Valmiit kegisetit

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Valmis paketti 9/19 L kegillä – rakenna oma kegisetti

  0,00 

  Rakenna oma kegisetti uudella tai käytetyllä kegillä. Voit valita 9,5l tai 19l haluamasi kegin, paineensäätimen kaasuineen sekä hanan tarjoiluun.

 • 9.5 kegisetti COMPACT

  Alkaen: 189,55 

  Edullisempi ja kompaktimpi versio 9.5l kegisetistä. Erona täydelliseen kegisettiin tuotepaketissa on mukana pienempi hiilidioksidipullo sovittimineen ja pienempi regulaattori.

  Pakkaukseen kuuluu valinnaisena tuotteena pieni sodastreamin hiilidioksidipullo, premium mini-regulaattori, valmiiksi kasattu Picnic-hana liittimineen, sekä muut tarvittavat letkut ja liittimet. Voit hiilihapottaa juomasi suoraan astiassa ja tarjoilla sen helposti Picnic-hanasta. Hana ja letkut on valmiiksi mitoitettu pituuden ja paksuuden osalta niin, ettei hiilihapotettu juoma kuohu tarjoiltaessa. Voit halutessasi lisätä mukaan myös tiivistepaketin kegille (valinnainen tuote).

   

 • Kegisetti 19 litraa compact

  19l kegisetti COMPACT

  Alkaen: 199,70 

  Edullisempi ja kompaktimpi versio 19l kegisetistä. Erona täydelliseen kegisettiin tuotepaketissa on mukana pienempi hiilidioksidipullo sovittimineen ja pienempi regulaattori.

  Valinnaisena tuotteena pieni hiilidioksidipullo, premium mini-regulaattori, valmiiksi kasattu Picnic-hana liittimineen, sekä muut tarvittavat letkut ja liittimet. Voit hiilihapottaa juomasi suoraan astiassa ja tarjoilla sen helposti Picnic-hanasta. Hana ja letkut on valmiiksi mitoitettu pituuden ja paksuuden osalta niin, ettei hiilihapotettu juoma kuohu tarjoiltaessa. Voit halutessasi lisätä mukaan myös tiivistepaketin kegille (valinnainen tuote).

 • Täydellinen 9.5 litran kegisetti regulaattorilla, letkuilla, hanalla ja hiilidioksidipullolla

  9.5l kegisetti PRO

  Alkaen: 284,20 

  Täydellinen 19l kegisetti, joka sisältää parhaat mahdolliset komponentit mitä tarvitset kegihommien aloittamiseen. Erillisen 2kg hiilidioksidipullon avulla voit hiilihapottaa juomasi suoraan astiassa ja tarjoilla sen helposti Picnic-hanasta. Hana ja letkut on valmiiksi mitoitettu pituuden ja paksuuden osalta niin, ettei hiilihapotettu juoma kuohu tarjoiltaessa.

  Pakkaukseen kuuluu KegLandin huippulaadukas regulaattori, valmiiksi kasattu Picnic-hana liittimineen, sekä muut tarvittavat letkut ja liittimet. Voit halutessasi lisätä mukaan myös tiivistepaketin kegille (valinnainen tuote).

 • Täydellinen 19 litran kegisetti regulaattorilla, letkuilla, hanalla ja hiilidioksidipullolla

  19l kegisetti PRO

  Alkaen: 293,50 

  Täydellinen 19l kegisetti, joka sisältää parhaat mahdolliset komponentit mitä tarvitset kegihommien aloittamiseen. Kegi on australialaisen Keglandin valmistuttama, laadukas tuote. Erillisen 2kg hiilidioksidipullon avulla voit hiilihapottaa juomasi suoraan astiassa ja tarjoilla sen helposti Picnic-hanasta. Hana ja letkut on valmiiksi mitoitettu pituuden ja paksuuden osalta niin, ettei hiilihapotettu juoma kuohu tarjoiltaessa.

  Pakkaukseen kuuluu KegLandin huippulaadukas regulaattori, valmiiksi kasattu Picnic-hana liittimineen, sekä muut tarvittavat letkut ja liittimet. Voit halutessasi lisätä mukaan myös tiivistepaketin kegille (valinnainen tuote).