Australialaiset ja Uusi-Seelantilaiset humalat

Australialaisten humalien luonne on hedelmäisempi, kuin muualla maailmassa kasvaneet lajikkeet. Hedelmäisestä ja sitruksisesta luonteestaan johtuen, ne ovat nyt suosittuja Amerikassa. Australialaisia humalia voidaan käyttää esimerkiksi IPAssa tai muissa humaloiduissa oluissa.

Suosituin Australiasta tuleva lajike on Galaxy, jolla on vahva sitruksen ja passion hedelmän maku mitä mistään muusta humalasta ei löydy.

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • Eclipse humalapelletti

  Eclipse® humalapelletti

  4,85 19,97 

  Eclipse® on tuorein tulokas HPA:lta (Hop Products Australia) erityisesti IPAlle ja NEIPAlle. Aromissa ja maussa hedelmäisyyttä, makeaa mandariinia, sitruunankuorta ja tuoreita männynneulasia. Korkea AA% pitoisuus.  2021 satoa!

 • Enigma humalapelletti

  Enigma™ humalapelletti (2020)

  4,24 18,65 

  Enigma™ on australialaisen humalanjalostusohjelman tuotos. Lajike omaa korkean alfahappopitoisuuden, ja sen aromissa on Pinot Gris -rypälettä, vadelmaa, punaherukkaa ja kevyttä trooppista hedelmäisyyttä. Toimii parhaiten myöhemmissä humalalisäyksissä tuoden esille sen uniikit aromi – ja makuominaisuudet. Erinomainen single hop -humala.

 • Galaxy humalapelletti Mallaspuoti

  Galaxy humalapelletti (2020)

  4,50 19,25 

  Galaxy on suosittu ja toisinaan melko vaikeasti saatavilla oleva humalalajike Australiasta. Galaxy omaa vahvan sitruksen, persikan ja passionhedelmän aromin, varsinkin aromihumalana käytettäessä. Maku on melko intensiivinen, mutta tasoittuu oluen kypsyessä. Käytetään yleisesti IPAssa, Apassa, lagereissa ja amber aleissa.

 • Ale! Mallaspuoti Motueka humalapelletti
  -40%

  Motueka humalapelletti (2019)

  5,13 11,91 

  Motueka on Uusi-Seelantilainen humalalajike, jolla on omaperäinen tuoreen sitruunan ja limen luonne.  Soveltuu monentyypppiseen olueen perinteisestä pilseristä lagereihin ja tuhdimpiin aleihin. Todella monikäyttöinen humala!

 • Ale! Mallaspuoti Nelson Sauvin humalapelletti
  -40%

  Nelson Sauvin humalapelletti (2019)

  5,13 22,23 

  Nelson Sauvin on kehitetty ja tullut markkinoille Uudessa-Seelannissa vuonna 2000, jolloin se katsottiin liian erikoiseksi panimoiden käyttöön. Nelson Sauvin on nykyisin suosittu ja monen pienpanimoiden käyttämä humala. Sopii hyvin katkero- ja aromihumalaksi.

  Nelson Sauvinin nimi on peräisin Sauvignon Blanc valkoviinirypäleestä, jota tämän humalan luonne muistuttaa monella tapaa. Katkerohumalana käytettäessä antaa todella pehmeän katkeron matalasta cohumulonipitoisuudesta johtuen. Erinomainen single-hop humala, erityisesti American pale aleissa ja ipa oluissa käytettäväksi. Soveltuu mainiosti myös aromihumalana lagereihin.

 • Mallaspuoti Nelson Sauvin humalapelletti

  Nelson Sauvin humalapelletti (2020)

  4,93 19,85 

  Nelson Sauvin on kehitetty ja tullut markkinoille Uudessa-Seelannissa vuonna 2000, jolloin se katsottiin liian erikoiseksi panimoiden käyttöön. Nelson Sauvin on nykyisin erittäin suosittu ja monien pienpanimoiden käyttämä humala. Sopii hyvin katkero- ja aromihumalaksi.

  Nelson Sauvinin juontuu Sauvignon Blanc valkoviinirypäleeseen, jota tämän humalan luonne muistuttaa monella tapaa. Katkerohumalana käytettäessä antaa todella pehmeän katkeron matalasta cohumulonipitoisuudesta johtuen. Erinomainen single-hop humala, erityisesti American pale aleissa ja ipa oluissa käytettäväksi. Soveltuu mainiosti myös aromihumalana lagereihin.

 • Ale! Mallaspuoti Taiheke / NZ Cascade humalapelletti
  -40%

  NZ Cascade / Taiheke humalapelletti (2019)

  3,35 14,38 

  Taiheke on omalaatuinen ja monikäyttöinen humala, joka toimii hyvin single hop oluissa. Hyvin pitkälle samanlainen, kuin amerikkalainen Cascade, mutta korkeammalla alfapitoisuudella. Todella raikas, sitruksinen ja melko hedelmäinen. Tunnetaan myös nimellä NZ Cascade.

 • Ale! Mallaspuoti Wakatu humalapelletti
  -40%

  Wakatu humalapelletti (2019)

  3,23 13,84 

  Wakatua voidaan käyttää aromihumalointiin ja katkerona, ja monikäyttöisyyden vuoksi erinomainen SMaSH (Single Malt and Single Hop) humala. Hallertau Mittlefrühista jalostettu Uusi-Seelantilainen lajike.

 • Galaxy humalapelletti Mallaspuoti

  Galaxy humalapelletti (2019)

  2,80 19,30 

  Galaxy on äärimmäisen suosittu, ja välillä melko vaikeasti saatavilla oleva humalalajike Australiasta. Galaxy omaa vahvan sitruksen, persikan ja passionhedelmän aromin, varsinkin aromihumalana käytettäessä. Maku on melko intensiivinen, mutta tasoittuu oluen kypsyessä. Ehkäpä tämän hetken suosituin (ja kallein) humala! Käytetään yleisesti IPAssa, Apassa, lagereissa ja amber aleissa.

End of content

End of content