Käymisastiat

FermZillan käymisastiat Mallaspuodista järkihintaan. Myös edullisemmat muoviset käymisastiat hanalla tai ilman.

Näytetään tulokset 1–24 / 34

 • Brew Monk käymisastia 30 litraa RST conical

  Brew Monk™ käymisastia conical RST 30 l

  175,00 

  Brew Monk RST on edullinen mutta laadukas kartiopohjainen käymisastia säädettävillä jaloilla. Brew Monkin käymisastia on ideaali 23 – 25 litran erille. Se on on ruostumattomasta teräksestä valmistettu. Astiat ovat pinottavissa, joten ne on mahdollista varastoida melko pieneen tilaan.

  Pakkaus sisältää käymisastian, kannen, lämpömittarin, silikonitulpan 9 mm reiällä ja vesilukon.

  Lataa käyttöopas tästä

 • PLAATO Valve V2

  PLAATO Valve V2

  25,00 

  PLAATO Valve on lisäosa Plaaton digitaaliseen vesilukkoon, joka liitetään käymisastian ja vesilukon väliin. Plaato Valve tasaa alipainetta käymisastiassa, eli se ehkäisee ilman virtauksen vesilukossa väärään suuntaan esimerkiksi coldcrashissa.

 • PLAATO V3 digitaalinen vesilukko bluetooth / wifi

  PLAATO V3 – digitaalinen vesilukko

  139,00 

  PLAATO on digitaalinen vesilukko, joka mahdollistaa käymisen seurannan tarkasti wifin kautta älypuhelimella. Mittaus tapahtuu vesilukon hiilidioksidin virtaukseen, joten laite ei ole vierteen kanssa kosketuksissa. Laite mittaa vierteen ominaispainon, alkoholiprosentin, käymisnopeuden sekä lämpötilan. Mobiililisovellus luo jokaiselle erälle erillisen raportin.

  Pakettiin sisältyy 3m USB-virtakaapeli. Vesilukko sopii 9mm reikään.

 • FermZilla 55l käymisastia

  FermZilla 55l käymisastia

  170,00 

  Keglandin FermZilla 55l on läpinäkyvästä PET muovista valmistettu käymisastia. Kartionmallista, paineen kestävää käymisastiaa voi käyttää oluen kypsytykseen, käymiseen ja hiilihapotukseen. Uudempaa 2. sukupolven mallistoa.

 • FermZilla Temp Twister jäähdytyskierukka

  Fermzilla Temp Twister

  39,90 

  Temp Twister jäähdytyskierukka FermZillaan. Kierukan mukana tulee valmiit liittimet FermZillan kanteen. Tällä värkillä saat halutessasi käymisastiaan glygolikierron jäähdytystä varten. Halkaisija 10cm, pituus 68cm. 1. sukupolven malli.

 • FermZilla valmiit reiät Temp Twisterille

  FermZilla kansi – valmiit reiät

  11,90 

  FermZillan kansi valmiilla rei’illä Temp Twisterille ja Thermowell lämpötila-anturin putkelle.

 • FermZilla varaosakansi

  FermZilla kansi

  11,90 

  Varaosakansi FermZillaan. Kierreosa ei sisälly hintaan. Käypänen seuraaviin FermZillan malleihin: FermZilla 27L , FermZilla 35L, FermZilla 55L, FermZilla 27L – Flat Bottom, FermZilla 55L – Flat Bottom.

   

   

 • Kohopallo ja silikoniletku Fermzilla paineistussarjaan

  Kohopallo ja silikoniletku

  10,00 

  Fermzillan paineistussarjaan kuuluva kohopallo ja silikonilietku. Pallo pysyy nesteen pinnalla, joten sillä voi annostella Fermzillan tankin yläosasta aina kirkasta nestettä. Helpottaa annostelua. Letkun pituus 60cm.

 • Käymisastia lasia, 5 litraa

  Lasinen käymisastia, 5 litraa

  12,50 

  Lasinen käymisastia hanalla, 5 litraa. Kätevä esimerkiksi siman tai pienten olutsatsien valmistukseen. Helppo puhdistaa. Vesilukko ja tiiviste ei sisälly hintaan.

 • Paineistussarja Kegmenter

  Kegmenter paineistussarja

  64,90 
 • Kegland Kegmenter Unitank käymisastia / keg 29L

  Kegmenter Unitank 29L Käymisastia / Keg

  179,90 

  Kegmenter RST Unitank 29L mahdollistaa käymisen ja juoman hapotuksen samassa astiassa. Paineistettuun käymiseen ostettava erillinen paineistussarja. Kegmenterit voidaan pinota varastointia varten.  Suuaukon halkaisija 10cm, helppo puhdistaa. Kestää isältä pojalle!

 • Kegland Blowtie v2 rajapaineventtiili

  KegLand BlowTie V2 rajapaineventtiili

  19,50 28,90 

  Keglandin uusi Blowtie V2 säädettävä rajapaineventtiili (Spunding valve), näppärä lisä esimerkiksi FermZillan käymisastiaan paineistettuun käymiseen. Paineventtiili sopii 8mm letkuun (DuoTight / John Guest). Sopii 8mm EvaBarrier letkuun. Helppo purkaa ja puhdistaa!

 • FermZilla paineistussarja muovisilla liittimillä

  FermZilla paineistussarja, muovisilla liittimillä

  24,90 

  FermZillan paineistussarja sopii 27, 35 ja 55 litraisiin malleihin sekä All-Rounderiin. Paineistussarjassa on muoviset liittimet.

  Voit hiilihapottaa, annostella ja käyttää oluesi paineistettuna. Suurin etu on paineistettu käyminen, joka vähentää estereiden muodostumista ja muita ikäviä sivumakuja. Paineistettuna voit käyttää oluesi normaalia lämpimämmässä. Tarvitset paineistettuun käymiseen paineensäätöventtiilin (ei kuulu pakettiin)

  Paineistussarja helpottaa myös oluen siirrossa kegiin niin, ettei olut joudu missään vaiheessa hapen kanssa kosketuksiin.

  Pakettiin kuuluu kaksi muovista ball lock liitintä (carbonation cap), johon käy joko neste- tai kaasuliittimet, silikoniletku, ja koho minkä avulla saat kirkasta olutta astian pinnalta.

 • FermZilla käymisastian kiinnitys / kantohihna

  FermZilla all-rounder 30 l / 60 l kantohihna

  10,00 

  FermZillan 30 ja 60 litraisiin sopiva kantohihna / kiinnityshihna. Auttaa käymisastian siirtelyä ja sen avulla voidaan käymisastia kiinnittää tiukasti jalustaan.

 • Mallaspuoti vierteen ilmauskivi

  Vierteen ilmauskivi, RST 5 µm

  10,30 

  Vierteen ilmauskivi, joka sopii hyvin myös juoman kegissä karbonoinnin nopeuttamiseen. 4-6mm sisähalkaisijalla oleviin letkuihin.

 • Mallaspuoti Blowtie V2 rajapaineventtiili

  KegLand inline regulaattori

  15,00 

  Keglandin pienikokoinen regulaattori helppoon paineensäätelyyn. Sopii paineilman, hiilidioksidin, typen ja veden kanssa käytettäväksi. Valmistettu elintarvikelaatuisesta muovista ja ruostumattomasta teräksestä. Sopii KegLandin 8mm (5/16″) letkuun. Näppärä esimerkiksi jos haluat käyttää linjastossa useita kegejä eri paineilla. Ei sovellu suoraan hiilidioksidipulloon kytkettäväksi.

 • FermZilla 35l käymisastia

  FermZilla 35l käymisastia

  138,00 

  Keglandin FermZilla 35l on läpinäkyvästä PET muovista valmistettu käymisastia. Kartionmallista, paineen kestävää käymisastiaa voi käyttää oluen kypsytykseen, käymiseen ja hiilihapotukseen. Uudempaa 2. sukupolven mallistoa.

 • Carbonation & Line Cleaning cap, muovinen

  Line Cleaning & Carbonation & FermZilla cap, muovinen

  4,90 

  Muovinen, edullisempi versio line cleaning & carbonation capista. Sopii FermZillaan, olutletkujen puhdistukseen ja karbonointiin. Toisessa päässä ball-lock liitin, johon käy kaasu- ja nesteliitin. Sopii muovisiin PET-pulloihin sekä FermZillan kierteisiin. Korkin letkukaraan sopii esim. 5x8mm EvaBarrier letku

 • FermZilla hiivankeräysastia 1000ml

  Hiivankeräysastia FermZilla-käymisastiaan 1000ml

  17,00 

  FermZilla hiivankeräysastia on yhteensopiva kaikkiin FermZilla käymisastioihin, jotka on varustettu erillisellä hiivankeräysastialla. Sitä käytetään ensisijaisesti humalan ja hiivan keräämiseen ja lisäämiseen käymisastiaan venttiilin kautta.

  Keräysastiaa voidaan käyttää myös hiivastarttereihin, elikkä voit luoda startterin tässä keräysastiassa suoraan ja kiinnittää sen sitten FermZillaan ilman että sinun tarvitsee avata kantta. Tämä keräysastia on suunniteltu toimimaan magneettisen sekoittimen kanssa.

  Pakkaus sisältää tiivisteet.

 • Mallaspuoti FermZilla jacket eristyshuppu 27l käymisastiaan

  Eristyshuppu 27 litran FermZilla-astiaan

  35,50 

  Eristyshuppu 27l FermZilla käymisastiaan. Eristyshuppu tasaa lämmönvaihteluita, sekä suojaa kallisarvoisen oluen valolta ja UV-säteilyltä. Yksinkertaiseen ja tehokkaaseen viilennykseen voit yksinkertaisesti jäädyttää vesipulloja ja laittaa ne hupun sisään

 • Kantokahvat / kahvasetti fermzillaan

  Nostokahvat 304 RST FermZillaan

  10,00 

  Kahvasetti FermZillaan, sopii malleihin Conical, All Rounder ja Flat Bottom. Huom! all-roundereissa kahvasetti sisältyy nykyisin pakettiin.

 • Thermowell Fermzilla - putki lämpötila-anturille

  FermZilla Thermowell – putki lämpötila-anturille 1/4″

  10,00 

  KegLandin Thermowell putki lämpötila-anturille voidaan asentaa melkein mihin tahansa käymisastiaan. FermZillaan asennettaessa täytyy porata reikä muoviseen kanteen, tarvitset siihen askelporanterän 12mm reikää varten.

  Anturiputken liittäminen käymiastian kannen kautta on järkevämpää kuin rungon läpi, koska silloin liitoskohta ei ole nesteen alla. Tämä helpottaa puhdistamista ja vähentää kontaminaatioriskiä.

  Pakkaukseen kuuluu DuoTight -sovite (samankaltainen kuin John Guest liittimet), jonka avulla voit kiinnittää putken KegMenterin tai FermZillan käymisastian kansiin.

  Materiaali: 304 RST, koko 8mm (5/16″) ulkohalkaisija x 7mm sisähalkaisija.

 • Mallaspuoti FermZilla Flat Bottom 30l käymisastia

  FermZilla Flat Bottom 30L käymisastia

  39,95 

  FermZilla Flat Bottom on parempi kuin muut perinteiset HDPE- ja PP -muovista valmistetut käymisastiat. Fermzillassa  ei ole hanaa, joten se on helpompi puhdistaa, eikä hanan liitoksiin jää muhimaan bakteereja. Huom! Flat Bottom ei ole tarkoitettu paineistettuun käymiseen. Se kestää jonkin verran painetta, mutta ei ole suunniteltu siihen. Paineistettu siirto kegiin 0,2bar paineella onnistuu.

  • Sileä pinta. PET muovi on todella sileää, joten se on helppo puhdistaa. Muilla HDPE-käymisastioilla on huokoinen pinta, mikä tarkoittaa, että krausen tarttuu seiniin. HDPE muovi on myös sen verran huokoista, että bakteereille on otolliset kasvuolosuhteet.
  • Estää hapettumista. Muut käymisastiat valmistetaan usein HDPE: stä, jotka ovat huokoisia, mikä tarkoittaa, että happi voi kulkea käymisastian seinämän läpi
  • Kevyt ja kestävä. FermZilla käymisastiat ovat kevyitä, mutta todella kestäviä
  • Suuri suuaukko. Yläosan aukko on halkaisijaltaan 120 mm, joten sisälle mahtuu käsi helposti puhdistusta varten.
  • Uusi kannen muotoilu. Uuden kansirakenteen ansiosta voit kiinnittää kansiin helposti muita lisävarusteita, kuten putken lämpötila-anturille tai glykolikäämin jäähdytystä varten.
 • Mallaspuoti FermZilla All-Rounder 60l käymisastia

  FermZilla All-Rounder 60L käymisastia

  78,90 

  FermZilla All-Rounder 60L on kevyempi, pienempi ja edullisempi versio FermZillasta ilman hiivankeräysastiaa. FermZillaa voidaan käyttää käymiseen paineen alla, hiilihapotukseen ja juoman annosteluun. 60l All-Rounderin kanssa suosittelemme käytettäväksi erillistä kantohihnaa.

  Kantokahvasetti, putki lämpötila-anturille ja paineistussarja myydään erikseen!