Pullotuslaitteet

Näytetään kaikki 10 tulosta

 • NUKATAP vastapainepullotin

  Nukatap vastapainepullotin

  59,95 

  Nukatapin kätevä vastapainepullotin on hyödyllinen työkalu erikokoisten pullojen täyttämiseen hapettomasti. Sopii yleisimpiin hanoihin, kuten Nukatapiin, Perlickiin ja Intertapiin joiden nokan sisähalkaisija on 10mm. Mukana on useita liitäntävaihtoehtoja oluelle ja hiilidioksidille. Voit liittää vastapainepullottimen suoraan hanaan vai käyttää välissä olevaa letkua paremman joustavuuden vuoksi.

  Vastapainepullotin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, täysin ilman alumiini- tai messinkikomponentteja. Tämän ansiosta voit käyttää erilaisia ​​kemikaaleja puhdistukseen ilman, että sisäosat vahingoittuvat. Huomioi, että täyttönopeus ja vaahtoaminen vaihtelee hiilidioksiditason ja lämpötilan mukaan. Integroidulla vastapaineventtiilillä voit hallita hyvin vastapainetta ja siten myös täyttönopeutta prosessin aikana.

 • Tapcooler vastapainepullotin

  Tapcooler vastapainepullotin

  85,00 

  Tapcooler on uusi, helppokäyttöinen laite hiilihapotetun juoman pullottamiseen suoraan oluthanasta tai kegistä ilman co2 hävikkiä! Pullo huuhdellaan hiilidioksidilla ennen täyttöä, joten se säilyy pitkään eikä hapetu. Nopea ottaa käyttöön ja helppo pitää puhtaana.

  Yhteensopivuus:

  • Vent-Matic
  • Perlick 600 series
  • Ultratap
  • Intertap.

  Laitteessa on teleskooppiputki, soveltuu 10,5 – 31,5cm korkuisille pulloille. Pulloa vasten tuleva silikonitiiviste on valmistettu elintarvikekelpoisesta silikonista, joka estää roiskeet. Pullojen täytön nopeutta säädellään erillisellä paineenvapautusventtiilillä. Vastapainepullotin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (SS304). CO2 sovitin on tehty alumiinista.

 • Ale! iTAP adapteri PET muovipullojen täyttöön vastapainepullottimella
  -57%

  iTAP adapteri PET pulloille

  10,00 

  Lisäpalikka iTAP -vastapainepullottimeen, joka mahdollistaa muovisten PET-pullojen täytön.

 • KegLand Beergun pullontäyttäjä

  KegLand BeerGun pullontäyttäjä

  55,90 

  KegLandin / KegKingin täyttöpistooli pullotukseen suoraan kegistä tai FermZillasta. Pistoolia voidaan käyttää yhdellä kädellä, ja se mahdollistaa pullon täytön ilman hapettumisriskiä ja vaahtoamista. Paketissa tulee mukana 2x 1,8m pätkää EvaBarrier 5x8m letkua. Lisäksi suosittelemme ostamaan 8mm t-haaran  ja yhden 1-2m pätkän letkua kaasulle haaroittamiseen.

 • Tapcooler ball lock sovitin hiilidioksidille

  Tapcooler ball lock sovitin

  14,50 

  Sovitin helpottaa ja nopeuttaa hiilidioksidin liittämistä Tapcooler vastapainepullottimeen. Ehdoton lisävaruste Tapcooleriin!

 • Tapcooler ylivuotoletku

  Tapcooler PRV ylivuotoletku

  7,50 

  Ylivuotoletku Tapcooleriin. Valmistettu ohuesta silikonista taipuisalla muovisella kulmaliittimella. Letkun pituus 1 metri. Ylivuotoletku vähentää sotkua pulloja täytettäessä.

 • Tapcooler sovitin intertap tai nukatap hanaan

  Tapcooler sovitin Intertap/Nukatap hanaan

  24,90 

  Tämä sovitin helpottaa pullottamista suoraan Intertap / Nukatap hanasta.

 • Tapcooler vastapainepullottimen sovitin kegiin

  Tapcooler sovitin kegiin

  35,50 

  Sovitin helpottaa pullottamista Tapcoolerilla suoraan kegistä. Tällä sovittimella liität Tapcoolerin suoraan kegin ball lock tai pin lock kierteellisiin liittimiin. Paketissa palloventtiili, 2 metrinen letku ja FFL liitin.

 • Vastapainepullotin RST

  Vastapainepullotin RST

  74,34 

  RST vastapainepullotin, jolla voit täyttää pullot ilman vaahtoamista hapettomasti ilman, että hiilidioksidi karkaa juomasta. Soveltuu PET pulloille sekä monen tyyppisille lasipulloille..

  Vastapainepullottimessa 7mm letkunipat. Pullottimeen kytketään yläpään liitäntöihin juoma toisesta suunnasta ja toiseen liittimeen hiilidioksidi. Venttiilissä on 3 asentoa: Hiilidioksidi sisään, juoma sisään ja sulku. Käytön jälkeen on suositeltavaa ajaa pullotimesta läpi pesuaine, kuten esimerkiksi PBW tai Oxi ja aina ennen käyttöä desinfiointi esimerkiksi Star Sanilla.

 • Pullotustikku

  Pullotustikku 33cm

  3,45 

  Pullotustikku. Valmistettu HDPE muovista. Tällä onnistuu myös pitkäkaulaisten pullojen täyttö. Pituus 33cm.