K.9 Ebbegarden Kveik 5g

9,25 

Kveik Yeasteryn Ebbegården kveik tulee alun perin Stordalenista Møre og Romsdalista ja antaa trooppisten hedelmien maun ja aromin. Sen tiedetään myös korostavan havaittua humalan katkeruutta oluessa, mikä tarkoittaa, että voit alentaa IBUja reseptissä. Intensiteetti on keskitasosta korkeaan korkeissa käymislämpötiloissa ja matalasta keskitasoon alemmissa lämpötiloissa. Ebbegarden käy 18°C:sta 38°C:een.

Varastossa

Mahtuu kirjeeseen! Toimitus: Matkahuolto XXS-paketti / Posti Pikkupaketti 4,9€

Tuotetunnus (SKU): MP-K9EBBEGARDEN Osasto:

Kuvaus

K.9 Ebbegarden Kveik

K.9 Ebbegarden Kveik tulee Ebbegardenista Stordalista, Norjasta. Ebbegarden on perinteisesti tuottanut hedelmiä, ja siitä uskotaan johtuvan niiden kveikien hedelmäisyys.

Maku ja tuoksu

Maussa ja tuoksussa on trooppisia hedelmiä. Korkeissa käymislämpötiloissa maun ja aromien intensiteetti on keskitasoista korkeaan, ja alemmissa lämpötiloissa se on vähemmän intensiivistä. K.9 Ebbegarden lisää humalan katkeruutta, ja on suositeltavaa säätää reseptin IBUja pienemmäksi.

Käyminen

K.9 Ebbegarden käy 18°C:sta 38°C:een (100°F). Mitä korkeampi käymislämpötila, sitä nopeampi käyminen. Korkeimmassa lämpötilassa voit odottaa oluen käyvän 48 tunnissa. Kun käyminen tapahtuu matalissa lämpötiloissa, käymisaika pitenee. On suositeltavaa lisätä hiivaravinteita hyvän käymisen varmistamiseksi.

Pitchaus

Suoraan vierteeseen ripottelemalla hiivaa pinnalle. Varmista, että vierteen lämpötila on yli 20 °C (68 °F). Annostus 5 g/20-30 l. Jos käytät alle 20 °C:ssa (68 °F) tai vahvaa vierrettä, nosta hiivaus 10 g/20 l.

Tuoksu: Trooppinen hedelmä
Kiintoaineprosentti: 93 % – 96 %
Elinkelpoisuus: ≥ 5 x 10⁹ CFU grammaa kohti kuivahiivaa
Diastaattinen: Ei havaittavissa
Bakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Maitohappobakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Flokkulaatio: Keskinkertainen
Käymisaste: Korkea
Fermentaatioalue: 18 – 38 °C (64 – 100 °F)
Alkoholin sietokyky: 12 % ABV
Annostus: 20g/HL
Käyminen voi olla valmis 48 tunnissa.
 

Lisätiedot

Paino 0,03 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita