Tarjoushumalat

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • Ale! Topaz humalapelletti
  -38%

  Topaz™ 250g – 2020 – TARJOUSERÄ

  11,90 

  Topaz™ on harvinaisempi lajike, jolla on monia eri puolia. Se on mainio katkerohumala korkeilla alfahapoilla (18,3%), mutta humalan luonne tulee esiin myöhäisissä lisäyksissä ja kuivahumaloinnissa. Kiehuvaan vierteeseen lisättäessä Topaz™ voi tuoda hartsista ja mäntyistä makua, kuivahumaloinnissa tulee esille hedelmäisiä makuja kuten litsiä, klementiiniä.

 • Uutuus! Ale! Azacca humalapelletti
  -41%

  Azacca BBC Pure – 2021 – TARJOUSERÄ

  9,90 

  Azaccassa on korkea katkeropitoisuus, mutta soveltuu silti hyvin käytettäväksi myös aromihumalointiin. Miellyttävä sekoitus trooppisia hedelmiä ja sitrusta, mausteisuutta, mangoa ja pihkaisuutta. Sopii hyvin Ipoissa käytettäväksi. Erinomainen myös single hop -oluisiin.

 • Uutuus! Ale! Cashmere humalapelletti
  -35%

  Cashmere – 2021 – TARJOUSERÄ

  11,38 

  Cashmere on Cascaden ja Northern Brewerin risteytys. Monikäyttöinen ja herkullinen humala joka antaa pehmeän katkeron. Cashmere on maussa on limeä, sitruunaa, persikkaa, melonia ja voimakasta hedelmäisyyttä. Kuivahumaloinnissa tulevat esille karkkinen ja kookoksinen maku. Kokeile käytettäväksi soureissa, saisoneissa ja IPAssa.

 • Uutuus! Ale! Mallaspuoti Citra Humalapelletti 2019 sato
  -47%

  Citra BBC Pure – 2021 – TARJOUSERÄ

  11,76 219,00 

  Citra on todella suosittu, korkean alfahappopitoisuuden omaava lajike joka on sekoitus Hallertau Mittelfrühia, Tettnangeria, EKGtä, sekä muutamaa muuta lajiketta. Citra omaa intensiivisen sitruksisen maun,  ja sopii hyvin käytettäväksi mm. Mosaicin, Galaxyn ja El Doradon parina. BBC Pure pelletti.

 • Uutuus! Ale! Galaxy humalapelletti Mallaspuoti
  -44%

  Comet BBC PURE™ – 2021 – TARJOUSERÄ

  8,36 

  Comet on sekoitus englantilaista ja ja amerikkaista humalaa, mikä tuo esiin “villin amerikkalaisen” maun. USDA:n vuonna 1974 julkaisema Comet on alun perin jalostettu vastaamaan korkeamman alfahumalan tarpeisiin.

  Cometin makuprofiili on vahvan greippinen. Siinä on vahvat katkerot, ja perinteisesti panimot pitivät sitä parhaana katkerohumalana amerikkalaistyylisissä lagereissa. Viime aikoina sen käyttö on kuitenkin lisääntynyt aleen ja IPA:n kuivahumaloinnissa.

 • Uutuus! Ale! Galaxy humalapelletti Mallaspuoti
  -30%

  Galaxy – 2021 – TARJOUSERÄ

  13,90 

  Galaxy on yksi suosituimmista lajikkeista Citran ja Mosaicin ohella. Galaxy omaa vahvan sitruksen, persikan ja passionhedelmän aromin, varsinkin aromihumalana käytettäessä. Maku on melko intensiivinen, mutta tasoittuu oluen kypsyessä. Käytetään yleisesti IPAssa, Apassa, lagereissa ja amber aleissa. Soveltuu aromi- ja katkerohumalaksi.

 • Uutuus! Ale! Strata humalapelletti
  -30%

  Strata 250 g – 2021 – TARJOUSERÄ

  14,97 

  Strata™ tunnettiin aiemmin nimellä X-331, on mansikkainen, sitruksinen, passionhedelmäinen, greippinen ja todella “dänkki” humala. Moniulotteinen makumaailma, joka toimii hyvin esimerkiksi Mosaicin, Citran, Chinookin, Amarillon ja El Doradon kaverina. Suosittelemme erityisesti NEIPAan, IPAaan ja muihin humalapommeihin. Toimii myös hyvin SMaSH viritelmissä.

 • Uutuus! Ale! Mosaic humalapelletti
  -47%

  Mosaic – 2021 – TARJOUSERÄ

  11,76 219,00 

  Mosaic on erittäin suosittu jenkkihumala, jossa mustikkaisuutta, trooppisia hedelmiä sekä sitruksisuutta, ruohoisuutta, mausteisuutta, papajaa, mandariinia ja mangoa. Se  soveltuu aromi- ja katkerohumalaksi.

 • Uutuus! Ale! Bramling Cross humalapelletti
  -42%

  Bramling Cross 250 g – 2021 – TARJOUSERÄ

  7,95 

  Bramlin Cross soveltuu ominaisuuksiensa puolesta hyvin sekä katkerohumalaksi että aromihumalaksi. Suurempina määrinä käytettäessä humalasta tulee esiin hedelmäisempi luonne Amerikkalaisten humalien tapaan. Sopii kaikentyylisiin oluisiin. Humalan luonteessa on jonkun verran sitruunaa, mustaherukkaa ja päärynää, varsinkin jos se lisätään keiton loppuvaiheessa.