Lisätarvikkeet käymisastioihin

Näytetään tulokset 1–24 / 29

 • Liimattava tarralämpömittari käymisastiaan

  Tarralämpömittari käymisastiaan 10-35° C

  1,90 

  Liimattava tarralämpömittari muoviseen tai metalliseen käymisastiaan.

  • Lämpötila-alue 10-35 ° C
  • Ei tarvitse paristoja
 • Fermzilla hiivankeräysastiaan triclover adapteri

  FermZilla Conical 2″ Tri-Clover adapteri hiivankeräysastiaan

  4,50 

  Mustasta HDPE muovista valmistettu kansi Fermzillan hiivankeräysastiaan, joka kestää painetta 2.5 bariin asti. Kansi voidaan kiertää hiivankeräysastiaan, ja se mahdollistaa käytön muiden käymisastioiden kanssa joissa on 2″ tri-clover kiinnitys.

 • Ferminator hihna

  Ferminator hihna

  5,50 

  Hihna pitämään Ferminatoria nipussa. Kätevä, jos Ferminatoria pitää siirrellä.

 • Ferminator pohjalevy RST

  Ferminator pohjalevy RST

  26,00 

  RST pohjalevy suojaa Ferminatorin pohjaa naarmuilta/painaumilta. Pyöristetyt reunat

 • Suodatin imuputkelle / Float dip tube filter

  Suodatin imuputkelle / Float dip tube filter

  2,00 

  Suodatin nesteen imuputkelle esim. fermzillaan tai kegiin, kun sitä käytetään käymisastiana. Estää humalamujun pääsyn nesteputkeen. Valmistettu HDPE muovista ja verkon materiaali 304 RST. Voidaan desinfioida keittämällä. Mitat 40,5 x 27mm. Letkukaran halkaisija 7,2mm.

 • PLAATO Valve V2

  PLAATO Valve V2 takaiskuventtiili

  25,00 

  PLAATO Valve on takaiskuventtiili Plaaton digitaaliseen vesilukkoon, joka liitetään käymisastian ja vesilukon väliin. Plaato Valve tasaa alipainetta käymisastiassa, eli se ehkäisee ilman virtauksen vesilukossa väärään suuntaan esimerkiksi coldcrashissa.

 • PLAATO V3 digitaalinen vesilukko bluetooth / wifi

  PLAATO V3 – digitaalinen vesilukko

  139,00 

  PLAATO on digitaalinen vesilukko, joka mahdollistaa käymisen seurannan tarkasti wifin kautta älypuhelimella. Mittaus tapahtuu vesilukon hiilidioksidin virtaukseen, joten laite ei ole vierteen kanssa kosketuksissa. Laite mittaa vierteen ominaispainon, alkoholiprosentin, käymisnopeuden sekä lämpötilan. Mobiililisovellus luo jokaiselle erälle erillisen raportin.

  Pakettiin sisältyy 3m USB-virtakaapeli. Vesilukko sopii 9mm reikään.

 • FermZilla Temp Twister jäähdytyskierukka

  Fermzilla Temp Twister

  39,90 

  Temp Twister jäähdytyskierukka FermZillaan. Kierukan mukana tulee valmiit liittimet FermZillan kanteen. Tällä värkillä saat halutessasi käymisastiaan glygolikierron jäähdytystä varten. Halkaisija 10cm, pituus 68cm. 1. sukupolven malli.

 • FermZilla valmiit reiät Temp Twisterille

  FermZilla kansi – valmiit reiät

  11,90 

  FermZillan kansi valmiilla rei’illä Temp Twisterille ja Thermowell lämpötila-anturin putkelle.

 • FermZilla varaosakansi

  FermZilla kansi

  11,90 

  Varaosakansi FermZillaan. Kierreosa ei sisälly hintaan. Käypänen seuraaviin FermZillan malleihin: FermZilla 27L , FermZilla 35L, FermZilla 55L, FermZilla 27L – Flat Bottom, FermZilla 55L – Flat Bottom.

   

   

 • Kohopallo ja silikoniletku Fermzilla paineistussarjaan

  Kohopallo ja silikoniletku

  10,00 

  Fermzillan paineistussarjaan kuuluva kohopallo ja silikonilietku. Pallo pysyy nesteen pinnalla, joten sillä voi annostella Fermzillan tankin yläosasta aina kirkasta nestettä. Helpottaa annostelua. Letkun pituus 60cm.

 • Paineistussarja Kegmenter

  Kegmenter paineistussarja

  64,90 
 • Kegland Blowtie v2 rajapaineventtiili

  KegLand BlowTie V2 rajapaineventtiili

  19,50 28,90 

  Keglandin uusi Blowtie V2 säädettävä rajapaineventtiili (Spunding valve), näppärä lisä esimerkiksi FermZillan käymisastiaan paineistettuun käymiseen. Paineventtiili sopii 8mm letkuun (DuoTight / John Guest). Sopii 8mm EvaBarrier letkuun. Helppo purkaa ja puhdistaa!

 • FermZilla paineistussarja muovisilla liittimillä

  FermZilla paineistussarja, muovisilla liittimillä

  19,90 

  FermZillan paineistussarja sopii 27, 35 ja 55 litraisiin malleihin sekä All-Rounderiin. Paineistussarjassa on muoviset liittimet.

  Voit hiilihapottaa, annostella ja käyttää oluesi paineistettuna. Suurin etu on paineistettu käyminen, joka vähentää estereiden muodostumista ja muita ikäviä sivumakuja. Paineistettuna voit käyttää oluesi normaalia lämpimämmässä. Tarvitset paineistettuun käymiseen paineensäätöventtiilin (ei kuulu pakettiin)

  Paineistussarja helpottaa myös oluen siirrossa kegiin niin, ettei olut joudu missään vaiheessa hapen kanssa kosketuksiin.

  Pakettiin kuuluu kaksi muovista ball lock liitintä (carbonation cap), johon käy joko neste- tai kaasuliittimet, silikoniletku, ja koho minkä avulla saat kirkasta olutta astian pinnalta.

 • FermZilla käymisastian kiinnitys / kantohihna

  FermZilla all-rounder 30 l / 60 l kantohihna

  10,00 

  FermZillan 30 ja 60 litraisiin sopiva kantohihna / kiinnityshihna. Auttaa käymisastian siirtelyä ja sen avulla voidaan käymisastia kiinnittää tiukasti jalustaan.

 • Mallaspuoti vierteen ilmauskivi

  Vierteen ilmauskivi, RST 5 µm

  10,30 

  Vierteen ilmauskivi, joka sopii hyvin myös juoman kegissä karbonoinnin nopeuttamiseen. 4-6mm sisähalkaisijalla oleviin letkuihin.

 • Mallaspuoti Blowtie V2 rajapaineventtiili

  KegLand inline regulaattori

  16,50 

  Keglandin pienikokoinen regulaattori helppoon paineensäätelyyn. Sopii paineilman, hiilidioksidin, typen ja veden kanssa käytettäväksi. Valmistettu elintarvikelaatuisesta muovista ja ruostumattomasta teräksestä. Sopii KegLandin 8mm (5/16″) letkuun. Näppärä esimerkiksi jos haluat käyttää linjastossa useita kegejä eri paineilla. Ei sovellu suoraan hiilidioksidipulloon kytkettäväksi.

 • Carbonation & Line Cleaning cap, muovinen

  Line Cleaning & Carbonation & FermZilla cap, muovinen

  4,90 

  Muovinen, edullisempi versio line cleaning & carbonation capista. Sopii FermZillaan, olutletkujen puhdistukseen ja karbonointiin. Toisessa päässä ball-lock liitin, johon käy kaasu- ja nesteliitin. Sopii muovisiin PET-pulloihin sekä FermZillan kierteisiin. Korkin letkukaraan sopii esim. 5x8mm EvaBarrier letku

 • FermZilla hiivankeräysastia 1000ml

  Hiivankeräysastia FermZilla-käymisastiaan 1000ml

  17,00 

  FermZilla hiivankeräysastia on yhteensopiva kaikkiin FermZilla käymisastioihin, jotka on varustettu erillisellä hiivankeräysastialla. Sitä käytetään ensisijaisesti humalan ja hiivan keräämiseen ja lisäämiseen käymisastiaan venttiilin kautta.

  Keräysastiaa voidaan käyttää myös hiivastarttereihin, elikkä voit luoda startterin tässä keräysastiassa suoraan ja kiinnittää sen sitten FermZillaan ilman että sinun tarvitsee avata kantta. Tämä keräysastia on suunniteltu toimimaan magneettisen sekoittimen kanssa.

  Pakkaus sisältää tiivisteet.

 • Mallaspuoti FermZilla jacket eristyshuppu 27l käymisastiaan

  Eristyshuppu 27 litran FermZilla-astiaan

  35,50 

  Eristyshuppu 27l FermZilla käymisastiaan. Eristyshuppu tasaa lämmönvaihteluita, sekä suojaa kallisarvoisen oluen valolta ja UV-säteilyltä. Yksinkertaiseen ja tehokkaaseen viilennykseen voit yksinkertaisesti jäädyttää vesipulloja ja laittaa ne hupun sisään.

 • Kantokahvat / kahvasetti fermzillaan

  Nostokahvat 304 RST FermZillaan

  10,00 

  Kahvasetti FermZillaan, sopii malleihin Conical, All Rounder ja Flat Bottom. Huom! all-roundereissa kahvasetti sisältyy nykyisin pakettiin.

 • Thermowell Fermzilla - putki lämpötila-anturille

  FermZilla Thermowell – putki lämpötila-anturille 1/4″

  10,00 

  KegLandin Thermowell putki lämpötila-anturille voidaan asentaa melkein mihin tahansa käymisastiaan. FermZillaan asennettaessa täytyy porata reikä muoviseen kanteen, tarvitset siihen askelporanterän 12mm reikää varten.

  Anturiputken liittäminen käymiastian kannen kautta on järkevämpää kuin rungon läpi, koska silloin liitoskohta ei ole nesteen alla. Tämä helpottaa puhdistamista ja vähentää kontaminaatioriskiä.

  Pakkaukseen kuuluu DuoTight -sovite (samankaltainen kuin John Guest liittimet), jonka avulla voit kiinnittää putken KegMenterin tai FermZillan käymisastian kansiin.

  Materiaali: 304 RST, koko 8mm (5/16″) ulkohalkaisija x 7mm sisähalkaisija.

 • Carbonation line cleaning cap fermzilla paineistussarjaan

  Line Cleaning & Carbonation & FermZilla cap

  13,75 

  Metallinen korkki FermZillaan, olutletkujen puhdistukseen ja karbonointiin. Toisessa päässä ball-lock liitin, johon käy kaasu- ja nesteliitin. Sopii myös muoviseen PET pulloon (esim. desinfiointiaineella täytettyyn),  jolloin helpottaa olutletkujen puhdistusta.

 • Fermzilla paineistussarja, liittimet ja letku

  FermZilla paineistussarja

  29,90 

  FermZillan paineistussarja sopii 27, 35 ja 55 litraisiin malleihin sekä uudempaan All-Rounderiin. voit hiilihapottaa, annostella ja käyttää oluesi paineistettuna. Suurin etu on paineistettu käyminen, joka vähentää estereiden muodostumista ja muita ikäviä sivumakuja. Paineistettuna voit käyttää oluesi normaalia lämpimämmässä. Tarvitset paineistettuun käymiseen paineensäätöventtiilin (ei kuulu pakettiin)

  Paineistussarja helpottaa myös oluen siirrossa kegiin niin, ettei olut joudu missään vaiheessa hapen kanssa kosketuksiin.

  Pakettiin kuuluu kaksi ball lock liitintä (carbonation cap), johon käy joko neste- tai kaasuliittimet, silikoniletku, ja koho minkä avulla saat kirkasta olutta astian pinnalta.