K.9 Ebbegarden Kveik 5g

9,25 

Kveik Yeasteryn Ebbegården kveik tulee alun perin Stordalenista Møre og Romsdalista ja antaa trooppisten hedelmien maun ja aromin. Sen tiedetään myös korostavan havaittua humalan katkeruutta oluessa, mikä tarkoittaa, että voit alentaa IBUja reseptissä. Intensiteetti on keskitasosta korkeaan korkeissa käymislämpötiloissa ja matalasta keskitasoon alemmissa lämpötiloissa. Ebbegarden käy 18°C:sta 38°C:een.

Varastossa

x
Tuotetunnus (SKU): MP-K9EBBEGARDEN Osasto:

K.9 Ebbegarden Kveik

K.9 Ebbegarden Kveik tulee Ebbegardenista Stordalista, Norjasta. Ebbegarden on perinteisesti tuottanut hedelmiä, ja siitä uskotaan johtuvan niiden kveikien hedelmäisyys.

Maku ja tuoksu

Maussa ja tuoksussa on trooppisia hedelmiä. Korkeissa käymislämpötiloissa maun ja aromien intensiteetti on keskitasoista korkeaan, ja alemmissa lämpötiloissa se on vähemmän intensiivistä. K.9 Ebbegarden lisää humalan katkeruutta, ja on suositeltavaa säätää reseptin IBUja pienemmäksi.

Käyminen

K.9 Ebbegarden käy 18°C:sta 38°C:een (100°F). Mitä korkeampi käymislämpötila, sitä nopeampi käyminen. Korkeimmassa lämpötilassa voit odottaa oluen käyvän 48 tunnissa. Kun käyminen tapahtuu matalissa lämpötiloissa, käymisaika pitenee. On suositeltavaa lisätä hiivaravinteita hyvän käymisen varmistamiseksi.

Pitchaus

Suoraan vierteeseen ripottelemalla hiivaa pinnalle. Varmista, että vierteen lämpötila on yli 20 °C (68 °F). Annostus 5 g/20-30 l. Jos käytät alle 20 °C:ssa (68 °F) tai vahvaa vierrettä, nosta hiivaus 10 g/20 l.

Tuoksu: Trooppinen hedelmä
Kiintoaineprosentti: 93 % – 96 %
Elinkelpoisuus: ≥ 5 x 10⁹ CFU grammaa kohti kuivahiivaa
Diastaattinen: Ei havaittavissa
Bakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Maitohappobakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Flokkulaatio: Keskinkertainen
Käymisaste: Korkea
Fermentaatioalue: 18 – 38 °C (64 – 100 °F)
Alkoholin sietokyky: 12 % ABV
Annostus: 20g/HL
Käyminen voi olla valmis 48 tunnissa.

Saatat myös pitää…

  • Hiivaravinnne Lallemand Servomyces 10g
    6,95