Australialaiset ja Uusi-Seelantilaiset humalat

Australialaisten humalien luonne on hedelmäisempi, kuin muualla maailmassa kasvaneet lajikkeet. Hedelmäisestä ja sitruksisesta luonteestaan johtuen, ne ovat nyt suosittuja Amerikassa. Australialaisia humalia voidaan käyttää esimerkiksi IPAssa tai muissa humaloiduissa oluissa.

Suosituin Australiasta tuleva lajike on Galaxy, jolla on vahva sitruksen ja passion hedelmän maku mitä mistään muusta humalasta ei löydy.

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Eclipse humalapelletti

  Eclipse® – 2021

  4,85 19,97 

  Eclipse® on tuorein tulokas HPA:lta (Hop Products Australia) erityisesti IPAlle ja NEIPAlle. Aromissa ja maussa hedelmäisyyttä, makeaa mandariinia, sitruunankuorta ja tuoreita männynneulasia. Korkea AA% pitoisuus.  2021 satoa!

 • Vic Secret humalapelletti

  Vic Secret™ – 2021

  4,55 18,80 

  Vic Secret on melko tuore australialainen humala, joka on julkaistu vuonna 2013. Runsaasti ananasta, mäntyisyyttä ja passionhedelmäisyyttä. Vic Secret on korkean alfahappopitoisuuden (AA% 18,5!) lajike, joten se on mainio humalavetoisiin bisseihin whirlpooliin tai kuivahumalointiin.

 • Enigma humalapelletti

  Enigma™ – 2020

  4,24 18,65 

  Enigma™ on australialaisen humalanjalostusohjelman tuotos. Lajike omaa korkean alfahappopitoisuuden, ja sen aromissa on Pinot Gris -rypälettä, vadelmaa, punaherukkaa ja kevyttä trooppista hedelmäisyyttä. Toimii parhaiten myöhemmissä humalalisäyksissä tuoden esille sen uniikit aromi – ja makuominaisuudet. Erinomainen single hop -humala.

 • Galaxy humalapelletti Mallaspuoti

  Galaxy – 2021

  4,90 19,85 

  Galaxy on yksi suosituimmista lajikkeista Citran ja Mosaicin ohella. Galaxy omaa vahvan sitruksen, persikan ja passionhedelmän aromin, varsinkin aromihumalana käytettäessä. Maku on melko intensiivinen, mutta tasoittuu oluen kypsyessä. Käytetään yleisesti IPAssa, Apassa, lagereissa ja amber aleissa. Soveltuu aromi- ja katkerohumalaksi.

 • Mallaspuoti Motueka humalapelletti

  Motueka™ – 2021

  4,88 19,53 

  Motueka on monipuolinen aromihumala omalaatuisella tuoreella sitruksen maulla. Mukana myös trooppista hedelmäisyyttä, mutta sitruksisuus dominoi. Mainio single hop humala, soveltuu monentyypppiseen olueen saisonista kevyempiin pilsereihin, lagereihin sekä tuhdimpiin aleihin.

 • Mallaspuoti Nelson Sauvin humalapelletti

  Nelson Sauvin humalapelletti (2019)

  8,55 37,05 

  Nelson Sauvin on kehitetty ja tullut markkinoille Uudessa-Seelannissa vuonna 2000, jolloin se katsottiin liian erikoiseksi panimoiden käyttöön. Nelson Sauvin on nykyisin suosittu ja monen pienpanimoiden käyttämä humala. Sopii hyvin katkero- ja aromihumalaksi.

  Nelson Sauvinin nimi on peräisin Sauvignon Blanc valkoviinirypäleestä, jota tämän humalan luonne muistuttaa monella tapaa. Katkerohumalana käytettäessä antaa todella pehmeän katkeron matalasta cohumulonipitoisuudesta johtuen. Erinomainen single-hop humala, erityisesti American pale aleissa ja ipa oluissa käytettäväksi. Soveltuu mainiosti myös aromihumalana lagereihin.

 • Mallaspuoti Nelson Sauvin humalapelletti

  Nelson Sauvin™ – 2021

  5,53 22,20 

  Nelson Sauvin on nykyisin erittäin suosittu ja monien pienpanimoiden käyttämä humala. Sopii hyvin katkero- ja aromihumalaksi. Nelson Sauvin on tullut markkinoille Uudessa-Seelannissa vuonna 2000, jolloin se katsottiin liian erikoiseksi panimoiden käyttöön. Nelson Sauvinin nimi juontuu Sauvignon Blanc valkoviinirypäleeseen, jota tämän humalan luonne muistuttaa monella tapaa. Katkerohumalana käytettäessä antaa pehmeän katkeron matalasta cohumulonipitoisuudesta johtuen. Erinomainen single-hop humala, erityisesti American pale aleissa ja ipa oluissa käytettäväksi. Soveltuu mainiosti myös aromihumalana lagereihin.

 • Ale! Mallaspuoti Waimea humalapelletti
  -80%

  Waimea™ humalapelletti (2018)

  1,99 10,87 

  Waimea on  vahvasti mäntyinen humala, jossa on myös jonkin verran sitruksisuutta. Sopii käytettäväksi katkerohumalana ja kuivahumalointiin. Vahva humala vahvoihin humalapommeihin!