Kuivatut oluthiivat

Valitse oluttyyliisi sopiva hiiva. Oluthiivan valinnalla oikean käymislämpötilan ohella on suuri vaikutus lopputulokseen. Oikean hiivan valinta on tärkeä tiettyä oluttyyliä tavoiteltaessa.

Mallaspuodin valikoimaan kuuluu tällä hetkellä Mangrove Jack’sin ja Fermentiksen kuivahiivat.

Näytetään tulokset 1–24 / 46

 • LalBrew Premium NovaLager 500 g kuivattu oluthiiva

  LalBrew NovaLager™ Kuivattu oluthiiva – 500 g

  152,00 

  LalBrew NovaLager™ on aito Saccharomyces pastorinus -hybridi. Se on kehitetty tuottamaan puhtaita lager-oluita, joilla on selkeät makuominaisuudet ja erinomainen käymiskyky. Ei tuota käydessään rikkivedyn sivumakuja, mikä vähentää kypsymisaikaa. Tuote on Renaissance Bioscience Corp.:n (Vancouver BC, Kanada) yhteistyössä Lallemand Brewingin kanssa tekemän tutkimus- ja kehitystyön tulos. LalBrew NovaLager™ valittiin käyttämällä klassisia ja ei-GMO-jalostusmenetelmiä uuden Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus -hybridikannan saamiseksi.

 • SafAle US-05 Fermentis kuivahiiva

  SafAle US-05

  2,99 

  Safale US-05 on hyvä ja luotettava amerikkalainen ale hiiva, joka tuottaa tasapainoisia oluita matalalla diasetyylipitoisuudella. Ei tuota olueen hiivan makua, puhdas ja raikas lopputulos. Antaa tilaa reilummallekin humaloinnille. Paras lopputulos saavutetaan käyttämällä 17-20°C asteen lämpötiloissa.

  Suosituin kuivahiiva, joka soveltuu mainiosti kaikkiin amerikkalaistyylisiin oluisiin.  Säilyy 36kk valmistuspäivästä. Säilytettävä viileässä (< 10°C )

 • SafAle S-04 Fermentis kuivahiiva

  SafAle S-04

  2,99 

  SafAle S-04 on Englantilainen ale hiiva, joka käy nopeasti pakkautuen käymisen loputtua tiiviiksi köntsäksi käymisastian pohjalle. Tuottaa kirkkaan ja melko neutraalin lopputuloksen. Saattaa tuottaa jonkin verran hedelmäisiä estereitä. Soveltuu monenlaiseen aleen, myös amerikkalaistyylisiin oluisiin.

  Säilyy 36kk valmistuspäivästä. Säilytettävä viileässä (< 10°C )

 • SafAle K-97 kuivattu oluthiiva

  SafAle K-97

  3,70 

  Fermentis Safale K-97 on on ale-hiivakanta kölschille, witbiereille tai runsaasti humaloiduille oluille kuten NEIPAlle. Annostus 1 pussi / 20 – 30 litraa. PE 2/22!

 • Fermentis SafAle S-33 Kuivatu oluthiiva 11.5g

  Safale S-33

  2,25 

  SafAle S-33 on erinomainen hiiva hedelmäisten ja humalavetoisten oluiden tekoon. S-33 tuottaa hedelmäisen oluen hyvällä suutuntumalla ja rungolla. Soveltuu hyvin esimerkiksi belgialen tekoon (Blond, Dubbel, Tripel, Quadrupel) ja vahvoille brittialeille (poislukien Imperial Stoutit). Käy mainiosti myös NEIPAan. Monikäyttöinen, varmatoiminen ja laajasti käytetty hiiva matalahkolla flokkulaatiolla  ja hyvällä makuprofiililla.

 • Saflager S-189 kuivattu oluthiiva 11.5g

  Saflager S-189

  4,95 

  Fermentis Saflager S-189 on sveitsiläislähtöinen pohjahiiva kukkaisten ja humaloitujen oluiden tekoon. S-189 on kotoisin Hürlimannin panimolta Sveitsistä. Tällä hiivakannalla onnistuu monentyyppisten lagereiden ja pilsnereiden teko. Tämä lager-kanta tuottaa melko neutraalin oluen hyvällä juotavuudella ja neutraalilla maulla.

 • Kuivattu oluthiiva Fermentis Saflager S-23

  Saflager S-23

  4,93 

  Saflager S-23 on pohjahiiva, joka on kotoisin Berliinistä. Tätä hiivaa käytetään monessa Eurooppalaisessa kaupallisessa panimossa, ja se tuottaa raikkaita lagereita kevyellä hedelmäisyydellä ja estereillä.

 • Kuivattu oluthiiva Fermentis Saflager W34-70

  SafLager W-34/70

  4,95 

  Saflager W-34/70 on Weihenstephanin panimolta peräisin oleva hiivakanta, joka tuottaa todella neutraalia lageria. Tasapainoinoinen, helppoa juotavuutta korostava hiiva. Laaja käymislämpötila-alue. Todistetusti tällä onnistuu neutraalin lagerin teko myös ~20 asteen lämpötiloissa.

 • Fermentis SafAle BE-134

  SafAle BE-134

  3,90 

  SafAle BE-133 on hiivakanta belgityyliselle saisonille. Tällä hiivalla saat oluestasi mausteisen, hedelmäisen, raikkaan ja helposti juotavan.

 • Fermentis SafAle BE-256 kuivattu oluthiiva 11.5g

  Safale BE-256

  4,15 

  SafAle BE-256 (Abbaye) on pintahiiva erityisesti luostari- ja belgityylisille oluille. Hiiva on erittäin nopea käymään ja se tuottaa käydessään vahvat aromit ja tuottaa olueen belgioluille ominaisen hedelmäisyyden. Kestää korkeita alkoholipitoisuuksia.

 • Kuivattu oluthiiva Fermentis Safale T-58

  SafAle T-58

  1,95 

  Fermentiksen SafAle T-58 on aromikas, esterinen ja vahvan fenolinen ale-kanta. Sopii hyvin vehnäoluille kuin mausteisille oluille.

 • Kuivattu oluthiiva Fermentis WB-06

  SafAle WB-06

  3,85 

  Safale WB-06 on vehnäoluelle tarkoitettu hiiva, joka tuottaa hienovaraisia estereitä ja fenolia, jotka antavat tyypillisen maun vehnäolueen.  Käy melko kuivaksi ja jättää lopputuotoksen sameaksi.

 • Lallemand Lalbrew Kveik Ale Yeast hiiva

  Lallemand LalBrew® Voss Kveik Ale – 11g

  4,65 

  Voss Kveik on perinnehiiva Vossista, Norjasta. Voss Kveik on erinomaisilla käymisominaisuuksilla varustettu hiiva. Hiivan optimaalinen käymislämpötila on jopa 35 – 40 °C.
  Sopii hyvin monentyyppiseen olueen. Käy todella nopeasti ja tuottaa kirkkaita oluita ilman suodatusta. Makuprofiili hieman hedelmäinen kevyelllä appelsiinilla ja sitruksella.

 • Lallemand Verdant IPA Ale Yeast

  Lallemand LalBrew® Verdant IPA – 11g

  4,95 

  LalBrew® Verdant IPA oluthiiva on Verdant Brewing Co panimon yhteistyön tuotos.  Verdant IPAn tuottamat aprikoosin, trooppisen hedelmän ja sitruksen vivahteet sopivat hyvin yhteen humalavetoisiin aleihin kuten NEIPAt, American Pale Alet ja Bitterit. Tuottaa pehmeän, tasapainoisen ja hieman maltaisemman rungon kuin tyypilliset amerikkalaiset ipa hiivat.

 • Lallemand New England Ipa kuivahiivapakkaus

  Lallemand LalBrew® New England American East Coast – 11g

  4,91 

  LalBrew New England Ale Yeast on Amerikkalainen itärannikon tyylin ale-hiivakanta, jonka varmatoiminen ja antaa tilaa humalan maulle ja aromille. Täydellinen valinta New England IPA -tyylin oluille aina 9% prosenttiin saakka.

  New England Ale hiiva tuottaa tuottaa trooppisia ja hedelmäisiä makuja, erityisesti persikkaa.

  Itärannikon tyylin alet muistuttavat läheisesti länsirannikon oluita sillä erotuksella, että hiivakanta on painottunut hedelmäisempään suuntaan. Hiiva jättää lopputuloksen hieman sameaksi, joka on NEIPA -oluttyylille ominaista.

  Kohtalainen flokkulaatio ja käymisaste. 11g Kuivahiivapakkaus.

 • Omega Yeast Lutra Kveik OYL-071DRY dry yeast - kuivattu oluthiiva

  Omega Yeast Lutra® Kveik kuivattu oluthiiva – 11g

  8,95 

  Hämmästyttävän puhtaan oluen tuottava Lutra Kveik nyt kuivattuna versiona! Hiivalla on laaja käymislämpötila-alue (20–35° C) ja se on todella nopea käymään. Sietää myös korkeita alkoholipitoisuuksia 15% saakka, joten se on erittäin monikäyttöinen hiiva pseudo-lagereista imperial stouteihin. Tuote on gluteeniton.

 • Omega Yeast Lutra® Kveik Probrew – 500g

  265,00 

  Hämmästyttävän puhtaan oluen tuottava Lutra Kveik nyt kuivattuna versiona! Hiivalla on laaja käymislämpötila-alue (20–35° C) ja se on todella nopea käymään. Sietää myös korkeita alkoholipitoisuuksia 15% saakka, joten se on erittäin monikäyttöinen hiiva pseudo-lagereista imperial stouteihin. Tuote on gluteeniton. 500g pakkaus.

 • LALLEMAND LalBrew® Premium kuivattu oluthiiva London ESB - 11 g

  Lallemand LalBrew® London ESB – 11g

  4,42 

  Lallemand London ESB on aito englantilainen ale hiivakanta, joka on tunnettu luotettavasta käymisestä ja kohtuullisesta käymisestereiden tuotosta. Korostaa maltaisuutta ja humalia. Soveltuu erinomaisesti brittiläisiin oluisiin, kuten Pale Ale, Bitter ja Mild. Voidaan käyttää myös siidereille.

 • Lallemand Wildbrew Philly Sour

  Lallemand WildBrew™ Philly Sour – 11g

  6,50 

  Lallemand WildBrew™ Philly Sour on Lachancea spp. lajikkeen oluthiiva, joka tuottaa käydessään maitohappoa. Säästää sourien teossa huomattavasti aikaa. Käyttää oluen valmiiksi 7-10 päivässä 25°C asteessa. Aromissa on omenaa, kivihedelmiä ja persikkaa. Käytetään tavallisen oluthiivan tapaan.

 • Lallemand American West Coast Ale Yeast BRY-97 kuivattu oluthiiva

  Lallemand LalBrew® BRY-97 West Coast Ale – 11g

  3,95 

  LalBrew® BRY-97 on amerikkalainen West Coast-tyylinen ale hiiva, joka tuottaa korkealaatuisia aleja. Neutraali hiivakanta korkealla flokkulaatiolla, sopii monentyyppiseen amerikkalaiseen aleen. Esimerkkejä oluttyyleistä hiivalle: Cream Ale, American Wheat, Scotch Ale, American Pale Ale, American Amber, American Brown, American IPA, American Stout, Russian Imperial Stout, Imperial IPA, Roggen/Rye, Old Ale ja American Barleywine.

 • Lallemand Diamond Lager

  Lallemand LalBrew® Diamond Lager – 11g

  4,15 

  Lallemand LalBrew Diamond™ Lagerhiiva  on aito saksalainen hiivakanta. Tuottaa puhtaita ja raikkaita perinteisiä lagereita kuten:  Munich Helles, Dortmunder Export, German Pilsner, Bohemian Pilsner, American Pilsner,  Vienna Lager, Oktoberfest/Märzen, Dark American Lager, Munich Dunkel, Schwarzbier, Traditional Bock, Doppelbock, Eisbock ja California Common.

 • Mallaspuoti Lallemand Kölsch Köln ale hiiva

  Lallemand LalBrew® LalBrew Köln™ – Kölsch Style Ale – 11g

  4,45 

  Lallemand Kölsch (Köln) on saksalainen alehiiva, joka on ideaali kölschille ja muille neutraaleille aleille. Tuottaa tasapainoisen maun, korostaen humalan aromeja tuoden samalla hienovaraista hedelmäisyyttä.

  Kylmemmässä käytettynä tuottaa neutraalimman ja lämpimässä hieman hedelmäisemmän makuprofiilin.

 • Lallemand Windsor Ale hiiva

  Lallemand LalBrew® Windsor Ale – 11g

  4,45 

  Lallemand Windsor on aito englantilainen hiivakanta, joka tuottaa hedelmäisen, tasapainoisen ja raikkaan alen. Soveltuvat oluttyylit hiivalle ovat esimerkiksi Mild, Bitter, Irish Red, English Brown ale, Porter ja Sweet Stout.

 • Lallemand Belle Saison oluthiiva

  Lallemand LalBrew® Belle Saison – 11g

  4,10 

  Lallemand Belle Saison on belgialaislähtöinen hiivakanta, tarkoitettu saisoneiden käyttämiseen. Käymisaste todella korkea, käy hyvin kuiviin oluttyyleihin. Käy valmiiksi noin neljässä päivässä. Tarkoitettu lämpimiin lämpötiloihin, joilla saa aidon “Farmhouse” oluen. Maku on hedelmäinen, mausteinen ja raikas.