Kuivatut oluthiivat

Valitse oluttyyliisi sopiva hiiva. Oluthiivan valinnalla oikean käymislämpötilan ohella on suuri vaikutus lopputulokseen. Oikean hiivan valinta on tärkeä tiettyä oluttyyliä tavoiteltaessa.

Mallaspuodin valikoimaan kuuluu tällä hetkellä Mangrove Jack’sin ja Fermentiksen kuivahiivat.

Näytetään tulokset 1–24 / 40

 • Lallemand CBC-1 hiiva

  Lallemand CBC-1 Cask and Bottle Conditioning

  3,90 

  Lallemand CBC-1 hiiva soveltuu oluen jälkikäyttämiseen tynnyrissä tai pullossa. CBC-1 toimii oluissa jopa 14% alkoholipitoisuuteen asti. Hiiva ei tuota olueen ylimääräistä makua, joten alkuperäinen luonne oluella säilyy.

 • Lallemand Windsor Ale hiiva

  Lallemand Windsor Ale

  4,25 

  Lallemand Windsor on aito englantilainen hiivakanta, joka tuottaa hedelmäisen, tasapainoisen ja raikkaan alen. Soveltuvat oluttyylit hiivalle ovat esimerkiksi Mild, Bitter, Irish Red, English Brown ale, Porter ja Sweet Stout.

 • Lallemand Abbaye Belgian Style Ale Yeast

  Lallemand Abbaye

  4,00 

  Lallemand Abbaye on hiivakanta, joka sopii erinomaisesti vahvoille belgityyleille kuten Tripeleille ja Dubbeleille. Makuprofiililtaan Abbaye on yhdistelmä fenoleja, pippurisuutta, banaania, neilikkaa sekä makeita hedelmiä.

 • Lallemand Diamond Lager

  Lallemand Diamond Lager

  3,90 

  Lallemand LalBrew Diamond™ Lagerhiiva  on aito saksalainen hiivakanta. Tuottaa puhtaita ja raikkaita perinteisiä lagereita kuten:  Munich Helles, Dortmunder Export, German Pilsner, Bohemian Pilsner, American Pilsner,  Vienna Lager, Oktoberfest/Märzen, Dark American Lager, Munich Dunkel, Schwarzbier, Traditional Bock, Doppelbock, Eisbock ja California Common.

 • Fermentis SafAle BE-134

  SafAle BE-134

  3,90 

  SafAle BE-133 on hiivakanta belgityyliselle saisonille. Tällä hiivalla saat oluestasi mausteisen, hedelmäisen, raikkaan ja helposti juotavan.

 • SafAle K-97 kuivattu oluthiiva

  SafAle K-97

  3,70 

  Fermentis Safale K-97 on on ale-hiivakanta kölschille, witbiereille tai runsaasti humaloiduille oluille kuten NEIPAlle. Annostus 1 pussi / 20 – 30 litraa.

 • Mangrove Jacks M66 Hophead Ale

  Mangrove Jack’s M66 Hophead Ale

  3,90 

  Uuutus! Mangrove Jacks M66 Hophead Ale on erityisesti humaloituihin aleihin kehitetty hiiva & entsyymisekoitus. Soveltuu erinomaisesti NEIPAan, Hazy IPAan, sekä muihin hedelmäisiin aleihin. Korostaa humalan aromeja, erityisesti myöhemmissä humalalisäyksissä.

 • Lallemand Verdant IPA Ale Yeast

  Lallemand Verdant IPA

  4,75 

  LalBrew® Verdant IPA oluthiiva on Verdant Brewing Co panimon yhteistyön tuotos.  Verdant IPAn tuottamat aprikoosin, trooppisen hedelmän ja sitruksen vivahteet sopivat hyvin yhteen humalavetoisiin aleihin kuten NEIPAt, American Pale Alet ja Bitterit. Tuottaa pehmeän, tasapainoisen ja hieman maltaisemman rungon kuin tyypilliset amerikkalaiset ipa hiivat.

 • Lallemand Wildbrew Philly Sour

  Lallemand WildBrew™ Philly Sour

  4,90 

  Lallemand WildBrew™ Philly Sour on Lachancea spp. lajikkeen oluthiiva, joka tuottaa käydessään maitohappoa. Säästää sourien teossa huomattavasti aikaa. Käyttää oluen valmiiksi 7-10 päivässä 25°C asteessa. Aromissa on omenaa, kivihedelmiä ja persikkaa. Käytetään tavallisen oluthiivan tapaan.

 • Lallemand Belle Saison oluthiiva

  Lallemand Belle Saison

  3,20 

  Lallemand Belle Saison on belgialaislähtöinen hiivakanta, tarkoitettu saisoneiden käyttämiseen. Käymisaste todella korkea, käy hyvin kuiviin oluttyyleihin. Käy valmiiksi noin neljässä päivässä. Tarkoitettu lämpimiin lämpötiloihin, joilla saa aidon ”Farmhouse” oluen. Maku on hedelmäinen, mausteinen ja raikas.

  Designed for warm-temperature fermentation true to traditional “Farmhouse” production methods, beers brewed with LalBrew® Belle Saison are fruity, spicy and refreshing.

 • Kuivattu oluthiiva Fermentis WB-06

  SafAle WB-06

  3,85 

  Safale WB-06 on vehnäoluelle tarkoitettu hiiva, joka tuottaa hienovaraisia estereitä ja fenolia, jotka antavat tyypillisen maun vehnäolueen.  Käy melko kuivaksi ja jättää lopputuotoksen sameaksi.

 • Kuivattu oluthiiva Fermentis Saflager S-23

  Saflager S-23

  3,75 

  Saflager S-23 on pohjahiiva, joka on kotoisin Berliinistä. Tätä hiivaa käytetään monessa Eurooppalaisessa kaupallisessa panimossa, ja se tuottaa raikkaita lagereita kevyellä hedelmäisyydellä ja estereillä.

 • Kuivattu oluthiiva Fermentis Saflager W34-70

  SafLager W-34/70

  4,90 

  Annostus: 8-12g/10l, 20-30g/10l alle 12 °C käymisläpötiloissa Flokkulaatio: korkea Attentuaatio: keskitasoa Käymislämpötila: 10-14 °C

 • Kuivattu oluthiiva Fermentis Safale T-58

  SafAle T-58

  1,95 

  Flokkulaatio: Korkea Käymisaste: 72 – 78 % Alkoholinkesto 9 -11 % Käymislämpötila: 18 – 24 ° C Annostus: 1 pussi per 20 – 30 litraa vierrettä

 • Mallaspuoti Lallemand Munich Classic saksalainen vehnäolut kuivahiiva

  Lallemand Munich Classic

  3,75 

  LalBrew® Munich Classic on baijerilainen hiivalajike, joka tuo esille saksalaiselle vehnäolutyyleille tyypillisen mausteisen ja esterisen aromiprofiilin. Tuottaa maukkaan, täyteläisen vehnäoluen. Tätä hiivakantaa on helppo käyttää monenlaisiin resepteihin ja käymisolosuhteiisiin, joten se on loistava valinta useille perinteisille vehnäolutyyleille. LalBrew® Munich Classic -profiililla valmistettuihin tyyleihin kuuluvat muun muassa Weizen / Weissbierit, Dunkelweizenit ja Weizenbockit. Tätä samaa lajiketta käyttää myös moni kaupallinen panimo!

 • Lallemand Nottingham kuivattu oluthiiva

  Lallemand Nottingham

  2,90 

  Nottingham on englantilaistyylinen alehiiva, joka sopii moniin tyyleihin ja käymisoloihin. Tämän hiivan avulla valmistettuihin perinteisiin tyyleihin kuuluvat muun muassa Pale Alet, Amberit, Porterit, Stoutit ja Barleywinet. Edellämainittujen tyylien lisäksi Nottinghamilla voidaan valmistaa muun muassa Golden Ale-, Kölsch-, Lager-tyylisiä oluita sekä IPAa ja Imperial Stouttia. Nottingham on suhteellisen neutraali ale-kanta, joka kestää stressiä ja tekee siitä hyvän valinnan myös korkeamman alkoholipitoisuuden oluisiin tai muuten haastavampiin käymisolosuhteisiin

 • Lallemand American West Coast Ale Yeast BRY-97 kuivattu oluthiiva

  Lallemand BRY-97 West Coast Ale Yeast

  2,95 

  LalBrew® BRY-97 on amerikkalainen West Coast-tyylinen ale hiiva, joka tuottaa korkealaatuisia aleja. Neutraali hiivakanta korkealla flokkulaatiolla, sopii monentyyppiseen amerikkalaiseen aleen. Esimerkkejä oluttyyleistä hiivalle: Cream Ale, American Wheat, Scotch Ale, American Pale Ale, American Amber, American Brown, American IPA, American Stout, Russian Imperial Stout, Imperial IPA, Roggen/Rye, Old Ale ja American Barleywine.

 • Lallemand Wildbrew Sour Pitch 10g

  Wildbrew Sour Pitch 10g

  14,90 

  WildBrew™ Sour Pitch on helppokäyttöinen ja varma tapa erilaisten hapanoluiden valmistukseen. Sour Pitch sopii mm. Berliner Weisse, Gose, lambic ja Sour IPA -tyyleille. Tuottaa puhtaan, tasapainoisen ja sitruksisen aromiprofiilin.

  Säilytä kylmässä. Optimaalinen käyttölämpötila 30-40°C.

 • Lallemand Servomyces 10g hiivaravinne

  Lallemand Servomyces hiivaravinne 10g

  5,00 

  Servomyces hiivaravinen parantaa käymistä ja helpottaa hiivan kierrättämistä. Lisätään vierteeseen 10min ennen keiton loppumista. Annostus 1g/100l pääkäymisen ravinteena, 2g/100l starttereissa.

 • Lallemand London ESB Classic English ESB Ale Yeast kuivattu oluthiiva 11g

  Lallemand London ESB

  3,85 

  Lallemand London ESB on aito englantilainen ale hiivakanta, joka on tunnettu luotettavasta käymisestä ja kohtuullisesta käymisestereiden tuotosta. Korostaa maltaisuutta ja humalia. Soveltuu erinomaisesti brittiläisiin oluisiin, kuten Pale Ale, Bitter ja Mild. Voidaan käyttää myös siidereille!

 • Lallemand Lalbrew Kveik Ale Yeast hiiva

  Lallemand Voss Kveik Ale

  4,45 

  Voss Kveik on perinnehiiva Vossista, Norjasta. Voss Kveik on erinomaisilla käymisominaisuuksilla varustettu hiiva. Hiivan optimaalinen käymislämpötila on jopa 35 – 40 °C.
  Sopii hyvin monentyyppiseen olueen. Käy todella nopeasti ja tuottaa kirkkaita oluita ilman suodatusta. Makuprofiili hieman hedelmäinen kevyelllä appelsiinilla ja sitruksella.

 • Mallaspuoti Lallemand Kölsch Köln ale hiiva

  Lallemand Kölsch Ale hiiva

  3,95 

  Lallemand Kölsch (Köln) on saksalainen alehiiva, joka on ideaali kölschille ja muille neutraaleille aleille. Tuottaa tasapainoisen maun, korostaen humalan aromeja tuoden samalla hienovaraista hedelmäisyyttä.

  Kylmemmässä käytettynä tuottaa neutraalimman ja lämpimässä hieman hedelmäisemmän makuprofiilin.

 • Mangrove Jack's siiderihiiva

  Mangrove Jack’s M02 siiderihiiva

  2,85 

  Mangrove Jack’s M02 siiderihiiva on estereitä tuottava hiivakanta, joka korostaa käytetyn hedelmämehun hedelmäisyydestä. Lopputuloksena raikas ja maukas siideri.  Voidaan lisätä suoraan mehuun, tai herättää hiiva lisäämällä se ennen käyttöä 30-asteiseen veteen. Käymislämpötila 12-28° C

 • Lallemand New England Ipa kuivahiivapakkaus

  Lallemand New England American East Coast hiiva

  3,85 

  LalBrew New England Ale Yeast on Amerikkalainen itärannikon tyylin ale-hiivakanta, jonka varmatoiminen ja antaa tilaa humalan maulle ja aromille. Täydellinen valinta New England IPA -tyylin oluille aina 9% prosenttiin saakka.

  New England Ale hiiva tuottaa tuottaa trooppisia ja hedelmäisiä makuja, erityisesti persikkaa.

  Itärannikon tyylin alet muistuttavat läheisesti länsirannikon oluita sillä erotuksella, että hiivakanta on painottunut hedelmäisempään suuntaan. Hiiva jättää lopputuloksen hieman sameaksi, joka on NEIPA -oluttyylille ominaista.

  Kohtalainen flokkulaatio ja käymisaste. 11g Kuivahiivapakkaus.