Hiutaleet

Näytetään kaikki 10 tulosta

 • Crisp Malting riisinkuori

  Castle Malting riisinkuori

  4,25  / kg

  Riisinkuoren käyttö mäskäyksessä ehkäisee mäskin tukkeutumista ja parantaaa huuhtelua. Soveltuu erityisesti mallastamattoman viljan, kuten vehnän ja ruismaltaan kanssa käytettäväksi. Ei vaikuta mäskin väriin tai makuun. Käyttö 50 – 100 grammaa per. kilo mallasta. Hinta / kg.

 • Simpsons Jumbo Oat Flakes

  Jumbo Flaked Oats

  2,35  / kg

  Isot kaurahiutaleet lisäävät silkkistä suutuntumaa ja parantavat vaahdon kestävyyttä korkeasta betaglukaani pitoisuudesta johtuen. Käytä 5-10% oatmeal stouteihin ja väliltä 15-40% NEIPAan. Hiutaleita ei tarvitse rouhia mäskäystä varten.

 • Simpsons Wheat Flakes - Vehnähiutale

  Simpsons Wheat Flakes

  1,95  - 2,35  / kg

  Simpsonin vehnähiutale parantaa runkoa, vaahtokukkaa ja suutuntumaa. Antaa terävämmän suutuntuman kuin tavallinen vehnämallas. Käytetään yleisesti NEIPAssa, vehnäoluissa ja saisoneissa. Käyttö 5-10% kokonaismallasmäärästä.

 • Simpsons Whole Grain Barley Flakes - Ohrahiutale

  Simpsons Whole Grain Barley Flakes

  2,41  - 2,74  / kg

  Simpsonin ohrahiutaletta voidaan käyttää 10% saakka kokonaismallasmäärästä lisäämään käymiskelvottomia sokereita mäskiin. Nostaa proteiinipitoisuutta, eli parantaa runkoa, vaahtokukkaa ja suutuntumaa. Antaa oluisiin mukavan viljaisen maun. Käytetään yleisesti NEIPAssa, vehnäoluissa ja saisoneissa.

 • Crisp Malting maissihiutale

  Crisp Malting maissihiutale

  2,60  / kg
 • Crisp Malting Flaked Torrified Rice

  2,88  - 3,16  / kg

  Crisp mallastamaton riisihiutale vaalentaa oluen väriä ja lisää makeutta. Sopii erityisesti kevyille lagereille, sekä vähägluteenisten oluiden mallaspohjaan.

 • Château Chit Wheat Flakes / Vehnähiutale

  Château Chit Barley Flakes / Ohrahiutale

  3,05  / kg

  Castle Maltingin laadukas ohrahiutale (flaked barley) on kuumassa puristettua ohraa. Ohrahiutale tekee oluen suutuntuman täyteläisemmäksi ja paksummaksi sekä lisää vaahdon kestävyyttä ja lisää viljaisaa makua.

 • Château Chit Wheat Flakes / Vehnähiutale

  Château Chit Wheat Flakes / Vehnähiutale

  2,95  / kg

  Castle Maltingin laadukas vehnähiutale. Sopii kaikenlaisiin oluisiin parantamaan vaahtokukkaa. Käytetään erityisesti belgioluissa.

 • Crisp Flaked Oats

  Crisp Flaked Torrified Oats

  2,85  / kg

  Crisp Maltingin Flaked Oats on mallastamatonta lämpökäsiteltyä kaurahiutaletta. Keventää oluen runkoa ja vaalentaa väriä, antaa makuun pehmeyttä ja silkkistä suutuntumaa. Lämpökäsitelty kaurahiutale ei vaadi rouhintaa, vaan voit lisätä sen sellaisenaan mäskiin. Helpottaa myös mäskin huuhtelua.

 • Flaked oats

  Flaked Oats

  2,20  / kg

  Flaked oats, yleinen käyttökohde stoutit. Kaurahiutale lisää täyteläisyyttä, suutuntumaa ja parantaa oluen vaahdon kestävyyttä. Käytetään max 20% reseptistä. Suurempi pitoisuus vetää lauteroinnit tukkoon.