Uudet kegit

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Kegland mini keg 10 litraa, mattamusta

  Mini keg 10 L (175mm x 490mm) – musta

  79,90 

  Keglandin mini kegit ovat näppärän mallisia, joten ne mahtuvat kaikkiin standardikokoisiin jääkaappeihin. Ball lock korkin avulla siitä tulee helposti siirreltävä juoma-astia , joka on täydellinen mukaan matkalle, grillille tai puistokaljalle! Voit karbonoida juomasi suoraan kegissä sokerilla tai kaasulla ball lock liittimillä. Minikegit voidaan sijoittaa jääkaappiin kyljelleen, koska kegeissä on jäykän nesteputken sijasta kelluva kohopallo silikoniletkulla.

  10 L vastaa  30 x 330ml pulloa. Mini kegin koko: 175mm x 490mm

   

 • Kegland ultimate growler MK2 tarjoilu/paineistussarja

  KegLand Ultimate Growler MK2 – tarjoilu/paineistussarja

  14,75 

  Paineistus/tarjoilusarja growleriin muuttaa sen kompaktiksi kegisysteemiksi. Näppärä tarjoilusarja pitää juoman paineistettuna ja hiilihapotettuna. Growler myynnissä erikseen.

 • Kegland Kegmenter Unitank käymisastia / keg 29L

  Kegmenter Unitank 29L Käymisastia / Keg

  229,23 

  Kegmenter RST Unitank 29L mahdollistaa käymisen ja juoman hapotuksen samassa astiassa. Paineistettuun käymiseen ostettava erillinen paineistussarja. Kegmenterit voidaan pinota varastointia varten.  Suuaukon halkaisija 10cm, helppo puhdistaa. Kestää isältä pojalle!

 • Kegmenter 58 L

  Kegmenter Unitank 58L Käymisastia / Keg

  282,89 

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu käymisastia joka kestää isältä pojalle. Kegmenterissä onnistuu myös paineistettu käyminen paineistussarjan avulla. Paineistussarja ei sisälly hintaan. Suuaukon koko 10 cm, joten puhdistus onnistuu helposti. Halkaisija 40 cm, Korkeus 63 cm. Mukana vesilukko.

 • Kegland cornelius keg 19L uusi

  Cornelius Keg 19l, uusi

  125,00 

  Uusi 19 litrainen Cornelius keg. Kegit ovat erinomaisia juomien kuten oluen, siiderin tai limonadin säilömiseen, hiilihapotukseen ja annosteluun.

  Tyylikäs mattapintainen viimeistely, yläosassa kumiset kahvat kegin helppoon siirtelyyn. Kegissä on ball lock liittimet.

  Huom. Älä käytä kegin puhdistamiseen klooripohjaisia pesuaineita!

 • Kegland cornelius keg 9.5L uusi

  Cornelius Keg 9,5l uusi

  110,00 

  Uusi 9,5 litrainen Cornelius Keg. Näppärä ja kompakti “picnic” kokoinen kegi helppoon kuljetteluun. Kegit ovat erinomaisia juomien kuten oluen, siiderin tai limonadin säilömiseen, hiilihapotukseen ja annosteluun.

  Tyylikäs mattapintainen viimeistely, yläosassa kumiset kahvat kegin siirtelyyn. Kegissä on ball lock liittimet.

  Huom. Älä käytä kegin puhdistamiseen klooripohjaisia pesuaineita!