Savustetut maltaat

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Viking Malt smoked cherry mallas

  Viking Beech Smoked Malt

  2,15  - 2,26  / kg

  Viking Beech Smoked Malt valmistetaan 2-tahoisesta kevätohrasta ja savustetaan pyökillä.  Savumallasta käytetään pilsnermaltaan tapaan. Savustetulla maltaalla saat olueesi savuista makua ja tuoksua. Savustuksessa käytetään ekologisesti tuotettua puuta.

 • Viking Malt smoked cherry mallas

  Viking Smoked Malt Cherry

  2,65  / kg

  Viking Smoked Cherry Malt valmistetaan 2-tahoisesta kevätohrasta ja savustetaan kirsikkapuulla.  Savumallasta käytetään pilsnermaltaan tapaan. Savustetulla maltaalla saat olueesi savuista makua ja tuoksua.

  Savustuksessa käytetään kirsikkapuuta, joka on ekologisesti tuotettu.

 • Viking Malt smoked wheat - savustettu vehnämallas

  Viking Smoked Wheat Malt savustettu vehnämallas

  2,30  - 2,65  / kg

  Viking smoked on vehnämallasta, joka savustetaan koillis-Puolassa tammisavulla. Pehmeän savuinen ja miellyttävän vehnäinen mallas. Savustettua vehnämallasta käytetään mm. puolalaisissa grodziskie oluissa.

 • Viking Malt lightly peated malt, turpeinen savumallas

  Viking Lightly Peated Malt

  1,97  - 2,20  / kg

  Viking Lightly Peated Malt on turpeinen ja savuinen mallas. Vastaava kuin pilsnermallas, lisättynä kevyellä savuisuudella ja turpeella. Tällä maltaalla saat olueesi turpeisia ja savuisia aromeja, sopii hyvin esimerkiksi portereihin ja stouteihin.

 • Viking Malt smoked cherry mallas

  Viking Smoked Malt Sweet Cherry

  2,65  / kg

  Viking Smoked Sweet Cherry Malt valmistetaan 2-tahoisesta kevätohrasta ja savustetaan kirsikkapuulla.  Savumallasta käytetään pilsnermaltaan tapaan. Savustetulla maltaalla saat olueesi savuista makua ja tuoksua. Savustuksessa käytetään kirsikkapuuta, joka on ekologisesti tuotettu.

 • Weyermann oak smoked wheat malt

  Weyermann® Oak Smoked Wheat Malt

  2,20  - 2,35  / kg

  Käyttökohteet:  Savuoluet EBC: 4-8 Suurin suositeltava osuus maltaiden kokonaismäärästä: 100% Alkuperämaa: Saksa Maltaat olisi hyvä säilyttää viileässä, alle 20 asteessa. Näin maltaat säilyvät tuoreena minimissään vuoden verran.