Käymisastiat

FermZillan käymisastiat Mallaspuodista järkihintaan. Myös edullisemmat muoviset käymisastiat hanalla tai ilman.

Näytetään tulokset 1–24 / 64

 • 4" - 2" tri-clamp adapteri

  4″ – 2″ Tri-Clamp adapteri

  45,60 

  Kartiomainen Tri-Clamp adapteri 2 tuumasta 4 tuumaiseen. Mahdollistaa suuremman 2″ hop-bongin käyttämisen Kegmenterin kanssa.
  Korkeus 14cm. Materiaali 304 RST.

 • PET korkki paineen vapautus venttiilille

  PET korkki kierteillä paineen vapautusventtiilille

  3,95 

  Korkki tavallisella PET pullon kierteillä. Korkissa on reikä varoventtiiliä varten. Sopii myös FermZillalle. HUOM! Älä altista säiliöitä suuremmalle paineelle kuin mihin ne on hyväksytty. Ei sisällä venttiiliä.

 • FermZilla - 55L - Tri-Conical Uni Tank käymisastia Gen3

  FermZilla – 55L – Tri-Conical Uni Tank käymisastia Gen3

  199,00 

  FermZilla 55L Tri-Conical on läpinäkyvästä PET muovista valmistettu käymisastia. Kartionmallista, paineen kestävää käymisastiaa voi käyttää oluen kypsytykseen, käymiseen ja hiilihapotukseen. Uusi kolmannen sukupolven malli helppokäyttöisillä ja luotettavilla tri-clamp liittimillä. Edelliseen sukupolveen verrattuna liittäminen ja irroittaminen on huomattavasti helpompaa, etenkin puhdistuksen kannalta. FermZilla 55L Tri-Conical on valmistettu paineenalaiseen käymiseen.

 • FermZilla 2" Tri-Clamp kansi

  FermZilla 2″ Tri-Clamp kansi

  24,90 

  Päivitä Fermzillasi tällä 2″ tri-clamp kannella. Kansi on suunniteltu käytettäväksi Hop Bong -kokoonpanossamme hapettomaan kuivahumalointiin. Sopii kaikkiin FermZillan malleihin.

 • FermZilla Hop Bong Kit - FermZilla kuivahumalointilaite

  FermZilla Hop Bong Kit – FermZilla kuivahumalointilaite

  109,00 

  Keglandin FermZilla Hop Bong Kit on nerokas lisävaruste FermZillan käymisastioihin hapettomaan kuivahumalan lisäykseen käymisen aikana! Kun Hop Bong Kit on asennettu FermZillaan, voit helposti lisätä olueen kuivaa humalaa, mausteita, sokeria, hedelmäsosetta tai mitä tahansa haluamaasi ilman läikkymistä tai happea. Kapasiteetti pelleteissä: 150g-180g

  Setti sisältää kaiken mitä tarvitset käyttääksesi sitä FermZillassasi.

 • Käymisastia 30 litraa kannella

  Käymisastia kannella 30 L

  9,90 

  Edullinen 30 litran käymisastia on valmistettu läpinäkyvästä muovista, joka on tarkoitettu elintarvikekäyttöön. Sopii oluen-, viinin- tai kiljun valmistukseen. Läpinäkyvän materiaalin ansiosta voit helposti seurata käymistä ilman, että sinun tarvitsee avata säiliön kantta. Kyljessä litra-asteikko. Kansi ja tiiviste vesilukolle sisältyy hintaan.

 • Spundit 2.0 rajapaineventtiili spunding valve

  SpunDiT USA 2.0 – Premium Spunding Valve

  99,00 

  SpunDiT USA 2.0 on markkinoiden paras rajapaineventtiili paineistettuun käymiseen ja kegien täyttöön. Tämä laadukas rajapaineventtiili tarjoaa panimoille erinomaisen tavan seurata ja hallita käymisprosessin aikana syntyvää hiilidioksidia. SPUNDitissa on erillinen FERMonitor astia, jossa voi nähdä vapautuvan hiilidioksidin kuplat. Sisältää rosterisen ball-lock liittimen FFL kierteillä.

  Laitteessa on valmiiksi värikoodaukset eri painealueille, esim vihreä 0.27-0.34 BAR (4-5 PSI), keltainen 1.03 BAR (15 PSI).

 • Ale! Blowtie 2 valmiskitti

  BlowTie 2 valmissetti

  27,37 

  Valmissetti joka sisältää Blowtie 2, uudenmallisen Duotight 8mm push-fit liittimellä sekä pienen pätkän jäykkää John Guest 8mm LDPE muoviputkea.

  Keglandin Blowtie V2 säädettävä rajapaineventtiili (Spunding valve), näppärä lisä esimerkiksi FermZillan käymisastiaan paineistettuun käymiseen. Paineventtiili sopii 8mm letkuun (DuoTight / John Guest). Sopii 8mm EvaBarrier letkuun. Helppo purkaa ja puhdistaa.

 • kegland brew bucket rst conical käymisastia

  Brew Bucket käymisastia RST – 26.5 L

  199,00 

  Keglandin Brew Bucket on järkevän hintainen, pieni sekä käytännöllinen 26,5 litran conical käymisastia ruostumattomasta teräksestä.
  Käymisastiassa on kartiomainen pohja, ja hanan sisääntulo on korkeussäädettävissä halutulle korkeudelle niin, ettei astiaa tyhjentäessä tule sakkaa mukaan.

  Käymisastian mukana tulee digitaalinen lämpömittari ja thermowell anturia varten. Mukana myös vesilukko ja silikonitiiviste.

 • Ale! Bucket Buddy RST käymisastia 36 W lämmityselementillä
  -15%

  Bucket Buddy RST käymisastia 36W lämmitysvastuksella

  179,00 

  Bucket Buddy on lompakkoystävällinen ja käytännöllinen rosterinen käymispytty, jossa on sisäänrakennettu 36 W lämmityselementti ja termostaatti lämmönsäätöä varten. Astia kestää hieman painetta, ei kuitenkaan riittävästi paineistettuun käymiseen. Säiliön pohja on pyöristetty niin, että sedimentti kerääntyy keskelle ja tyhjennyskorkeus on helposti säädettävissä.

 • BrewZilla 35L ja 65L whirlpool arm

  Camlock whirlpool Arm 35L & 65L

  29,49 

  Whirlpool Arm, sopii mm. Brewzillan 35L ja isompaan 65L versioon. Whirlpool armilla saat pyörteen keittoastiaan, joka tehostaa huomattavasti jäähdytystä immersiojäähdytintä käytettäessä. Whirlpool arm käyttää laitteen omaa integroitua pumppua.

  Sopii suoraan BrewZillan camlock liitäntään. Materiaali 304 RST. Uros camlock liitännällä. Pituus 520mm

 • FermZilla 30 l All-Rounder eristyshuppu

  Eristyshuppu 30 l FermZilla All-Rounder

  33,90 

  Eristyshuppu 30 L FermZilla All-Rounder käymisastiaan. Eristyshuppu tasaa lämmönvaihteluita, sekä suojaa kallisarvoisen oluen valolta ja UV-säteilyltä. Yksinkertaiseen ja tehokkaaseen viilennykseen voit jäädyttää vesipulloja tai Cryogelular geelipakkauksia ja laittaa ne hupun sisään.

 • Käymisastia hanalla ja vesilukolla, 30 litraa

  Käymisastia Brewferm 30 l, hanalla ja vesilukolla

  16,95 

  30 litran käymisastia hanalla, kannella ja vesilukolla. Hyväksytty elintarvikekäyttöön. Käymisastiassa on erikoisvahvistettu yläreuna.

 • BlowTie Spunding Valve rajapaineventtiili käymisastiaan

  KegLand BlowTie spunding valve – rajapaineventtiili

  12,09 

  BlowTie venttiilillä voit säätää käymisastiaan halutun paineen ja varmistaa, että paine astiassa ei nouse liian korkeaksi käymisen aikana.
  Säädettävällä nupilla on helppo säätää painetta pienemmäksi tai suuremmaksi. Helppo purkaa puhdistusta varten. Yhteensopiva 8mm (5/16″) letkun kanssa.

  Ei sisällä letkuja, liittimiä tai manometria. Pelkkä säätöyksikkö.

 • BlowTie Spunding Valve rajapaineventtiili käymisastiaan 0-40 psi

  KegLand BlowTie spunding valve – rajapaineventtiili 0-40 psi

  29,00 

  Valmiskitti paineistettuun käymiseen analogisella manometrilla. BlowTie venttiilillä voit säätää käymisastiaan halutun paineen ja varmistaa, että paine astiassa ei nouse liian korkeaksi käymisen aikana.
  Säädettävällä nupilla on helppo säätää painetta pienemmäksi tai suuremmaksi. Helppo purkaa puhdistusta varten. Yhteensopiva 8mm (5/16″) letkun kanssa.

 • BlowTie Spunding Valve rajapaineventtiili käymisastiaan

  KegLand BlowTie spunding valve – rajapaineventtiili digitaalisella manometrilla

  36,90 

  Valmiskitti paineistettuun käymiseen digitaalisella manometrilla. BlowTie venttiilillä voit säätää käymisastiaan halutun paineen ja varmistaa, että paine astiassa ei nouse liian korkeaksi käymisen aikana.
  Säädettävällä nupilla on helppo säätää painetta pienemmäksi tai suuremmaksi. Helppo purkaa puhdistusta varten. Yhteensopiva 8mm (5/16″) letkun kanssa.

 • Kumitulppa Carboy PET 12/23 litran käymisastiaan

  Kumitulppa 9 mm reiällä 12/23 l Carboy käymisastiaan

  5,00 

  Kumitulppa 9mm reiällä, joka sopii PET carboy-pulloille. Ei jätä hajuja tai makuja
  Halkaisija yläosa/alaosa 52/43 mm. Korkeus 2,8 cm.

 • Palloventtiili hanalla 1/2" tuuman kierteella - 13mm letkukaralla

  Palloventtiili hanalla RST 1/2″ kierre – 13mm letkukara

  15,50 

  Rosterinen palloventtiili hana, jossa mukana 13mm letkukara silikoniletkulle. Valmistettu 304 rosterista, kahvassa kuminen päällys. Aivan vastaava hana, kuin BrewZillassa. Mukava silikoninen tiiviste.

 • Ale! PET-Carboy, hanalla 12 litraa
  -38%

  PET-Carboy, hanalla 12 litraa

  19,90 

  PET-muovinen, paksuseinäinen demijohn. Suuaukon halkaisija 48mm, joka onsuljettavissa silikonitulpalla, katso yhteensopivat tuotteet alta.

 • silikonitulppa vesilukolle 25-38mm

  Sillikonitulppa 9mm reiällä 25 x 38mm

  3,09 

  Silikonitulppa 9mm reiällä vesilukolle. Sopii käymisastioihin, joiden aukko on n. 28 mm.

  Halkaisija: 38mm – 25mm
  korkeus: 26mm

 • silikonitulppa vesilukolle 25-33mm

  Sillikonitulppa ilman reikää 25 x 33mm

  3,09 

  Silikonitulppa ilman reikää vesilukolle. Sopii käymisastioihin, joiden aukko on n. 28 mm.

  Halkaisija: 33mm – 25mm
  korkeus: 26mm

 • Thermowell lämpökaivo 3/8" x 85mm

  Thermowell 3/8″ x 85mm

  17,50 

  Thermowell soveltuu erinomaisesti Kegmenterin tai Brew Monkin käymisastian tarkkaan lämpötilan mittaukseen suoraan käymisastian sisältä. Thermowelliin sopii 6.5mm paksuinen lämpötila-anturi. Ylimääräinen O-rengas kuuluu pakettiin. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Thermowelliin soveltuva lämpötila-anturi on esimerkiksi Digitaalinen lämpömittari -50 °C – +110 °C

 • Cornelius keg kegisetti paineistettuun käymiseen

  Cornelius Keg paineistettuun käymiseen 19 L

  168,65 

  Valmis paketti 19 L Cornelius Kegin muuttamiseksi käymisastiaksi paineistettuun käymiseen. Kegissä nesteputki korvataan lyhyemmällä putkella kaasulle, jonka päähän laitetaan kohopallo silikoniletkulla. Näin saadaan nestettä otettaessa aina kirkkain neste pinnalta. Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Uusi 19 L Cornelius Keg
  • Dip Tube kaasulle (nesteputki korvataan tällä)
  • Kohopallo silikoniletkulla (Dip Tuben päähän)
  • BlowTie V2 rajapaineventtiili
  • Ball lock liitin kaasulle letkukaralla sisältäen pätkän 8mm JG letkua

   

 • Cornelius keg kegisetti paineistettuun käymiseen

  Cornelius Keg paineistettuun käymiseen 19 L – käytetyllä kegillä

  109,55 

  Valmis paketti 19 L Cornelius Kegin muuttamiseksi käymisastiaksi paineistettuun käymiseen. Kegissä nesteputki korvataan lyhyemmällä putkella kaasulle, jonka päähän laitetaan kohopallo silikoniletkulla. Näin saadaan nestettä otettaessa aina kirkkain neste pinnalta. Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Käytetty 19 L Cornelius Keg
  • Dip Tube kaasulle (nesteputki korvataan tällä)
  • Kohopallo silikoniletkulla (Dip Tuben päähän)
  • BlowTie V2 rajapaineventtiili
  • Ball lock liitin kaasulle letkukaralla sisältäen pätkän 8mm JG letkua