Muut kegitarvikkeet

Näytetään tulokset 1–24 / 32

 • PCO38 tarjoilusarja Oxebar PET kegille liittimillä, letkulla ja suodattimella

  Tarjoilusarja liittimillä – PCO38 Oxebar PET kegille

  19,50 

  PCO38 tarjoilusarja Oxebar PET kegiin on helppo ja edullinen tapa aloittaa kegitys. Kätevä, kevyt, kestävä ja edullinen ratkaisu oluen, cocktailien, kombuchan, viinin ja muiden juomien tarjoiluun.

  Valmistettu käyttää laadukkaita teknisiä muoveja ja tehokkaita ruiskuvenyttäviä puhallusmuottiprosesseja tuottaakseen edullisia tynnyreitä ja hanapäitä sekä kotioluille että kaupallisiin oluisiin. Sarjassa käytetty muovi kestää panimoteollisuudessa käytettyjä kemikaaleja ja suhteellisen korkeita lämpötiloja (212°F / 100°C).

  Tarjoilusarjan mukana tulee 2,5 BAR:n (36 psi) PRV, neste- ja ball lock liittimet ja nesteputki suodatinkiinnikkeellä. Kegi ei sisälly hintaan.

 • Flotit 2.0 kohopallo - floating dip tube

  FLOTit 2.0 Floating Dip Tube

  32,90 

  FLÔTit 2.0 on kelluva kohopallo Cornelius kegiin tai käymisastiaan. Voit tarjoilla kirkasta olutta tynnyrin yläosasta, jolloin vältyt sedimentiltä. Mukana silikoniletku, dip tube sekä rosterinen kohopallo. Kaksinkertainen 300 ja 500 mikronin suodatin varmistaa puhtaan ja kirkkaan oluen. Käsintehty ja yksilöllisesti testattu Kaliforniassa.

 • Spundit 2.0 rajapaineventtiili spunding valve

  SpunDiT USA 2.0 – Premium Spunding Valve

  99,00 

  SpunDiT USA 2.0 on markkinoiden paras rajapaineventtiili paineistettuun käymiseen ja kegien täyttöön. Tämä laadukas rajapaineventtiili tarjoaa panimoille erinomaisen tavan seurata ja hallita käymisprosessin aikana syntyvää hiilidioksidia. SPUNDitissa on erillinen FERMonitor astia, jossa voi nähdä vapautuvan hiilidioksidin kuplat. Sisältää rosterisen ball-lock liittimen FFL kierteillä.

  Laitteessa on valmiiksi värikoodaukset eri painealueille, esim vihreä 0.27-0.34 BAR (4-5 PSI), keltainen 1.03 BAR (15 PSI).

 • Ball lock adapterikansi panimokegeihin

  2″ Ball Lock adapterikansi kaupallisiin panimokegeihin

  42,90 

  Tällä adapterilla voit muuttaa kaupallisen panimokegin ball-lock liittimillä toimivaksi. Yhteensopiva kaupallisten panimokegien kanssa kuten G-tyyppi, A-tyyppi, D-tyyppi.

  Sisältää:
  1. Ball Lock kannen
  2. 2″ kannen kiristimen
  3. 60cm silikoniletkun
  4. 2.5bar paineenvapautus venttiilin
  5. erikoistiivisteen (EPDM)

 • Silikonirasva CIP-Film Keg lube, elintarvikelaatu - 113g

  CIP-Film Keg lube silikonirasva, elintarvikelaatu – 113g

  8,95 

  Haynes CIP-FILM -rasvaa käytetään kaikkiin liikkuviin osiin, jotka tarvitsevat voitelua. Suositellaan kegien, käymisastioiden ja vastaavien tiivisteisiin ja o-renkaisiin. Elintarvikelaatuista, ei irtoa hajua tai makua. Voidaan pestä pois miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä.

 • Deluxe sodastream adapteri säätimellä

  Deluxe Sodastram adapteri säätöruuvilla

  19,90 

  Edullisempaa perusmallia kehittyneempi adapteri, jossa erillinen säätöruuvi kaasuhävikin minimoimiseksi pulloa kiinnitettäessä.

  Käyttö: Sodastream pulloon kiinnitettäessä ruuvaa säädintä löysemmälle tai kokonaan irti ja liitä pulloon. Tämän jälkeen regulaattori voidaan liittää adapteriin. Kun regulaattori on kiristety adapteriin, käännä säätöruuvia kunnes kaasu alkaa virrata regulaattoriin.

 • Ale! Kegland Beverage Tag liimattava etiketti kegeille
  -26%

  Kegland Beverage Tag – uudelleenkäytettävä etiketti kegeihin ja käymisastioihin

  0,29 

  Monikäyttöinen, uudelleenkäytettävä etiketti kegeissä, käymisastioissa tai pulloissa käytettäväksi. Vedenkestävä ja itsestään liimautuva. Merkkaa pöntön sisältö etikettiin permanenttitussilla ja pyyhi tyhjäksi isopropanolilla.

   

 • Neopreeni eriste 5 l minikegille

  Kegland neopreenieriste 5 l kegille, pimeässä hohtava

  22,00 

  Kätevä eriste kantohihnalla 5 l minikegille, jonka 8mm paksu neopreenieriste pitää minikegin kylmänä pidempään. Eristehupussa on valmiina taskut 16g co2 patruunoille sekä irroitettava, kestävä kantohihna.

 • Letkuleikkuri 2 in 1

  Letkuleikkuri 2 in 1

  5,00 

  Edullinen letkuleikkuri Keglandilta, jossa on kaksi eri toiminnallisuutta. Leikkaava pää soveltuu letkujen päiden tasaiseen leikkaamiseen ja työkalun toisella päällä onnistuu letkujen helppo irroitus duotight/JGn liittimistä.
  Yhteensopiva materiaaleille HDPE, PE, PEX, PP NYLON, EVA  ja EVABarrier.

 • KL20220 PET Ball lock linjaston puhdistuskitti pumpulla

  PET Ball lock linjaston puhdistuskitti pumpulla

  16,90 

  Ball lock puhdistuskitti soveltuu nopeaan ja helppoon olutlinjaston putsaukseen – ilman kaasua! Täytä tavallinen PET pullo puhdistusaineella ja pumppaa käsikäyttöistä pumppua muutaman kerran paineen luomiseksi pulloon. Soveltuu myös picnic hanan kanssa minikegistä tarjoiluun (hapettumisen vuoksi kegin sisältö nautittava 24h sisällä pumppauksesta). Pakkaus sisältää pumpun, 30cm mittaisen 5x8mm letkun, T-haaran ja keltaisen muoviliittimen nesteelle.

 • Ale! Pluto Beer Gun RST
  -29%

  Pluto Beer Gun RST

  39,00 

  Poistotuote! Jämäkkä ruostumattomasta teräksestä valmistettu Pluto Beer Gun oluen, siiderin tai muun hiilihapotetun juoman tarjoiluun suoraan kegistä. Letkukaraan sopii 6mm sisähalkaisijalla oleva letku kuten Evabarrier 6x95mm.

   

 • Ball-lock liitin virtauksensäädöllä

  Ball-Lock liitin virtauksensäädöllä

  33,50 

  Virtauksensäädöllä varustetulla ball-lock liittimellä voit rajoittaa nesteen virtausta. Mainio apu esimerkiksi useamman kegin systeemissä tasapainottamaan tarjoilupainetta. Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi beergunin kanssa. Helpottaa myös oluen tarjoilua suoraan kegistä (ei tarpeen virtauksensäädöllä varustetun hanan kanssa) kegi adapterin kanssa.

 • Ball-Lock liitinkorkki 2l ja 5l minikegiin

  Ball-lock liitinkorkki ja letku mini-kegiin

  36,50 

  Kaikkiin minikegeihin sopiva korkki ball-lock liittimillä. Sisältää silikoniletkun nesteelle. Ei sisällä kohopalloa, joten jos sellaista tarvitset on se ostettava erikseen.

 • Carbonation tee cap adapteri

  Carbonation Cap Tee

  5,00 

  Tämän palikan avulla voit tehdä tavallisesta muovisesta PET pullosta tosi halvan kegisysteemin! Tarvitset lisäksi pätkän letkua, muovipullon ja 2kpl carbonaatio cappeja

 • Dip tube kaasulle kegiin

  Dip Tube kaasulle kegiin 19/9 L

  2,95 

  Lyhyt dip tube kaasulle corny kegiin, sopii uusiin ja vanhoihin kegeihin, 19 litraisiin ja 9 litraisiin.

 • Duotight Flow Stopper kegin täyttäjä

  Duotight Flow Stopper – Automaattinen kegin täyttäjä

  13,90 

  Keglandin Duotight Flow Stopper on näppärä lisävempain kegien kanssa turatessa. Helpottaa kegien täyttämistä tai siirtoa kegien välillä esimerkiksi suodattaessa tai kirkastetta lisättäessä.
  Käyttö on yksinkertaista, lisää Flow Stopper kegin kaasuliittimeen ja nesteen virtaus pysähtyy automaattisesti kun kegi on täynnä.

 • Elintarvikelaatuinen silikonirasva tiivisteille 50g

  Elintarvikelaatuinen silikonirasva tiivisteille – 50g

  7,95 

  Elintarvikelaatuista silikonirasvaa on suositeltavaa käyttää kaikkiin kumisiin o-renkaisiin ja tiivisteisiin kegeissä ja käymisastioissa. Silikonitasva pidentää tiivisteiden käyttöikää, parantaa tiivistyskykyä ja helpottaa myös ball-lock liittimien kiinnittämistä. Hyvä eristyskyky- ja vedensieto-ominaisuudet. Käyttölämpötila -50 – + 230°C

 • Jetkeg kegireppu

  JetKeg – KegPack- Kegireppu

  53,75 

  Jetkeg on reppu, johon mahtuu 1kpl 19 litraisia kegejä. Mainio puistokaljoitteluun, juhliin, polttareihin jne.

  Sisältää:
  1 x JetKeg reppu
  1 x Musta Nylon Pluto Beer Gun (duotight yhteensopiva)
  1 x 6.5mm x 8mm duotight muunnospala (pluto beer gunille)
  1 x valmiiksi leikattu 4mm x 8mm EVABarrier letku

 • KegLand Beergun pullontäyttäjä

  KegLand BeerGun pullontäyttäjä

  55,90 

  KegLandin täyttöpistooli pullotukseen suoraan kegistä tai FermZillasta. Pistoolia voidaan käyttää yhdellä kädellä, ja se mahdollistaa pullon täytön ilman hapettumisriskiä ja vaahtoamista. Paketissa tulee mukana 2x 1,8m pätkää EvaBarrier 5x8m letkua. Lisäksi suosittelemme ostamaan 8mm t-haaran  ja yhden 1-2m pätkän letkua kaasulle haaroittamiseen.

 • Paineistussarja Kegmenter

  Kegmenter paineistussarja

  64,90 

  Paineistussarja Kegmentereille ball-lock liittimin. Olut voidaan hapottaa suoraan kegmenterissä ja tarjoilla tai siirtää käymisen jälkeen erilliseen kegiin. Paineistussarjaan kuuluu myös silikoniletku+koho jonka ansiosta tynnyristä tarjoillaan aina kirkasta olutta nesteen päältä.

 • Lämpöeristys kegille neopreenia

  Lämpöeriste 19L kegille, neopreenia

  19,90 

  Korkealaatuinen neopreenista valmistettu eristehuppu uusille 19l kegeille. Pitää kegin sisällön pitkään viileänä ja tasaa lämmönvaihteluja. Sopii kegeille halkaisijaltaan 20 – 24cm. Eristeen korkeus 60cm.

   

 • Ale! Lämpöeristys kegille neopreenia
  -17%

  Lämpöeriste käytetylle 19L kegille, neopreenia

  14,90 

  Korkealaatuinen neopreenista valmistettu eristehuppu käytetylle 19l kegille. Pitää kegin sisällön pitkään viileänä ja tasaa lämmönvaihteluja. Sopii kegeille halkaisijaltaan 20 – 24cm. Eristeen korkeus 45cm.

   

 • Neopreeni eriste 9.5l kegille, kegland

  Lämpöeriste 9.5l kegille, neopreenia

  13,50 

  Korkealaatuinen neopreenista valmistettu eristehuppu 9.5l uusille kegeille. Pitää kegin sisällön pitkään viileänä ja tasaa lämmönvaihteluja. Suojaa myös naarmuilta.

  • Korkeus 29cm
  • Suojaa kegiä ja eristää lämmöltä
  • Valmistettu tiheästä ja korkealaatuisesta neopreenista
 • PRV paineen vapautusventtiili oranssi 1.5 bar / 17 psi

  Paineen vapautusventtiili oranssi – 1.5bar / 17psi

  4,90 

  Paineventtiili kegeihin, käymisastioihin ja Kegland MK4 regulaattoreihin. Vapautuu 1.5bar paineessa.

  Oranssi (1,5bar / 17psi)
  Punainen (2,5bar / 35psi)
  Vihreä (4,5bar / 65psi)
  Harmaa (6,9bar / 100psi)