Lisätarvikkeet käymisastioihin

Näytetään tulokset 1–24 / 41

 • Spundit 2.0 rajapaineventtiili spunding valve

  SpunDiT USA 2.0 – Premium Spunding Valve

  99,00 

  SpunDiT USA 2.0 on markkinoiden paras rajapaineventtiili paineistettuun käymiseen ja kegien täyttöön. Tämä laadukas rajapaineventtiili tarjoaa panimoille erinomaisen tavan seurata ja hallita käymisprosessin aikana syntyvää hiilidioksidia. SPUNDitissa on erillinen FERMonitor astia, jossa voi nähdä vapautuvan hiilidioksidin kuplat. Sisältää rosterisen ball-lock liittimen FFL kierteillä.

  Laitteessa on valmiiksi värikoodaukset eri painealueille, esim vihreä 0.27-0.34 BAR (4-5 PSI), keltainen 1.03 BAR (15 PSI).

 • Ale! Blowtie 2 valmiskitti

  BlowTie 2 valmissetti

  27,37 

  Valmissetti joka sisältää Blowtie 2, uudenmallisen Duotight 8mm push-fit liittimellä sekä pienen pätkän jäykkää John Guest 8mm LDPE muoviputkea.

  Keglandin Blowtie V2 säädettävä rajapaineventtiili (Spunding valve), näppärä lisä esimerkiksi FermZillan käymisastiaan paineistettuun käymiseen. Paineventtiili sopii 8mm letkuun (DuoTight / John Guest). Sopii 8mm EvaBarrier letkuun. Helppo purkaa ja puhdistaa.

 • BrewZilla 35L ja 65L whirlpool arm

  Camlock whirlpool Arm 35L & 65L

  29,49 

  Whirlpool Arm, sopii mm. Brewzillan 35L ja isompaan 65L versioon. Whirlpool armilla saat pyörteen keittoastiaan, joka tehostaa huomattavasti jäähdytystä immersiojäähdytintä käytettäessä. Whirlpool arm käyttää laitteen omaa integroitua pumppua.

  Sopii suoraan BrewZillan camlock liitäntään. Materiaali 304 RST. Uros camlock liitännällä. Pituus 520mm

 • FermZilla 30 l All-Rounder eristyshuppu

  Eristyshuppu 30 l FermZilla All-Rounder

  32,90 

  Eristyshuppu 30 L FermZilla All-Rounder käymisastiaan. Eristyshuppu tasaa lämmönvaihteluita, sekä suojaa kallisarvoisen oluen valolta ja UV-säteilyltä. Yksinkertaiseen ja tehokkaaseen viilennykseen voit jäädyttää vesipulloja tai Cryogelular geelipakkauksia ja laittaa ne hupun sisään.

 • BlowTie Spunding Valve rajapaineventtiili käymisastiaan

  KegLand BlowTie spunding valve – rajapaineventtiili

  12,09 

  BlowTie venttiilillä voit säätää käymisastiaan halutun paineen ja varmistaa, että paine astiassa ei nouse liian korkeaksi käymisen aikana.
  Säädettävällä nupilla on helppo säätää painetta pienemmäksi tai suuremmaksi. Helppo purkaa puhdistusta varten. Yhteensopiva 8mm (5/16″) letkun kanssa.

  Ei sisällä letkuja, liittimiä tai manometria. Pelkkä säätöyksikkö.

 • BlowTie Spunding Valve rajapaineventtiili käymisastiaan 0-40 psi

  KegLand BlowTie spunding valve – rajapaineventtiili 0-40 psi

  29,00 

  Valmiskitti paineistettuun käymiseen analogisella manometrilla. BlowTie venttiilillä voit säätää käymisastiaan halutun paineen ja varmistaa, että paine astiassa ei nouse liian korkeaksi käymisen aikana.
  Säädettävällä nupilla on helppo säätää painetta pienemmäksi tai suuremmaksi. Helppo purkaa puhdistusta varten. Yhteensopiva 8mm (5/16″) letkun kanssa.

 • BlowTie Spunding Valve rajapaineventtiili käymisastiaan

  KegLand BlowTie spunding valve – rajapaineventtiili digitaalisella manometrilla

  36,90 

  Valmiskitti paineistettuun käymiseen digitaalisella manometrilla. BlowTie venttiilillä voit säätää käymisastiaan halutun paineen ja varmistaa, että paine astiassa ei nouse liian korkeaksi käymisen aikana.
  Säädettävällä nupilla on helppo säätää painetta pienemmäksi tai suuremmaksi. Helppo purkaa puhdistusta varten. Yhteensopiva 8mm (5/16″) letkun kanssa.

 • Kumitulppa Carboy PET 12/23 litran käymisastiaan

  Kumitulppa 9 mm reiällä

  5,00 

  Kumitulppa 9mm reiällä, joka sopii PET carboy-pulloille. Ei jätä hajuja tai makuja
  Halkaisija yläosa/alaosa 52/43 mm. Korkeus 2,8 cm.

 • silikonitulppa vesilukolle 25-38mm

  Sillikonitulppa 9mm reiällä 25 x 38mm

  3,09 

  Silikonitulppa 9mm reiällä vesilukolle. Sopii käymisastioihin, joiden aukko on n. 28 mm.

  Halkaisija: 38mm – 25mm
  korkeus: 26mm

 • silikonitulppa vesilukolle 25-33mm

  Sillikonitulppa ilman reikää 25 x 33mm

  3,09 

  Silikonitulppa ilman reikää vesilukolle. Sopii käymisastioihin, joiden aukko on n. 28 mm.

  Halkaisija: 33mm – 25mm
  korkeus: 26mm

 • Thermowell lämpökaivo 3/8" x 85mm

  Thermowell 3/8″ x 85mm

  17,50 

  Thermowell soveltuu erinomaisesti Kegmenterin tai Brew Monkin käymisastian tarkkaan lämpötilan mittaukseen suoraan käymisastian sisältä. Thermowelliin sopii 6.5mm paksuinen lämpötila-anturi. Ylimääräinen O-rengas kuuluu pakettiin. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Thermowelliin soveltuva lämpötila-anturi on esimerkiksi Digitaalinen lämpömittari -50 °C – +110 °C

 • Mallaspuoti FermZilla jacket eristyshuppu 27l käymisastiaan

  Eristyshuppu 27 litran FermZilla-astiaan

  35,50 

  Eristyshuppu 27l FermZilla käymisastiaan. Eristyshuppu tasaa lämmönvaihteluita, sekä suojaa kallisarvoisen oluen valolta ja UV-säteilyltä. Yksinkertaiseen ja tehokkaaseen viilennykseen voit yksinkertaisesti jäädyttää vesipulloja ja laittaa ne hupun sisään.

 • Ferminator hihna

  Ferminator hihna

  5,90 

  Hihna pitämään Ferminatoria nipussa. Kätevä, jos Ferminatoria pitää siirrellä.

 • Ferminator pohjalevy RST

  Ferminator pohjalevy RST

  26,00 

  RST pohjalevy suojaa Ferminatorin pohjaa naarmuilta/painaumilta. Pyöristetyt reunat

 • FermZilla käymisastian kiinnitys / kantohihna

  FermZilla all-rounder 30 l / 60 l kantohihna

  10,90 

  FermZillan 30 ja 60 litraisiin sopiva kantohihna / kiinnityshihna. Auttaa käymisastian siirtelyä ja sen avulla voidaan käymisastia kiinnittää tiukasti jalustaan.

 • Fermzilla hiivankeräysastiaan triclover adapteri

  FermZilla Conical 2″ Tri-Clover adapteri hiivankeräysastiaan

  4,50 

  Mustasta HDPE muovista valmistettu kansi Fermzillan hiivankeräysastiaan, joka kestää painetta 2.5 bariin asti. Kansi voidaan kiertää hiivankeräysastiaan, ja se mahdollistaa käytön muiden käymisastioiden kanssa joissa on 2″ tri-clover kiinnitys.

 • FermZilla varaosakansi

  FermZilla kansi

  11,90 

  Varaosakansi FermZillaan. Kierreosa ei sisälly hintaan. Käypänen seuraaviin FermZillan malleihin: FermZilla 27L , FermZilla 35L, FermZilla 55L, FermZilla 27L – Flat Bottom, FermZilla 55L – Flat Bottom.

   

   

 • FermZilla valmiit reiät Temp Twisterille

  FermZilla kansi – valmiit reiät

  11,90 

  FermZillan kansi valmiilla rei’illä Temp Twisterille ja Thermowell lämpötila-anturin putkelle.

 • FermZilla Temp Twister jäähdytyskierukka

  Fermzilla Temp Twister GEN2

  39,90 

  Temp Twister jäähdytyskierukka FermZillaan. Kierukan mukana tulee valmiit liittimet FermZillan kanteen. Tällä värkillä saat halutessasi käymisastiaan glygolikierron jäähdytystä varten. Halkaisija 11cm, pituus 70cm. 2. sukupolven malli.

 • Thermowell Fermzilla - putki lämpötila-anturille

  FermZilla Thermowell 60cm – putki lämpötila-anturille 1/4″

  10,00 

  KegLandin Thermowell putki lämpötila-anturille voidaan asentaa melkein mihin tahansa käymisastiaan. FermZillaan asennettaessa täytyy porata reikä muoviseen kanteen, tarvitset siihen askelporanterän 12mm reikää varten.

  Anturiputken liittäminen käymiastian kannen kautta on järkevämpää kuin rungon läpi, koska silloin liitoskohta ei ole nesteen alla. Tämä helpottaa puhdistamista ja vähentää kontaminaatioriskiä.

  Pakkaukseen kuuluu DuoTight -sovite (samankaltainen kuin John Guest liittimet), jonka avulla voit kiinnittää putken KegMenterin tai FermZillan käymisastian kansiin.

  Materiaali: 304 RST, koko 8mm (5/16″) ulkohalkaisija x 7mm sisähalkaisija.

 • FermZilla hiivankeräysastia 1000ml

  Hiivankeräysastia FermZilla-käymisastiaan 1000ml

  17,00 

  FermZilla hiivankeräysastia on yhteensopiva kaikkiin FermZilla käymisastioihin, jotka on varustettu erillisellä hiivankeräysastialla. Sitä käytetään ensisijaisesti humalan ja hiivan keräämiseen ja lisäämiseen käymisastiaan venttiilin kautta.

  Keräysastiaa voidaan käyttää myös hiivastarttereihin, elikkä voit luoda startterin tässä keräysastiassa suoraan ja kiinnittää sen sitten FermZillaan ilman että sinun tarvitsee avata kantta. Tämä keräysastia on suunniteltu toimimaan magneettisen sekoittimen kanssa.

  Pakkaus sisältää tiivisteet.

 • Kegland Blowtie v2 rajapaineventtiili

  KegLand BlowTie V2 spunding valve – rajapaineventtiili 0-15 psi

  18,90 

  Keglandin uusi Blowtie V2 säädettävä rajapaineventtiili (Spunding valve), näppärä lisä esimerkiksi FermZillan käymisastiaan paineistettuun käymiseen. Paineventtiili sopii 8mm letkuun (DuoTight / John Guest). Sopii 8mm EvaBarrier letkuun. Helppo purkaa ja puhdistaa.

  Lisäksi tarvitset ball-lock liittimen kaasulle sekä pätkän 8mm letkua esimerkiksi Fermzillaan liittämiseksi. Sisältää 0-15psi mittarin.

 • Paineistussarja Kegmenter

  Kegmenter paineistussarja

  64,90 

  Paineistussarja Kegmentereille ball-lock liittimin. Olut voidaan hapottaa suoraan kegmenterissä ja tarjoilla tai siirtää käymisen jälkeen erilliseen kegiin. Paineistussarjaan kuuluu myös silikoniletku+koho jonka ansiosta tynnyristä tarjoillaan aina kirkasta olutta nesteen päältä.

 • Kohopallo ja silikoniletku Fermzilla paineistussarjaan

  Kohopallo ja silikoniletku 80cm

  12,90 

  Fermzillan paineistussarjaan kuuluva kohopallo ja silikonilietku. Pallo pysyy nesteen pinnalla, joten sillä voi annostella Fermzillan tankin yläosasta aina kirkasta nestettä. Helpottaa annostelua. Letkun pituus 80cm.