Kegland

Nukatap vastapainepullotin

65,00 

Nukatapin kätevä vastapainepullotin on hyödyllinen työkalu erikokoisten pullojen täyttämiseen hapettomasti. Sopii yleisimpiin hanoihin, kuten Nukatapiin, Perlickiin ja Intertapiin joiden nokan sisähalkaisija on 10mm. Mukana on useita liitäntävaihtoehtoja oluelle ja hiilidioksidille. Voit liittää vastapainepullottimen suoraan hanaan vai käyttää välissä olevaa letkua paremman joustavuuden vuoksi.

Vastapainepullotin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, täysin ilman alumiini- tai messinkikomponentteja. Tämän ansiosta voit käyttää erilaisia ​​kemikaaleja puhdistukseen ilman, että sisäosat vahingoittuvat. Huomioi, että täyttönopeus ja vaahtoaminen vaihtelee hiilidioksiditason ja lämpötilan mukaan. Integroidulla vastapaineventtiilillä voit hallita hyvin vastapainetta ja siten myös täyttönopeutta prosessin aikana.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KL21760 Osasto:

Kuvaus

Lisätiedot

Paino 0,5 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita