Tarvikkeet

Näytetään tulokset 1–24 / 323

 • Alumiinitölkki 500 ml

  Alumiinitölkki 500 ml + CDL kansi – 229 kpl

  107,63 

  Alumiinitölkki CDL kannella, hopea 500 ml joka on yhteensopiva Cannularin kanssa. 229kpl per laatikko, sisältäen CDL kannen.
  Alumiinitölkit täytetään esimerkiksi beer gunilla ja saumataan Cannularilla. Tölkkien desinfiointi ennen täyttöä on suositeltavaa. Tyhjä tölkki on herkkä vaurioille, joten kaikki tölkit eivät välttämättä saumaudu. Emme voi taata, että kaikki tölkit saapuvat ehjänä perille.

 • Alumiinitölkki 500 ml

  Alumiinitölkki 500 ml + CDL kansi – 24 kpl

  11,76 

  Alumiinitölkki CDL kannella, hopea 500 ml joka on yhteensopiva Cannularin kanssa. 24kpl per laatikko, sisältäen CDL kannen.
  Alumiinitölkit täytetään esimerkiksi beer gunilla ja saumataan Cannularilla. Tölkkien desinfiointi ennen täyttöä on suositeltavaa. Tyhjä tölkki on herkkä vaurioille, joten kaikki tölkit eivät välttämättä saumaudu. Emme voi taata, että kaikki tölkit saapuvat ehjänä perille.

 • Brewster Beacon 70 mittalasi litra-asteikolla

  Brewster Beacon 40, mittalasi

  13,86 

  Mittalasi litra-asteikolla. Varaosa Brewster Beacon 40 litraiseen mäskäyslaitteeseen.

 • gen 4 65l brewzilla

  BrewZilla 65L – Gen 4

  920,00 

  BrewZilla Gen 4 on suunniteltu kompaktiksi all-in-one panimojärjestelmäksi. Järjestelmä on suunniteltu valmistamaan jopa 60 litran eriä, ja se on hyvä valinta niin aloitteleville kun kokeneemmillekin kotipanijoille.

 • BrewZilla GEN4 35 L all-in-one mäskäyslaite

  BrewZilla 35L – Gen 4

  679,00 

  BrewZilla Gen 4 on suunniteltu kompaktiksi all-in-one panimojärjestelmäksi. Järjestelmä on suunniteltu valmistamaan jopa 30 litran eriä, ja se on hyvä valinta niin aloitteleville kun kokeneemmillekin kotipanijoille.

 • Brewster Beacon 70 mittalasi litra-asteikolla

  Brewster Beacon 70, mittalasi

  16,64 

  Mittalasi litra-asteikolla. Varaosa Brewster Beacon 70 litraiseen mäskäyslaitteeseen.

 • BrewZilla 65l Gen 3.1.1 mäskäyslaite

  BrewZilla 65l Gen 3.1.1 mäskäyslaite

  759,00 

  BrewZilla All-In-One mäskäyslaite erinomaisella hinta-laatu suhteella max. 50 litran erien keittelyyn. Laitteessa vakiona kierrätyspumppu ja varsi mäskäystehokkuuden parantamiseen, erilliset painikkeet kolmelle eri ULWD lämmityselementille (Ultra Low Watt Density) ja immersiojäähdytin. Jokseenkin vastaava laitos kuin Grainfather, ilman ylimääräisiä hienouksia. Katso David Heathin vertailu BrewZilla vs. Grainfather

  Mäskäyskapasiteetti: 50 litraa
  Kokonaiskapasiteetti: 65 litraa
  Max. mallasmäärä: 16 kg
  Teho: 3,5 kW (3 erillistä lämmityselementtiä: 1900w 1000w tai 500w
  Korkeus: 74 cm (96 cm sis. kierrätysputken)
  Halkaisija: 41 cm
  Paino: 21.1 kg

 • BrewZilla 35l Gen.3.1.1 mäskäyslaite

  BrewZilla 35l Gen 3.1.1 mäskäyslaite + immersiojäähdytin

  499,00 

  BrewZilla All-In-One mäskäyslaite erinomaisella hinta-laatu suhteella max. 25 litran erien keittelyyn. Laitteessa vakiona kierrätyspumppu ja varsi mäskäystehokkuuden parantamiseen, erilliset painikkeet lämmityselementeille (1900w & 500w) ja immersiojäähdytin. Jokseenkin vastaava laitos kuin Grainfather, ilman ylimääräisiä hienouksia. Katso David Heathin vertailu BrewZilla vs. Grainfather

  Mäskäyskapasiteetti: 25 litraa
  Kokonaiskapasiteetti: 35 litraa
  Max. mallasmäärä: 9 kg
  Teho: 2,4 kW (2 erillistä elementtiä: 1900 W ja 500 W)
  Korkeus: 72 cm (93 cm sis. kierrätysputki)
  Halkaisija: 31 cm
  Paino: 14.5 kg

 • Brew Monk oluenvalmistuslaitteisto

  Brew Monk™ All-in-one mäskäyslaite

  439,00 

  Oluen mäskäys, suodatus ja keittäminen – kaikki onnistuu yhdellä laitteella. Integroidulla, jämäkällä mallaspiipulla suodatat mäskin ja se on helppo puhdistaa. Ohjelmoitavaan ohjausyksikköön voidaan ohjelmoida valmiiksi jopa 9 eri vaiheen mäskäysohjelmia ja 9 humalalisäystä. Laitteessa on kääntyvä digitaalinen näyttö.

  Brew Monkin laitteistolla valmistat maksimissaan 30 litraa olutta kerrallaan.

 • Cannular tölkinsaumaaja manuaalinen

  Cannular manuaalinen tölkinsaumaaja

  539,00 

  Cannularin manuaalinen tölkinsaumaaja on helppokäyttöinen, luotettava ja yksinkertainen käyttää. Cannular on yksi kompakteimmista ja helppokäyttöisimmistä pöytämallin tölkinsaumaajista mitä markkinoilta löytyy. Tölkkien saumaus onnistuu alle 5 sekunnissa per tölkki. Kompakti koko ja helppo käsittely tekevät tästä oivallisen laitteen kotipanijoille tai pienpanimoille. Tölkkien täyttöön ennen saumausta soveltuu esimerkiksi Nukatap vastapainepullotin tai Beergun. CDLE kansien saumaukseen

 • Cannular Pro tölkinsaumaaja puoliautomaattinen

  Cannular Pro puoliautomaattinen tölkinsaumaaja

  679,00 

  Cannularin puoliautomaattista tölkinsauimaajaa operoidaan painikkeilla, joka varmistaa tarkan ja tasaisen saumauksen jokaisella kerralla. Helpottaa erityisesti isompien erien saumauksessa. Tölkkien saumaus onnistuu alle 3 sekunnissa. Erinomainen laite pienpanimoille, baareille tai kotipanijoille. Ei vaadi erillisiä korotuspaloja eri tölkeille, kuten manuaalisessa versiossa. CDLE kansien saumaukseen

 • Cannular roiskesuoja, puoliautomaattinen

  Cannular Pro roiskesuoja

  32,90 

  Roiskesuoja estää roiskeita tölkkejä saumatessa. Hapettumisen estämiseksi, on tärkeää ylitäyttää tölkki niin, että kansi nousee hieman ylöspäin vaahdon päälle. Kun kansi saumataan, roiskeita syntyy väistämättä.
  Helppo koota ja ottaa käyttöön.

 • Uutuus!Cornelius keg kansi

  Cornelius keg kansi + tiiviste

  21,50 

  Kansi cornelius kegiin sisältäen tiivisteen. Sopii uusiin ja käytettyihin kegeihin. Tiivisteen väri voi poiketa kuvasta.

 • Uutuus!Fastrack Wine pullonkuivausteline aloituspakkaus

  FastRack Wine pullonkuivausteline 12 pullolle

  4,90 

  FastRack on järjestelmä pullojen kuivaamiseen ja säilytykseen. Sitä voidaan käyttää myös Sanicleanin tai Star Sanin valuttamiseen juuri ennen pullotusta. Pakkaus sisältää 1 x pullonkuivaustelineen 12 pullolle. Suosittelemme lisäksi tippa-alustaa telineelle.

  Telineet ovat pinottavia (korkeus jopa 6 kerrosta), mikä mahdollistaa ison pullomäärän säilyttämisen pienessä tilassa.

 • Uutuus! Ale! Fastrack Wine pullonkuivausteline aloituspakkaus

  FastRack Wine starter kit

  13,23 

  FastRack on järjestelmä pullojen kuivaamiseen ja säilytykseen. Sitä voidaan käyttää myös Sanicleanin tai Star Sanin valuttamiseen juuri ennen pullotusta.

 • Uutuus!Fastrack wine tippa-alusta

  FastRack Wine tippa-alusta

  4,90 

  FastRack on järjestelmä pullojen kuivaamiseen ja säilytykseen. Sitä voidaan käyttää myös Sanicleanin tai Star Sanin valuttamiseen juuri ennen pullotusta.

 • Käymisastia 30 litraa kannella

  Käymisastia kannella 30 L

  9,50 

  Edullinen 30 litran käymisastia on valmistettu läpinäkyvästä muovista, joka on tarkoitettu elintarvikekäyttöön. Sopii oluen-, viinin- tai kiljun valmistukseen. Läpinäkyvän materiaalin ansiosta voit helposti seurata käymistä ilman, että sinun tarvitsee avata säiliön kantta. Kyljessä litra-asteikko. Kansi ja tiiviste vesilukolle sisältyy hintaan.

 • Uutuus!Muovinen pipetti 3 ml

  Muovipipetti 3 ml

  0,30 
  Muovinen pipetti 3 ml. Mitta-asteikko 0,5 ml välein. Helpottaa esimerkiksi maitohapon ja kalsiumkloridin annostelua mäskiin.
 • Spundit 2.0 rajapaineventtiili spunding valve

  SpunDiT USA 2.0 – Premium Spunding Valve

  99,00 

  SpunDiT USA 2.0 on markkinoiden paras rajapaineventtiili paineistettuun käymiseen ja kegien täyttöön. Tämä laadukas rajapaineventtiili tarjoaa panimoille erinomaisen tavan seurata ja hallita käymisprosessin aikana syntyvää hiilidioksidia. SPUNDitissa on erillinen FERMonitor astia, jossa voi nähdä vapautuvan hiilidioksidin kuplat. Sisältää rosterisen ball-lock liittimen FFL kierteillä.

  Laitteessa on valmiiksi värikoodaukset eri painealueille, esim vihreä 0.27-0.34 BAR (4-5 PSI), keltainen 1.03 BAR (15 PSI).

 • Brewferm Booster letku- ja liitinsarja

  Brewferm Booster letku- ja liitinsarja

  22,50 

  Valmis letku- ja liitinsarja Brewferm Booster magneettipumpulle.

  Sisältää:

  • 2 metriä silikoniletkua (9 x 13 mm), joka voidaan sopivaksi
  • 2 kpl 1/2″ 13 mm sovitetta pumppuun liittämistä varten
  • Iso muovinen letkukiristin, jolla voit säätää ulosvirtausnopeutta

  Huom. Käytä kiristintä ainoastaan letkun ulosvirtauspäässä. Liittämällä letkukiristimen sisäänmenoputkeen voi pumppu ylikuumentua.

 • Pesuaine Chemipro Wash 2 kg

  Chemipro Wash 2 kg

  39,16 

  Chemipro Wash on tehokas natriumsilikaattipohjainen pesuaine panimokäyttöön. Vastaava tuote kuin PBW. Pesee ja puhdistaa työvälineet, käymisastiat ym.

 • Pesuaine Chemipro Wash 500 g

  Chemipro Wash 500 g

  14,94 

  Chemipro Wash on tehokas natriumsilikaattipohjainen pesuaine panimokäyttöön. Vastaava tuote kuin PBW. Pesee ja puhdistaa työvälineet, käymisastiat ym.

 • kuminen tiiviste patenttikorkkipulloille

  Kumitiiviste patenttikorkkipulloille

  0,14 

  Kuminen tiiviste kaikille patenttikorkkipulloille

 • Patenttikorkki kumitiivisteellä

  Patenttikorkki punaisella kumitiivisteellä

  0,59 

  Patenttikorkki kumitiivisteellä (polyetyleeni). Sopii kaikkiin standardimallisiin patenttikorkkipulloihin.