Muut tuotteet

Näytetään kaikki 13 tulosta

  • American shaker pint - kegland oluttuoppi paksusta lasista

    Kegland Shaker Pint oluttuoppi 0.47L

    4,15 

    Klassinen “Shaker Pint” amerikkalaistyylinen oluttuoppi Keglandin valmistamana. Tehty 4-5mm paksusta lasista, jossa hiekkapuhallettuna Keglandin logo. Pinottava ja astianpesukoneen kestävä.
    Laatikossa 4 tuoppia.

    Tilavuus n: 473mL (tuoppikohtaisesti pientä vaihtelua 50-485mL)

  • Kegland teku olutlasi 0.46L

    Kegland Teku olutlasi 0.46L – 4kpl

    22,95 

    Keglandin TEKU olutlasi sopii kaikille oluttyypeille ja sen muoto tuo hyvin esiin oluen aromin, tuoksun ja maun. Lasi on tiskikoneen kestävä ja tuote toimitetaan pehmustetussa pahvipaketissa. Myydään 4kpl erissä.

  • Olutlasi Crafty 0.42 l (42 cl)

    Olutlasi Crafty 0,42 l

    4,60 

    Olutlasi Crafty,  42 cl.

  • Pieni olutlasi Nonic 0,28 l

    Olutlasi Nonic 0,28 l

    2,75 

    Olutlasi Nonic,  0.285 cl.

  • Olutlasi nonic 0.5 litraa

    Olutlasi Nonic 0,5 l

    2,90 

    Olutlasi Nonic,  57 cl.

  • Pieni olutlasi Vienna 0.28l (28.5 cl)

    Olutlasi Vienna 0,28 l

    2,65 

    Pieni olutlasi Vienna,  28.5 cl.

  • Olutlasi Vienna 0.5 l (57 cl)

    Olutlasi Vienna 0,5 l

    2,95 

    Olutlasi Vienna,  57 cl.

  • Ale! Beginner’s guide to homebrewing
    -63%

    Beginner’s guide to homebrewing

    3,99 

    Brew Your Own Magazine – Erikoisnumero: Beginner’s guide to homebrewing + Bonus: Beginner’s guide to winemaking
    Kieli: Englanti
    39 sivua + 40 sivua

    Kiinnostaako oluen paneminen? Tässäpä hyvä lehti joka johdattaa panemisen ihmeelliseen maailmaan. Perustieto oluen valmistuksesta, oli tarkoituksena valmistaa ensimmäinen oluterä uutteesta, osittaismäskäämällä tai täysmäskäämällä.

    Lehden sisältö:

    • Mitä oluenvalmistus on
    • Pullotus ja kegitys
    • Oluen valmistus uutteista
    • Keitto ja vierteen jäähdytys
    • Osittaismäskäys
    • Käyminen
    • Täysmäskäys
  • Stan Hieronymus for the love of the hops

    For the love of hops – Stan Hieronymus

    21,50 

    The Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops
    Kirjailija: Stan Hieronymus
    Kieli: Englanti

    For the Love of Hops on perusteellinen johdatus humalaan, humalan alkuperään ja sen käyttöön. Kirjassa käydään läpi 100 eri humalalajiketta hyvin yksityiskohtaisesti, sisältäen 16 eri reseptiä ympäri maailman, jopa jenkkien kovimmilta panomiehiltä. Kirja auttaa saamaan enemmän irti humalasta kotipanimossa ja auttaa valitsemaan parhaiten sopivan humalan eri käyttötarkoituksiin.

  • Brew your own - Guide to all grain brewing

    Guide to All-Grain Brewing

    10,90 

    Brew Your Own Magazine – Erikoisnumero : Guide to All-Grain Brewing
    Kieli: englanti
    96 sivua

    Kokoelma kaikista parhaista artikkeleista – päivitetty painos! Kaikki tieto yksissä kansissa lehden 20v historian ajalta.

    • Perusteet: kaikki perustieto panemisesta, välineistä ja tekniikoista..
    • Tekniikat: maltaiden rouhinta, mäskäys ja huuhtelu.
    • Edistyneille panijoille: mäskäystehokkuus, veden kemia, erikoisemmat mäskäystekniikat.
    • Ongelmat: ratkaisut yleisimpiin ongelmiin ja kysymyksiin oluen valmistukseen liittyen.
  • Brew your own - Stout style guide

    Stout Style Guide

    10,90 
    Brew Your Own Magazine – Erikoisnumero: Stout Style Guide
    Kieli: Englanti
    80 sivuaStout Style Guide on jaettu seitsämään eri osioon, sisältäen vinkkejä, tekkniikoita ja reseptejä eri tyyleihin. Lehti sisältää yhteensä 101 reseptiä.

    • American Stout: 8 reseptiä
    • Foreign Extra/Tropical Stout: 10 reseptiä
    • Imperial Stout: 20 reseptiä
    • Irish Stout: 11 reseptiä
    • Oatmeal Stout: 12 reseptiä
    • Specialty Stout: 30 reseptiä
    • Sweet Stout: 10 reseptiä
  • Water - Palmer-Kaminski kirja

    Water – Palmer-Kaminski

    21,50 

    A Comprehensive Guide for Brewers
    Kirjailija: John Palmer & Colin Kaminski
    Kieli: Enganti

    Vesi on oluenvalmistuksessa yksi olennaisimmista lopputulokseen vaikuttavista asioista ja vähiten ymmärretty elementti oluen valmistuksessa. Water: A Comprehensive Guide for Brewers kertoo veden roolista oluen valmistusprosessissa. Kirja auttaa ymmärtämään, kuinka veden eri mineraalit vaikuttavat lopputulokseen. Kirjassa myös neuvotaan veden säädöstä eri oluttyyleihin sopivaksi.

  • The Practical Guide to Beer Fermentation Author: Chris White ja Jamil Zainasheff

    Yeast – White-Zainasheff

    21,50 

    The Practical Guide to Beer Fermentation
    Kirjailija: Chris White ja Jamil Zainasheff
    Kieli: Englanti

    The Practical Guide to Beer Fermentation on mainio opas kaikentasoisille kotiolutharrastajille. Kirjassa käydään läpi hiivan valinta, varastointi, hiivan kasvatus ja pesu. Kirjassa on myös osio, jossa ohjeet hiivalaboratiorion perustamiseen.

End of content

End of content