Letkut

Näytetään kaikki 15 tulosta

 • Letkuleikkuri 2 in 1

  Letkuleikkuri 2 in 1

  5,00 

  Edullinen letkuleikkuri Keglandilta, jossa on kaksi eri toiminnallisuutta. Leikkaava pää soveltuu letkujen päiden tasaiseen leikkaamiseen ja työkalun toisella päällä onnistuu letkujen helppo irroitus duotight/JGn liittimistä.
  Yhteensopiva materiaaleille HDPE, PE, PEX, PP NYLON, EVA  ja EVABarrier.

 • Valmis letku nesteen siirtoon 8mm DuoTight liittimillä

  Siirtoletku nesteelle 1m, ball lock liittimillä

  25,00 

  Valmis letku nesteen siirtoon DuoTight tai John Guestin liittimillä ja 1m mittaisella EVABarrier letkulla. Letkulla voidaan siirtää esim. FermZillasta suoraan kegiin liittämällä toinen pää kegin nesteliittimeen ja toinen FermZillaan.

 • EVABarrier 8mm letku DuoTight liittimille

  EVABarrier 4x8mm letku

  2,00 

  EVABarrier 4x8mm Keglandilta on laadukas, kaksikerroksinen letku joka ehkäisee tehokkaasti oluen hapettumista.Ulkoinen kerros ehkäisee hapettumista ja CO2 häviötä, sisempi kerros estää mikrobien ja epäpuhtauksien kasvua. BPA ja PVC vapaata. Soveltuu nesteelle ja kaasulle. 4mm sisähalkaisijalla oleva letku on nesteelle parempi valinta pienemmän sisähalkaisijan vuoksi.

  Soveltuu käytettäväksi DuoTight tai John Guest -liittimien kanssa. Letkun sisähalkaisija 4mm, ulkohalkaisija 8mm.

 • EVABarrier 8mm letku DuoTight liittimille

  EVABarrier 5x8mm letku

  2,00 

  EVABarrier 5x8mm Keglandilta on laadukas, kaksikerroksinen letku joka ehkäisee tehokkaasti oluen hapettumista. Ulkoinen kerros ehkäisee hapettumista ja CO2 häviötä, sisempi kerros estää mikrobien ja epäpuhtauksien kasvua. BPA ja PVC vapaata. Soveltuu nesteelle ja kaasulle.

  Soveltuu käytettäväksi DuoTight tai John Guest -liittimien kanssa. Letkun sisähalkaisija 5mm, ulkohalkaisija 8mm.

  Huom. Letkut ovat 12 metrin paketeissa, joten jos tilaat esimerkiksi 15m saat täyden 12m paketin ja toisen 3m pätkän.

 • EVABarrier 8mm letku DuoTight liittimille

  EVABarrier 6.3mm (1/4″) x 9.5mm (3/8″) letku

  2,00 

  EVABarrier 6.3mm (1/4″) x 9.5mm (3/8) Keglandilta on laadukas, kaksikerroksinen letku joka ehkäisee tehokkaasti oluen hapettumista. Ulkoinen kerros ehkäisee hapettumista ja CO2 häviötä, sisempi kerros estää mikrobien ja epäpuhtauksien kasvua. BPA ja PVC vapaata. Paketissa on 12 metriä letkua. Soveltuu nesteelle ja kaasulle.

  Soveltuu käytettäväksi DuoTight tai John Guest -liittimien kanssa. Letkun sisähalkaisija 6mm, ulkohalkaisija 9.5mm. 6mm letkukaraan sopiva letku, esim ball lock liittimet.

 • Silikoniletku 13 x 19 mm

  Silikoniletku 13 x 19 mm

  9,76  / metri

  Elintarvikelaatuinen silikoniletku, joka kestää erinomaisesti matalia ja korkeita lämpötiloja. Helppo pitää puhtaana ja kestää happamia sekä emäksisiä puhdistusaineita. Sisämitta 13mm ja ulkomitta 19mm, seinämän paksuus 3mm. Silikoniletku on notkeaa myös matalassa lämpötilassa. Hinta / metri.

 • Silikoniletku 6 x 8 mm

  Silikoniletku 6 x 8 mm

  3,25  / metri

  Elintarvikelaatuinen silikoniletku, joka kestää erinomaisesti matalia ja korkeita lämpötiloja. Helppo pitää puhtaana ja kestää happamia ja emäksisiä puhdistusaineita. Sisämitta 6mm ja ulkomitta 8mm. Silikoniletku on notkeaa myös matalassa lämpötilassa. Hinta / metri.

 • Silikoniletku 9 x 13 mm

  Silikoniletku 9 x 13 mm

  4,59  / metri

  Elintarvikelaatuinen silikoniletku, joka kestää erinomaisesti matalia ja korkeita lämpötiloja. Helppo pitää puhtaana ja kestää happamia sekä emäksisiä puhdistusaineita. Sisämitta 9mm ja ulkomitta 13mm. Silikoniletku on notkeaa myös matalassa lämpötilassa. Hinta / metri.

 • Valmis kaasuletku 6mm letkukaraan liittimillä

  Valmis kaasuletku 6mm letkukaralle, 2 metriä

  10,00 

  Valmis kaasuletku letkukarallisella ball-lock liittimellä, kahdella letkukiristimellä ja 6mm PVC-ristikudosletkulla. Sisältää 2 metriä letkua. Sopii 6mm letkukaraan.

 • Valmis kaasuletku 8mm Push-Fit liittimeen

  Valmis kaasuletku 8mm Push-Fit liittimelle, 2 metriä

  22,85 

  Valmis kaasuletku kierteellisellä ball-lock kaasuliittimellä, 8mm John Guestin liittimellä ja 5x8mm EVABarrier letkulla. Sisältää 2 metriä letkua. Letkun toinen pää sopii 5/16″ (8mm) FFL liittimeen.

 • John Guest 3/16 LDPE Muoviletku nesteelle

  John Guest 3/16″ muoviletku

  1,83 
  Polyeteenistä valmistettu letku (LDPE) jossa sisähalkaisija 1/8″ (3.2mm) ja ulkohalkaisija 3/16″ (4.8mm).
  Elintarvikekäyttöön hyväksytty. Hinta / metri.
 • John Guest 3/8 LDPE Muoviletku kaasulle ja nesteelle

  John Guest 3/8″ (9,5mm) x 6,7mm LDPE muoviletku

  1,90  / metri
  Polyeteenistä valmistettu letku (LDPE) jossa sisähalkaisija 6.7mm (1/4″) ja ulkohalkaisija 9.5mm (3/8″). Voidaan käyttää nesteelle ja kaasulle. Hinta / metri. Elintarvikekäyttöön hyväksytty. Jäykempi letku kuin EvaBarrier letku, joten jos haluat joustavampaa letkua, osta Evabarrieria tai PVC-vahvistettua letkua.
 • John Guest 3/8 LDPE Muoviletku kaasulle ja nesteelle

  John Guest 5/16″ (8mm) LDPE muoviletku, valkoinen

  1,90  / metri
  Polyeteenistä valmistettu letku (LDPE) jossa sisähalkaisija 1/4″ (6.7mm) ja ulkohalkaisija 3/8″ (9.5mm). Voidaan käyttää nesteelle ja kaasulle.Hinta / metri. Elintarvikekäyttöön hyväksytty. Hieman jäykempi letku kuin 8mm EvaBarrier letku. Eli jos haluat joustavampaa letkua, osta evabarrieria tai PVC-vahvistettua letkua.
 • PVC Ristikudosletku 4mm

  PVC Ristikudosletku, 4 x 10 mm

  1,40  / metri

  3-kerros ristikudosletku, materiaalina PVC. Letku soveltuu nesteiden ja paineilman siirtoon. Teollisuuskäyttöön ja elintarvikekäyttöön soveltuva.
  Letkusta saattaa irrota makua jos neste seisoo pidempään letkussa.

  Hinta / metri.

 • PVC Ristikudosletku 6mm

  PVC Ristikudosletku, 6 x 12 mm

  1,70  / metri

  3-kerros ristikudosletku, materiaalina PVC. Letku soveltuu nesteiden ja paineilman siirtoon. Teollisuuskäyttöön ja elintarvikekäyttöön soveltuva. Hinta / metri.