Uudet kegit

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • Kegland mini keg 10 litraa, mattamusta

  Mini keg 10 L (175mm x 490mm) – musta

  79,90 

  Keglandin mini kegit ovat näppärän mallisia, joten ne mahtuvat kaikkiin standardikokoisiin jääkaappeihin. Ball lock korkin avulla siitä tulee helposti siirreltävä juoma-astia , joka on täydellinen mukaan matkalle, grillille tai puistokaljalle! Voit karbonoida juomasi suoraan kegissä sokerilla tai kaasulla ball lock liittimillä. Minikegit voidaan sijoittaa jääkaappiin kyljelleen, koska kegeissä on jäykän nesteputken sijasta kelluva kohopallo silikoniletkulla.

  10 L vastaa  30 x 330ml pulloa. Mini kegin koko: 175mm x 490mm

   

 • Cornelius Keg AEB 12 Litraa, käytetty ja kunnostettu

  Cornelius keg AEB 12 L, käytetty

  71,90 

  Hieman harvemmin tarjolla olevia 12 litraisia AEBn erittäin hyväkuntoisia kegejä. Cornelius kegit ovat puhdistettuja ja tehdashuollettuja. Valmistusvuosi kegeissä 2009-2011. Valmistusmaa Italia. Korkeus 390mm, halkaisija 225mm.

 • Kegland ultimate growler MK2 tarjoilu/paineistussarja

  KegLand Ultimate Growler MK2 – tarjoilu/paineistussarja

  14,75 

  Paineistus/tarjoilusarja growleriin muuttaa sen kompaktiksi kegisysteemiksi. Näppärä tarjoilusarja pitää juoman paineistettuna ja hiilihapotettuna. Growler myynnissä erikseen.

 • Kegland Kegmenter Unitank käymisastia / keg 29L

  Kegmenter Unitank 29L Käymisastia / Keg

  228,56 

  Kegmenter RST Unitank 29L mahdollistaa käymisen ja juoman hapotuksen samassa astiassa. Paineistettuun käymiseen ostettava erillinen paineistussarja. Kegmenterit voidaan pinota varastointia varten.  Suuaukon halkaisija 10cm, helppo puhdistaa. Kestää isältä pojalle!

 • Kegmenter 58 L

  Kegmenter Unitank 58L Käymisastia / Keg

  249,00 

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu käymisastia joka kestää isältä pojalle. Kegmenterissä onnistuu myös paineistettu käyminen paineistussarjan avulla. Suuaukon koko 10 cm, joten puhdistus onnistuu helposti.
  Halkaisija 40 cm, Korkeus 63 cm.

 • Kegland cornelius keg 19L uusi

  Cornelius Keg 19l, uusi

  110,00 

  Uusi 19 litrainen Cornelius keg. Kegit ovat erinomaisia juomien kuten oluen, siiderin tai limonadin säilömiseen, hiilihapotukseen ja annosteluun.

  Tyylikäs mattapintainen viimeistely, yläosassa kumiset kahvat kegin helppoon siirtelyyn. Kegissä on ball lock liittimet.

  Huom. Älä käytä kegin puhdistamiseen klooripohjaisia pesuaineita!

 • Kegland cornelius keg 9.5L uusi

  Cornelius Keg 9,5l uusi

  103,89 

  Uusi 9,5 litrainen Cornelius Keg. Näppärä ja kompakti “picnic” kokoinen kegi helppoon kuljetteluun. Kegit ovat erinomaisia juomien kuten oluen, siiderin tai limonadin säilömiseen, hiilihapotukseen ja annosteluun.

  Tyylikäs mattapintainen viimeistely, yläosassa kumiset kahvat kegin siirtelyyn. Kegissä on ball lock liittimet.

  Huom. Älä käytä kegin puhdistamiseen klooripohjaisia pesuaineita!