Pullotuslaitteet

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Uutuus!Picnic Tap 2.1 Cheap´n Cheer Bottle Filler

  Picnic Tap 2.1 Cheap´n Cheer Bottle Filler

  17,90 

  Edullinen pullon täyttölaite, joka asennetaan/kierretään Picnic Tap 2.0 tai 2.1 nokkaan. Yksinkertainen ja edullinen muotoilu adapterilla ja silikoniletkulla. Voit leikata letkun lyhyemmäksi tarpeen mukaan. Ei sisällä Picnic Tap hanaa, pelkän pullotusosan.

  Tällä pullotäyttöaineella, yhdistettynä Picnic Tap 2.0 / 2.1:een, voit pullottaa kegistä pulloon jopa 0,5 baarin (7psi) paineella ilman vaahtoamisongelmia. Erittäin edullinen ja hyvä vaihtoehto Beer Gunille nopeaan pullojen tai growlerin täyttöön.

 • NUKATAP vastapainepullotin

  Nukatap vastapainepullotin

  65,00 

  Nukatapin kätevä vastapainepullotin on hyödyllinen työkalu erikokoisten pullojen täyttämiseen hapettomasti. Sopii yleisimpiin hanoihin, kuten Nukatapiin, Perlickiin ja Intertapiin joiden nokan sisähalkaisija on 10mm. Mukana on useita liitäntävaihtoehtoja oluelle ja hiilidioksidille. Voit liittää vastapainepullottimen suoraan hanaan vai käyttää välissä olevaa letkua paremman joustavuuden vuoksi.

  Vastapainepullotin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, täysin ilman alumiini- tai messinkikomponentteja. Tämän ansiosta voit käyttää erilaisia ​​kemikaaleja puhdistukseen ilman, että sisäosat vahingoittuvat. Huomioi, että täyttönopeus ja vaahtoaminen vaihtelee hiilidioksiditason ja lämpötilan mukaan. Integroidulla vastapaineventtiilillä voit hallita hyvin vastapainetta ja siten myös täyttönopeutta prosessin aikana.

 • KegLand Beergun pullontäyttäjä

  KegLand BeerGun pullontäyttäjä

  55,90 

  KegLandin täyttöpistooli pullotukseen suoraan kegistä tai FermZillasta. Pistoolia voidaan käyttää yhdellä kädellä, ja se mahdollistaa pullon täytön ilman hapettumisriskiä ja vaahtoamista. Paketissa tulee mukana 2x 1,8m pätkää EvaBarrier 5x8m letkua. Lisäksi suosittelemme ostamaan 8mm t-haaran  ja yhden 1-2m pätkän letkua kaasulle haaroittamiseen.

 • Tapcooler ball lock sovitin hiilidioksidille

  Tapcooler ball lock sovitin

  14,50 

  Sovitin helpottaa ja nopeuttaa hiilidioksidin liittämistä Tapcooler vastapainepullottimeen. Ehdoton lisävaruste Tapcooleriin!

 • Tapcooler ylivuotoletku

  Tapcooler PRV ylivuotoletku

  7,50 

  Ylivuotoletku Tapcooleriin. Valmistettu ohuesta silikonista taipuisalla muovisella kulmaliittimella. Letkun pituus 1 metri. Ylivuotoletku vähentää sotkua pulloja täytettäessä.

 • Tapcooler sovitin intertap tai nukatap hanaan

  Tapcooler sovitin Intertap/Nukatap hanaan

  24,90 

  Tämä sovitin helpottaa pullottamista suoraan Intertap / Nukatap hanasta.

 • Vastapainepullotin RST

  Vastapainepullotin RST

  74,34 

  RST vastapainepullotin, jolla voit täyttää pullot ilman vaahtoamista hapettomasti ilman, että hiilidioksidi karkaa juomasta. Soveltuu PET pulloille sekä monen tyyppisille lasipulloille..

  Vastapainepullottimessa 7mm letkunipat. Pullottimeen kytketään yläpään liitäntöihin juoma toisesta suunnasta ja toiseen liittimeen hiilidioksidi. Venttiilissä on 3 asentoa: Hiilidioksidi sisään, juoma sisään ja sulku. Käytön jälkeen on suositeltavaa ajaa pullotimesta läpi pesuaine, kuten esimerkiksi PBW tai Oxi ja aina ennen käyttöä desinfiointi esimerkiksi Star Sanilla.

 • Pullotustikku

  Pullotustikku 33cm

  3,45 

  Pullotustikku. Valmistettu HDPE muovista. Tällä onnistuu myös pitkäkaulaisten pullojen täyttö. Pituus 33cm.