Tölkit ja tölkitys

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Alumiinitölkki 500 ml

  Alumiinitölkki 500 ml + CDL kansi – 24 kpl

  11,76 

  Alumiinitölkki CDL kannella, hopea 500 ml joka on yhteensopiva Cannularin kanssa. 24kpl per laatikko, sisältäen CDL kannen.
  Alumiinitölkit täytetään esimerkiksi beer gunilla ja saumataan Cannularilla. Tölkkien desinfiointi ennen täyttöä on suositeltavaa. Tyhjä tölkki on herkkä vaurioille, joten kaikki tölkit eivät välttämättä saumaudu. Emme voi taata, että kaikki tölkit saapuvat ehjänä perille.

 • Cannular tölkinsaumaaja manuaalinen

  Cannular manuaalinen tölkinsaumaaja

  539,00 

  Cannularin manuaalinen tölkinsaumaaja on helppokäyttöinen, luotettava ja yksinkertainen käyttää. Cannular on yksi kompakteimmista ja helppokäyttöisimmistä pöytämallin tölkinsaumaajista mitä markkinoilta löytyy. Tölkkien saumaus onnistuu alle 5 sekunnissa per tölkki. Kompakti koko ja helppo käsittely tekevät tästä oivallisen laitteen kotipanijoille tai pienpanimoille. Tölkkien täyttöön ennen saumausta soveltuu esimerkiksi Nukatap vastapainepullotin tai Beergun. CDLE kansien saumaukseen

 • Cannular Pro tölkinsaumaaja puoliautomaattinen

  Cannular Pro puoliautomaattinen tölkinsaumaaja

  679,00 

  Cannularin puoliautomaattista tölkinsauimaajaa operoidaan painikkeilla, joka varmistaa tarkan ja tasaisen saumauksen jokaisella kerralla. Helpottaa erityisesti isompien erien saumauksessa. Tölkkien saumaus onnistuu alle 3 sekunnissa. Erinomainen laite pienpanimoille, baareille tai kotipanijoille. Ei vaadi erillisiä korotuspaloja eri tölkeille, kuten manuaalisessa versiossa. CDLE kansien saumaukseen

 • Cannular roiskesuoja, puoliautomaattinen

  Cannular manual roiskesuoja

  32,90 

  Roiskesuoja estää roiskeita tölkkejä saumatessa. Hapettumisen estämiseksi, on tärkeää ylitäyttää tölkki niin, että kansi nousee hieman ylöspäin vaahdon päälle. Kun kansi saumataan, roiskeita syntyy väistämättä. Helppo koota ja ottaa käyttöön. Cannularin manuaaliseen versioon.

 • Cannular roiskesuoja, puoliautomaattinen

  Cannular Pro roiskesuoja

  32,90 

  Roiskesuoja estää roiskeita tölkkejä saumatessa. Hapettumisen estämiseksi, on tärkeää ylitäyttää tölkki niin, että kansi nousee hieman ylöspäin vaahdon päälle. Kun kansi saumataan, roiskeita syntyy väistämättä.
  Helppo koota ja ottaa käyttöön.