Kegland

JetKeg – KegPack- Kegireppu

53,75 

Jetkeg on reppu, johon mahtuu 1kpl 19 litraisia kegejä. Mainio puistokaljoitteluun, juhliin, polttareihin jne.

Sisältää:
1 x JetKeg reppu
1 x Musta Nylon Pluto Beer Gun (duotight yhteensopiva)
1 x 6.5mm x 8mm duotight muunnospala (pluto beer gunille)
1 x valmiiksi leikattu 4mm x 8mm EVABarrier letku

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): KL12560 Osasto:

Kuvaus

Musta reppu, jossa on tilaa cornelius-kegille kuljetusta tai siirrettävää tarjoilua varten. Tämä reppu on Keglandin erityisesti suunnittelema, jotta kotiolut on helppo tuoda ja tarjoilla. Sylinterimäisen muodon ansiosta kegin kuljetus on helppoa.

Mukana olevan pluto beer gunin avulla voit helposti täyttää yhdellä kädellä ja pitää lasia toisella kädellä.  Repun sisäpuoli on eristetty tasaisen lämpötilan ylläpitämiseksi ja sinulla on myös lisätilaa kylmäkalleille tai vastaaville. Eristys tekee myös repusta sisältä vedenpitävän.

Kannessa on vetoketju keskellä, josta voit vetää ulos oluen ja kaasun letkut. Sivuilla on kaksi pientä taskua lisätarvikkeiden tai hiilidioksidiputken säilyttämiseen. Takana on A4-kokoinen muovitasku, jossa voit esitellä etikettiäsi tai reseptiäsi. Olkaimet ovat säädettävät ja repussa on kiristettävä lantionauha, joka jakaa painoa tasaisemmin pois selältä.

Lisätiedot

Paino 2 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.