Karamellimaltaat

Näytetään tulokset 1–24 / 29

 • Mallaspuoti Viking Malt cara body karamellimallas

  Viking Cara Body

  1,73  / kg

  Vikig Malt Cara Body on kevyesti paahdettu karamellimallas ilman makeutta. Aromi on pehmeä, tasapainoinen ja hieman Puhtaan viljainen maku. Parantaa runkoa ja suutuntumaa. Soveltuu parhaiten vaaleisiin oluisiin.

 • Viking malt caramel pale malt mallas

  Viking Caramel Pale

  1,85  / kg

  Viking Caramel Pale mallas on vihreänä puitua ohraa, joka on paahdettu. Mallas on vaaleasta väristä huolimaltta karamellimallas, ja se antaa olueen makeutta, runkoa ja hieman toffeisuutta ja hedelmäisyyttä. Sopii myös vaaleammille oluille.

 • Viking Malt caramel 30 karamellimallas

  Viking Caramel 30

  1,93  / kg

  Viking Caramel 30 malt on karamellimallas, joka valmistetaan paahtamalla vihreänä puitua ohraa. Maltaalla on korkea karamellisointiaste, ja sopii hyvin tuomaan makeutta esimerkiksi stouteihin, talvioluisiin ja pale aleihin. Pienempinä pitoisuuksina voidaan käyttää myös runkoa ja väriä vaaleampiin oluisiin.

 • Viking Malt caramel 50 karamellimallas

  Viking Caramel 50

  1,93  / kg

  Viking Caramel 50 malt on karamellimallas, joka valmistetaan paahtamalla vihreänä puitua ohraa. Maltaalla on korkea karamellisointiaste, ja sopii hyvin tuomaan makeutta esimerkiksi stouteihin, talvioluisiin ja pale aleihin. Voidaan käyttää myös tuomaan runkoa ja väriä vaaleampiin oluisiin. Caramel 50 maltaassa on enemmän toffeisuutta ja pähkinää kuin Caramel palessa.

 • Viking Malt caramel 100 karamellimallas

  Viking Caramel 100

  1,93  / kg

  Viking Caramel 100 malt on karamellimallas, joka valmistetaan paahtamalla vihreänä puitua ohraa. Maltaalla on korkea karamellisointiaste, ja sopii hyvin tuomaan makeutta esimerkiksi stouteihin, talvioluisiin ja pale aleihin. Voidaan käyttää myös tuomaan runkoa ja väriä vaaleampiin oluisiin.

 • Viking Malt caramel 100 karamellimallas

  Viking Caramel 150

  1,81  / kg

  Viking Caramel 150 malt on karamellimallas, joka valmistetaan paahtamalla vihreänä puitua ohraa. Maltaalla on korkea karamellisointiaste, ja sopii hyvin tuomaan makeutta esimerkiksi stouteihin, talvioluisiin ja pale aleihin. Voidaan käyttää myös tuomaan runkoa ja väriä vaaleampiin oluisiin.

 • Viking Malt caramel 200 karamellimallas

  Viking Caramel 200

  1,94  / kg

  Viking Caramel 200 malt on tummahko karamellimallas, joka valmistetaan paahtamalla vihreänä puitua ohraa. Maltaalla on korkea karamellisointiaste, ja sopii hyvin tuomaan makeutta esimerkiksi stouteihin, portereihin, talvioluisiin ja pale aleihin.

 • Viking Malt caramel 300 karamellimallas

  Viking Caramel 300

  1,77  / kg

  Viking Caramel 600 malt on tumma karamellimallas. Maltaalla on korkea karamellisointiaste. Karamellimallas sopii hyvin tuomaan makeutta esimerkiksi portereihin, stouteihin, talvioluisiin ja pale aleihin. Karamellimallas parantaa vaahtokukan muodostusta ja tuo lisää runkoa.

 • Viking Malt caramel 300 karamellimallas

  Viking Caramel 400

  1,99  / kg

  Viking Caramel 400 malt on tumma karamellimallas. Maltaalla on korkea karamellisointiaste. Karamellimallas sopii hyvin tuomaan makeutta esimerkiksi portereihin, stouteihin, talvioluisiin ja pale aleihin. Karamellimallas parantaa vaahtokukan muodostusta ja tuo lisää runkoa.

 • Viking Malt caramel 600 karamellimallas

  Viking Caramel 600

  2,00  kg

  Viking Caramel 600 malt on todella tumma karamellimallas. Maltaalla on korkea karamellisointiaste, ja sopii hyvin tuomaan makeutta esimerkiksi stouteihin, portereihin, talvioluisiin ja pale aleihin. Karamellimallas parantaa vaahtokukan muodostusta ja tuo lisää runkoa.

 • Simpsons Caramalt

  Simpsons Caramalt

  2,45  - 2,95  / kg

  Simpsons Caramalt on Englantilainen vaalea karamellimallas. Se antaa oluelle kullankeltaisen värin ja rikastaa olutta miedon toffeisella maulla Lagereissa ja Pale Aleissa. Vaalean värinsä vuoksi se on monikäyttöinen mallas ja sitä voidaan lisätä mihin tahansa oluttyyliin johon halutaan hieman lisää makeutta ja runkoa. Käyttö 5-20% parantaa väriä ja makua lagereissa, golden aleissa, brown aleissa sekä vehnä oluissa.

 • Simpsons Crystal T50

  Simpsons Crystal T50™

  2,57  - 3,15  / kg

  Simpsons Crystal T50 (Lovibond väri 50, 130 EBC) on puolitumma Englantilainen karamellimallas. Se antaa oluelle lisää väriä ja herkullista maltaista makua. Maltainen, hieman hunajainen häivähdyksellä toffeeta.

 • Simpsons Crystal Light mallas

  Simpsons Crystal Light

  2,33  - 2,63  / kg

  Simpsons’ Crystal Light on vaalea crystal mallas, jota käytetään yleensä Pale Aleissa ja IPAssa tuomaan lisää runkoa, makeutta ja väriä. Puhdas, mieto karamellin ja toffeen maku sekä kauniin kullankeltainen väri.

 • Simpsons Crystal Medium mallas

  Simpsons Crystal Medium

  2,33  - 2,63  / kg

  Käyttökohteet: EBC: Suurin suositeltava osuus maltaiden kokonaismäärästä: Alkuperämaa: UK Maltaat olisi hyvä säilyttää viileässä, alle 20 asteessa. Näin maltaat säilyvät tuoreena minimissään vuoden verran.  

 • Simpsons Crystal Dark

  Simpsons Crystal Dark

  2,33  - 2,63  / kg

  Simpsons Crystal Dark on toiseksi tummin crystalmaltaista. Tuo olueen herkullista toffeen ja palaneen sokerin makua ilman paahdetun maltaan kitkeryyttä. Käyttökohteet tummat alet, brown alet ja skottialet.

 • Simpsons Crystal Extra Dark

  Simpsons Crystal Extra Dark

  2,33  - 2,83  / kg

  Simpsons Crystal Extra Dark on Simpsonin tummin karamellimaltaista. Maussa kuivattuja hedelmiä, palanutta sokeria ja rusinoita. Käytetään pieninä määrinä. Tasapainottaa tummemmissa oluissa makuja ja parantaa runkoa ja vaahtokukkaa.

 • Simpsons red rye crystal

  Simpsons Red Rye Crystal

  2,55  - 2,85  / kg

  Simpsons Red Rye Crystal tuo täyteläisen makeaa, maltaista ja leipämäistä makua. Tuo olueen kauniin rubiininpunaisen värin. Sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi syksyisiin oluisiin.

 • Simpsons DRC

  Simpsons DRC®

  2,65  - 3,25  / kg

  Simpsons DRC on tumma, paahteinen, maltainen ja vahvan karamellinen englantilainen karamellimallas. Aromissa paljon karamellisuutta ja hieman luumuisuutta ja rusinaa. Voidaan käyttää korvaamaan tummia paahdettuja maltaita mikäli kitketyyttä ja karvautta ei haluta olueen. Voidaan käyttää isommalla annostuksella kuin tummia maltaita yleisesti. DRC antaa runsaasti käytettäessä vahvan karamellisen maun ja kauniin ruskean/punaisen värin.

 • Dingemans Karrewheat 77 MD

  Dingemans Karrewheat 77 MD™

  2,20  - 2,43  / kg

  Karrewheat 77 MD™ mallas on valmistettu karamellisoimalla Dingemansin vehnämallasta. Karamellisointi ja matala kuivauslämpö antavat sille lämpimän leipäisen, keksisen ja toffeisen maun. Antaa oluelle täyteläisemmän rungon ja parantaa suutuntumaa sekä vaahtokukkaa muiden vehnämaltaiden tapaan.

 • Simpsons Heritage Crystal Malt

  Simpsons Heritage Crystal Malt

  2,45  - 2,66  / kg

  Simpsons Heritage Crystal Malt on Maris Otteria, joka on karamellisoitu. Tuo olueen toffeisuutta ja karamellisuutta. Lisää kompleksisuutta aleihin ja bittereihin. EBC 167-190.

 • Simpsons Premium English Caramalt

  Simpsons Premium English Caramalt

  2,15  - 2,55  / kg

  Premium English Caramalt on Simpsonin arvostetuin karamellimallas, jota käytetään vaaleammissa oluissa tuomaan herkullisen makeaa ja maltaista makua. Erinomainen tuomaan hieman lisää väriä vaaleisiin lagereihin ja aleihin sekä tasapainottamaan tuhdisti humaloituja oluita. EBC 54-66.

 • Weyermann carapils

  Weyermann® Carapils®

  2,00  - 2,73  / kg

  Weyermann Carapils on vaalea karamellisoitu pils -mallas, ja se on valmistettu laadukkaasta kevätohrasta. Käytetään yleensä vaaleampiin oluisiin parantamaan vaahdon kestävyyttä, runkoa, täyteläisyyttä ja suutuntumaa. Maultaan se on maltainen, makea ja aavistuksen karamellimainen. Vastaava kuin Dextrin maltaat.

 • Weyermann® Caramunich® Type 1

  1,77  - 1,97  / kg

  Weyermann® Caramunich 1 on laadukkaasta Saksalaisesta maltaasta uunikuivattu, karamellisoitu munich-mallas. Lisää makuun vahvaa maltaisuutta keksin ja intensiivisen karamellin aromeilla. Lisää myös väriä ja täyteläisyyttä runkoon.  Käyttö 10% saakka kokonaismallasmäärästä.

 • Weyermann® Caramunich® Type 2

  1,77  - 1,97  / kg

  Weyermann® Caramunich 2 on laadukkaasta Saksalaisesta maltaasta uunikuivattu, karamellisoitu munich-mallas tummempiin oluisiin. Lisää makuun vahvaa maltaisuutta keksin ja intensiivisen karamellin aromeilla. Lisää myös tummempaa kuparista väriä ja täyteläisyyttä runkoon.  Käyttö 10% saakka kokonaismallasmäärästä.