73

 • Mallaspuoti Citra Humalapelletti 2019 sato

  Citra humalapelletti (2020)

  4,25 18,00 

  Citra on todella suosittu, korkean alfahappopitoisuuden omaava lajike joka on sekoitus Hallertau Mittelfrühia, Tettnangeria, EKGtä, sekä muutamaa muuta lajiketta. Citra omaa intensiivisen sitruksisen maun,  ja sopii hyvin käytettäväksi mm. Mosaicin, Galaxyn ja El Doradon parina. T90 pelletti.

 • Mallaspuoti Magnum humalapelletti

  Magnum humalapelletti (2020)

  2,67 7,50 

  Magnum on yleisesti tunnettu erinomaisista katkero-ominaisuuksistaan. Magnumin aromissa on kevyttä sitruksisuutta korkeilla katkeroilla. Magnumi tuottaa puhtaan, miellyttävän katkeron. Käytetään yleisesti saksalaisissa lagereissa ja pilsnereissä, sopii toki mihin tahansa oluttyyliin mihin halutaan puhdasta katkeroa.

 • Huell Melon humalapelletti

  Huell Melon humalapelletti (2020)

  2,50 8,20 

  Huell melon on melko tuore tulokas, joka on kehitetty vastaamaan kasvavaan hedelmäisten humalien kysyntään. Aromi on omalaatuinen yhdistelmä hunajamelonia, kypsää mansikkaa, aprikoosia  ja häivähdys vaniljaa. Humalalla on pehmeä katkero, ja soveltuu parhaiten kevyemmän katkeron omaaviin oluttyyppeihin. Omalaatuisen aromiprofiilin vuoksi se on parhaimmillaan käytettynä aromihumalana myöhäisemmissä humalalisäyksissä tai kuivahumalana.

 • Mallaspuoti Columbus humalapelletti

  Columbus (CTZ) BBC Pure humalapelletti (2020)

  2,20 8,25 

  Columbus (CTZ, Colmbus, Tomahawk, Zeus) on korkean alfapitoisuuden lajike melko neutraalilla katkerolla ja intensiivisellä aromilla. Kukkaisuutta ja sitruksisuutta sekä aromissa ja maussa. Aromihumaloinnissa voidaan käyttää keiton loppupuolella tai kuivahumalointiin tuomaan vahvaa humalan makua. Erinomainen lajike kaikkiin amerikkalaisiin aleihin kuten IPA, APA ja imperial alet.

   

 • Mallaspuoti Ekuanot humalapelletti

  Ekuanot BBC Pure humalapelletti (2020)

  3,49 14,80 

  Ekuanot on amerikkalainen humala, jota käytetään yleensä aromihumalana. Korkea humalaöljypitoisuus, runsaasti sitrusta, hedelmäisyyttä ja yrttisyyttä. Tunnetaan myös nimellä Equinox. Maussa on sitruunaa, limeä ja papaijaa. Erinomainen humala käytettäväksi amerikkalaistyylisissä oluissa, kuten APA, pilsnerit, amerikan alet. Toimii myös mainiosti single-hop humalana sekä whirlpoolissa ja kuivahumaloinnissa.

 • Mallaspuoti East Kent Goldings EKG humalapelletti

  El Dorado humalapelletti (2020)

  3,49 14,80 

  El Dorado on erittäin mehukas, hedelmäinen ja makea, melko korkean alfahappopitoisuuden omaava humalalajike. Hyvä katkero- ja aromihumala, tuoksussa kirsikkaa ja mangoa. Sopii hyvin monenlaisiin oluihin kuten IPAt, pale alet sekä vehnäoluet. Aromihumalana käytettäessä antaa todella hedelmäisen ja trooppisen aromin, jossa päärynää, vesimelonia ja kirsikkaa.

 • LUPOMAX® Mosaic humalapelletti / hops

  LUPOMAX® Mosaic humalapelletti (2020)

  6,50 33,50 

  LUPOMAX® on uudenlainen, puhtaampi humalapelletti Barth-Haasilta, joka sisältää huomattavasti enemmän lupuliinia ja vähemmän kasvinosia verrattuna perinteisiin humalapelletteihin. Paras lopputulos saavutetaan käytettäessä whirlpoolissa ja kuivahumaloinnissa. 70g LUPOMAX humalaa vastaa n. 100g perinteistä T90 humalapellettiä.

 • LUPOMAX® Citra humalapelletti / hops

  LUPOMAX® Citra humalapelletti (2020)

  6,50 33,50 

  LUPOMAX® on uudenlainen, puhtaampi humalapelletti Barth-Haasilta, joka sisältää huomattavasti enemmän lupuliinia ja vähemmän kasvinosia verrattuna perinteisiin humalapelletteihin. Paras lopputulos saavutetaan käytettäessä whirlpoolissa ja kuivahumaloinnissa. 70g LUPOMAX humalaa vastaa n. 100g perinteistä T90 humalapellettiä.

  LUPOMAX® pähkinänkuoressa

  • Vahvempi, aromikkaampi ja kirkkaampi humalan maku
  • Sensory Plus™ tekniikka tuottaa äärimmäisen tasalaatuisen tuotteen
  • Vähentää hävikkiä erityisesti kuivahumaloidessa
  • Enemmän lupuliinia, vähemmän kasvimateriaalia

  Citra on suosittu valinta aromihumalaksi tai single-hop humalaksi. Citralla on intensiivinen sitruksinen, hedelmäinen ja greippimäinen luonne.

  Katso esittelyvideo LupoMaxista:

  https://www.youtube.com/watch?v=6G1hZBI2C5k

 • Mallaspuoti East Kent Goldings EKG humalapelletti

  East Kent Goldings humalapelletti (2020)

  2,70 10,95 

  East Kent Golding eli EKG on Englantilaisista humalalajikkeista tunnetuin, vuosisatoja vanha lajike. Humalaa kasvatetaan Kentin alueella, ja sen kantaisä on Canterbury Whitebine. Ominaisuuksiltaan East Kent Golding on maanläheinen, miedosti katkeroa antava makealla, pehmeällä ja hunajaisella ominaismaulla. Soveltuu hyvin englantilaisiin oluttyyleihin, kuten pale ale, ESB, jne,

 • Mallaspuoti Magnum humalapelletti 2019 sato

  Tettnanger humalapelletti (2020)

  2,39 9,80 

  Tettnanger on yksi neljästä aidosta saksalaisesta jalohumalasta. Tettnangeria käytetään usein lagereissa katkero- ja aromihumalana. Melko samankaltainen Saazin kanssa. Miedon kukkainen ja mausteinen aromi. Soveltuu erityisesti vaaleisiin ja tummiin lagereihin sekä belgialaisiin aleihin, vehnäoluisiin, bockeihin ja kölschiin.

 • Hallertau Hersbrucker humalapelletti

  Hallertau Hersbrucker humalapelletti (2020)

  2,49 10,25 

  Hallertau hersbrucker on suosittu, perinteinen saksalainen maatiaislajike, jota käytetään yleisesti aromihumalana pilsnereissä ja lagereissa. Hersbrucker on hedelmäinen, mausteinen ja kukkainen. Matala alfahappopitoisuus ja se sopii hyvin käytettäväksi erityisesti lageriin, pilsneriin, bockiin, belgialaisiin aleihin, kölschiin, hellesiin ja lambiciin. Hersbrucker on monen muun lajikkeen kantaisä.

 • Mallaspuoti Chinook humalapelletti

  Chinook BBC Pure humalapelletti (2020)

  2,90 11,75 

  Chinook humalaa voidaan käyttää aromi- ja katkerohumalana. Käytetään yleisesti IPA tyylisiin oluihin. Katkerohumalana käytettäessä antaa melko ”karvaan” maun, josta monet kuitenkin pitävät. Maussa pihkaisuutta ja greippiä.

  BBC Pure Hop Pellet™ on Boston Beer Companyn kehittämä teknologia, millä humalapellettiin saadaan enemmän aromia ja makua. Pelletit jauhetaan -35 asteessa, joka ehkäisee hapettumista ja lopputuotteessa on vähemmän kasvimateriaalia, kuin perinteisissä pellettihumalissa. Humalalla on myös pidempi säilyvyys.

 • Mallaspuoti Centennial humalapelletti

  Centennial BBC Pure humalapelletti (2020)

  2,90 11,75 

  Centennial on amerikkalainen aromihumala, joka toimii myös katkerohumalana. Samankaltainen kuin Cascade, mutta omaa enemmän katkeroa ja vähemmän sitruksisuutta. Centennialissa on sitruunainen aromi, jossa myös hieman kukkaisuutta. Toimii erinomaisesti IPA, APA ja Pale Ale -tyyppisissä oluissa. Centennialia myös kutsutaan Cascaden “turboahdetuksi” versioksi, ilman Cascaden greippimäisiä aromeja. Centennial toimii hyvin esim. Chinookin ja Columbuksen kanssa.

 • Mallaspuoti Saaz humalapelletti

  Saaz humalapelletti (2020)

  2,47 10,22 

  Saaz on eräs klassisimmista ja arvostetuimmista humalalajikkeista. Mainio jalohumala, jolla pippurinen ja yrttinen aromi. Samankaltainen kuin monet saksalaiset lajikkeet. Suosittu lajike käytettäväksi pilsnereihin ja lagereihin sekä kevyisiin aleisiin ja belgioluisiin.

 • Hallertau Callista humalapelletti 2020 sato

  Hallertau Callista humalapelletti (2020)

  2,15 8,25 

  Hallretau Callista on vahvan hedelmäinen humalalajike, jonka aromissa aprikoosia, passionhedelmää, persikkaa, greippiä ja karviaista. Erittäin hyvät aromihumalointiominaisuudet matalalla alfahappopitoisuudella.

 • Mallaspuoti Amarillo humalapelletti

  Amarillo humalapelletti BBC Pure (2020)

  4,00 17,20 

  Amarillo on amerikkalainen humalalajike, joka on saavuttanut suuren suosion mikropanimoiden keskuudessa. Käytetään yleisesti aromihumalointiin, mutta korkean alfahappopitoisuuden vuoksi soveltuu myös katkerohumalaksi.Hyvä humala single hop oluisiin ja kuivahumalointiin.

 • Mallaspuoti Cascade humalapelletti

  Cascade humalapelletti (2020)

  2,90 11,75 

  Cascade on suosituin amerikkalainen humalalajike ja se tunnetaan sitruksisesta ja greippisestä aromistaan. Cascade sopii erityisesti amerikkalaisiin aleihin ja lagereihin. Monikäyttöinen humala, toimii katkerohumalana, keiton lopussa lisättäessä tai kuivahumaloinnissa. Kuuluisassa Sierra Nevada Pale Alessa käytetään tätä humalalajiketta. Cascade on Fugglen ja venäläisen Serebriankan risteytys.

 • Mallaspuoti Simcoe humalapelletti

  Simcoe® humalapelletti (2020)

  4,03 17,25 

  Simcoe on lajike, joka on saavuttanut nopeasti suuren suosion käsityöläispanimoiden keskuudessa. Korkean alfahappopitoisuuden ja matalan cohumulonipitoisuuden vuoksi hyvä pohja katkerohumalana. Voidaan käyttää myös aromihumalalointiin, jolloin saadaan miellyttävän hedelmäisiä, sitruksisia, maanläheisiä ja pihkaisia makuja.

   

 • Strata humalapelletti

  Strata humalapelletti (2020)

  4,59 18,80 

  Strata™ tunnettiin aiemmin nimellä X-331, on mansikkainen, sitruksinen, passionhedelmäinen, greippinen ja todella “dänkki” humala. Todella moniulotteinen makumaailma, joka toimii hyvin esimerkiksi Mosaicin, Citran, Chinookin, Amarillon ja El Doradon kaverina. Suosittelemme erityisesti NEIPAan, IPAaan ja muihin humalapommeihin. Toiminee myös hyvin SMaSH keitoksissa.

 • Northern Brewer humalapelletti

  Northern Brewer humalapelletti (2020)

  2,05 8,50 

  Northern Brewer on saksalainen, perinteikäs monikäyttöinen humala pihkaisella ja yrttisellä aromilla. Soveltuu katkerohumalaksi sekä aromihumalaksi.
  Käytetään esimerkiksi seuraaviin oluttyyleihin: ESB, Bitter, English Pale Ale, Porter, Lager, Lambic, Münich Helles.

 • Mallaspuoti Styrian Golding humalapelletti

  Styrian Savinjski Golding humalapelletti (2020)

  1,98 8,35 

  Styrian Goldings on Slovenialainen aromihumalalajike. Käytetään yleisimmin belgialaisissa aleissa, lagereissa ja ESB oluissa. Hieman ruohoinen, kukkainen, pihkainen, mausteinen ja maanläheinen aromi.

 • Hallertau blanc humalapelletti

  Hallertau Blanc humalapelletti (2020)

  1,95 8,10 

  Hallertau Blanc on raikas ja hedelmäinen aromihumala saksasta. Blancin tuoksua kuvaillaan hedelmäiseksi, valkoviinimäiseksi häivähdysellä karviaisenmarjaa. Hienostuneessa aromissa on Sauvignon Blanc rypälettä, sitruunaruohoa, seljankukkaa ja passionhedelmää. Soveltuu käytettäväksi aromihumalana amerikkalaistyylisissä aleissa tai vaikkapa pale lagereissa.

 • Mandarina Bavaria humalapelletti

  Mandarina Bavaria humalapelletti (2020)

  1,98 8,35 

  Mandarina bavaria on moderni humalalajike Hüellin alueelta saksasta. Sitä käytetään yleisesti aromihumalana ja toimii hyvin myös kuivahumaloinnissa. Maussa nimensä mukaisesti mandariinia, sekä greippiä ja limeä.

 • Hallertau Mittelfruh humalapelletti

  Hallertau Mittelfruh humalapelletti (2020)

  1,98 8,35 

  Hallertau Mittelfrüh on yksi saksalaisista jalohumalista, jota käytetään aromihumalointiin. Sen hienostunut, pehmeä maku sopii erityisen hyvin perinteisiin eurooppalaisiin pilsnereihin ja lagereihin sekä belgialaisiin aleihin. Humalan aromissa mausteisuutta, ruohoa, teetä, ja hieman sitruunaa. Tuoksussa kukkaisuutta ja mausteisuutta.