Saksalaiset-humalat

Saksassa on paljon perinteisiä jalohumalalajikkeita, kuten Hallertau, Tettnanger, Spalt, ja Saaz. Humalat sopivat käytettäväksi pilsnereissä ja lagereissa. Saksasta on tullut myös uusia mielenkiintoisia lajikkeita pienpanimoille, kuten Polaris, Mandarina Bavaria, Huell Melon ja Hallertau Blanc. Humalaa kasvatetaan neljällä alueella: Hallertau, Elbe-Saale, Tettnang ja Spalt.

Näytetään kaikki 12 tulosta

 • Hallertau Mittelfruh humalapelletti

  Hallertau Mittelfruh humalapelletti (2020)

  1,98 8,35 

  Hallertau Mittelfrüh on yksi saksalaisista jalohumalista, jota käytetään aromihumalointiin. Sen hienostunut, pehmeä maku sopii erityisen hyvin perinteisiin eurooppalaisiin pilsnereihin ja lagereihin sekä belgialaisiin aleihin. Humalan aromissa mausteisuutta, ruohoa, teetä, ja hieman sitruunaa. Tuoksussa kukkaisuutta ja mausteisuutta.

 • Hallertau Tradition

  Hallertau Tradition humalapelletti (2020)

  2,10 8,25 

  Hallertau Tradition on Saazin ja Mittelfrühin risteytys. Se on saksalainen aromihumala. Aromiltaan se on maanläheinen, ruohoinen ja nektarinen. Tradition on käytetty lajike eurooppalaisissa lagereissa ja pilsnereissä.

 • Ale! Hallertau blanc humalapelletti
  -50%

  Hallertau Blanc (2018)

  1,75 9,75 

  Hallertau Blanc on saksalainen vastine Nelson Sauvinille, ja sen tuoksua kuvaillaan hedelmäiseksi, valkoviinimäiseksi häivähdysellä karviaisenmarjaa. Kompleksisessa aromissa on seljankukkaa ja mustaherukkaa. Soveltuu käytettäväksi amerikkalaistyylisissä aleissa aromihumalana.

 • Ale! Perle Humalapelletti
  -40%

  Perle humalapelletti (2019)

  1,50 5,88 

  Perle on yksi suosituimmista saksalaisista humalalajikkeista. Perle toimii aromi- ja katkerohumalana. Antaa miellyttävän katkeron ja aromihumaloinnissa miellyttävän ja hienostuneen mausteisen aromin. Pitkä säilyvyys.

 • Hallertau Mittelfruh humalapelletti

  Hallertau Mittelfruh humalapelletti (2019)

  3,30 6,40 

  Hallertau Mittelfrüh on yksi saksalaisista jalohumalista, jota käytetään aromihumalointiin. Sen hienostunut, pehmeä maku sopii erityisen hyvin perinteisiin eurooppalaisiin pilsnereihin ja lagereihin sekä belgialaisiin aleihin. Humalan aromissa mausteisuutta, ruohoa, teetä, ja hieman sitruunaa. Tuoksussa kukkaisuutta ja mausteisuutta.

 • Ale! Hallertau Hersbrucker humalapelletti
  -40%

  Hallertau Hersbrucker humalapelletti (2019)

  2,16 3,51 

  Hallertau hersbrucker on suosittu, perinteinen saksalainen maatiaislajike, jota käytetään aromihumalana. Hersbrucker on monen muun lajikkeen kantaisä. Humalan luonne on hedelmäinen, mausteinen ja kukkainen. Humalalla on matala alfahappopitoisuus ja se sopii hyvin käytettäväksi lageriin, pilsneriin, bockiin, belgialaisiin aleihin, kölschiin, hellesiin ja lambiciin.

 • Northern Brewer humalapelletti

  Northern Brewer humalapelletti (2019)

  1,35 8,10 

  Northern Brewer on saksalainen, perinteikäs monikäyttöinen humala pihkaisella ja yrttisellä aromilla. Soveltuu katkerohumalaksi sekä aromihumalaksi.
  Käytetään esimerkiksi seuraaviin oluttyyleihin: ESB, Bitter, English Pale Ale, Porter, Lager, Lambic, Münich Helles.

 • Ale! Saphir humalapelletti
  -40%

  Hallertau Saphir humalapelletti (2019)

  2,16 4,14 

  Saphir on saksalainen jalohumala, joka omaa hedelmäisiä, makean sitruksisia häivähdyksellä mandariinia. Käytetään yleisesti oluttyyleissä: saksalaiset lagerit, pilsnerit, belgialainen wit,
  vehnäoluet, bockit, kölschit, saisonit. Humalan alfahappopitoisuus on yksi maailman alhaisimmista, vain 2-3%.

 • Ale! Mandarina Bavaria humalapelletti
  -30%

  Mandarina Bavaria humalapelletti (2019)

  2,73 5,74 

  Mandarina bavaria on moderni humalalajike Hüellin alueelta saksasta. Sitä käytetään yleisesti aromihumalana ja toimii hyvin myös kuivahumaloinnissa. Maussa nimensä mukaisesti mandariinia, sekä greippiä ja limeä.

 • Ale! Huell Melon humalapelletti
  -40%

  Huell Melon humalapelletti (2019)

  2,55 4,50 

  Huell melon on melko tuore tulokas, joka on kehitetty vastaamaan kasvavaan hedelmäisten humalien kysyntään. Maku on omalaatuinen yhdistelmä hunajamelonia, kypsää mansikkaa, aprikoosia  ja häivähdys vaniljaa.  Humalalla on pehmeä katkero, ja soveltuu parhaiten kevyemmän katkeron omaaviin oluttyyppeihin. Omalaatuisen aromiprofiilin vuoksi se on parhaimmillaan käytettynä aromihumalana myöhäisemmissä humalalisäyksissä tai kuivahumalana.

   

 • Ale! Mallaspuoti Magnum humalapelletti 2019 sato
  -40%

  Tettnanger humalapelletti (2019)

  2,94 7,14 
 • Mallaspuoti Magnum humalapelletti

  Magnum humalapelletti (2019)

  2,67 7,50 

  Magnum on yleisesti tunnettu erinomaisista katkero-ominaisuuksistaan. Magnum on helppo kasvattaa ja sitkeä lajike. Magnumin aromissa on kevyttä sitruksisuutta korkeilla katkeroilla. Magnumi tuottaa puhtaan, miellyttävän katkeron.

  Käytetään yleisesti saksalaisissa lagereissa ja pilsnereissä, sopii toki mihin tahansa oluttyyliin.