Mäskäys- ja keittolaitteet

Näytetään kaikki 19 tulosta

 • BrewZilla 35l eristyshuppu, neopreenia

  BrewZilla 35l eristyshuppu, neopreenia

  17,50 

  BrewZillan eristyshuppu parantaa mäskäyslaitteen energiatehokkuutta huomattavasti. 10% nopeampi lämpeneminen tavoitelämpöön, 50% vähemmän lämpöhävikkiä. Materiaalina neopreeni, joka on helppo pestä vedellä käytön jälkeen

 • BrewZilla 35l Gen.3.1.1 mäskäyslaite

  BrewZilla 35l Gen 3.1.1 mäskäyslaite

  499,00 

  BrewZilla All-In-One mäskäyslaite erinomaisella hinta-laatu suhteella max. 25 litran erien keittelyyn. Laitteessa vakiona kierrätyspumppu ja varsi mäskäystehokkuuden parantamiseen, erilliset painikkeet lämmityselementeille (1900w & 500w) ja immersiojäähdytin. Jokseenkin vastaava laitos kuin Grainfather, ilman ylimääräisiä hienouksia. Katso David Heathin vertailu BrewZilla vs. Grainfather

  Mäskäyskapasiteetti: 25 litraa
  Kokonaiskapasiteetti: 35 litraa
  Max. mallasmäärä: 9 kg
  Teho: 2,4 kW (2 erillistä elementtiä: 1900 W ja 500 W)
  Korkeus: 72 cm (93 cm sis. kierrätysputki)
  Halkaisija: 31 cm
  Paino: 14.5 kg

 • BrewZilla 65l eristyshuppu, neopreenia

  BrewZilla 65l eristyshuppu, neopreenia

  21,50 

  BrewZillan eristyshuppu 65l mäskäyslaitteelle parantaa mäskäyslaitteen energiatehokkuutta huomattavasti. 10% nopeampi lämpeneminen tavoitelämpöön, 50% vähemmän lämpöhävikkiä. Materiaalina neopreeni, joka on helppo pestä vedellä käytön jälkeen

 • BrewZilla 65l Gen 3.1.1 mäskäyslaite

  BrewZilla 65l Gen 3.1.1 mäskäyslaite

  759,00 

  BrewZilla All-In-One mäskäyslaite erinomaisella hinta-laatu suhteella max. 50 litran erien keittelyyn. Laitteessa vakiona kierrätyspumppu ja varsi mäskäystehokkuuden parantamiseen, erilliset painikkeet kolmelle eri ULWD lämmityselementille (Ultra Low Watt Density) ja immersiojäähdytin. Jokseenkin vastaava laitos kuin Grainfather, ilman ylimääräisiä hienouksia. Katso David Heathin vertailu BrewZilla vs. Grainfather

  Mäskäyskapasiteetti: 50 litraa
  Kokonaiskapasiteetti: 65 litraa
  Max. mallasmäärä: 16 kg
  Teho: 3,5 kW (3 erillistä lämmityselementtiä: 1900w 1000w tai 500w
  Korkeus: 74 cm (96 cm sis. kierrätysputken)
  Halkaisija: 41 cm
  Paino: 21.1 kg

 • Ale!

  Brew Monk™ bundle: mäskäyskattila+keittokattila

  526,30 

  Säästä ostamalla pakettina! Brew Monk™ bundle on loistava paketti aloittelevalle tai kokeneemmallekin panijalle, jossa mukana mäskäyskattila ja vedenkeitin mäskäysvedelle.

  Tuotebundle sisältää:

  • Brew Monk™ All-in-one oluenvalmistuslaitteisto (-5%)
  • Brew Monk™ keittokattila 22 L (-5%)
 • Ale!

  Brew Monk™ bundle: mäskäyskattila+keittokattila+käymisastia

  668,30 

  Säästä ostamalla pakettina! Brew Monk™ bundle on loistava paketti aloittelevalle tai kokeneemmallekin panijalle, jossa mukana mäskäyskattila, vedenkeitin mäskäysvedelle sekä käymisastia.

  Tuotebundle sisältää:

  • Brew Monk™ All-in-one oluenvalmistuslaitteisto (-5%)
  • Brew Monk™ keittokattila 22 L (-10%)
  • Brew Monk™ käymisastia conical RST 30 l (-15%)
 • Brew Monk keittokattila mäskäysveden lämmitykseen 22 L

  Brew Monk™ keittokattila 22 L

  135,00 

  Uutuus! Brew Monk™ keittokattila on tarkoitettu mäskäyksen huuhteluvaiheen vedenlämmitykseen. Mäskäyksen jälkeen maltaissa on vielä paljon sokereita, jotka huuhdellaan keittoon mukaan. Huuhtelu parantaa mäskäystehokkuutta huomattavasti. 1/2″ RST palloventtiilihana jossa 13mm letkukara joka voidaan tarvittaessa liittää pumppuun.

 • Brewster Beacon 40 Whirlpool Arm

  Brewster Beacon 40 & Brew Monk Whirlpool Arm – 355mm

  21,50 

  Whirlpool arm Brewster 40l laitteistolle sekä Brewmonkiin. Whirlpool armilla saat pyörteen keittoastiaan.  Whirlpool arm käyttää laitteen omaa integroitua pumppua. Tehostaa huomattavasti jäähdytystä immersiojäähdytintä käytettäessä sekä kerää humalamujun ja muun mössön kasaksi keittolaitteen pohjalle. Pituus 355 mm.

 • Brewster Beacon 40l mäskäyslaite

  419,00 

  Uudistettu malli Brewster Beaconista tanskalaiselta Brewolutionilta. Oluenvalmistuslaitteistolla voit valmistaa 12,5 – 35l olutta kerralla. Saman tehtaan tuotoksia kuin Brew Monk. Uudistetussa mallissa monia parannuksia, kuten käännetty LCD näyttö, teleskooppi ylivuotoputki sekä tukevampi rakenne mallaspiipussa ja suodatinlevyissä. 2v tehdastakuu. Jäähdytin ei sisälly hintaan.

 • Brewster Beacon 40 Whirlpool Arm

  Brewster Beacon 70 & Brewmonk Whirlpool Arm – 395mm

  24,50 

  Whirlpool arm Brewster 70 laitteistolle, sopii myös Brewmonkiin. Whirlpool armilla saat pyörteen keittoastiaan.  Whirlpool arm käyttää laitteen omaa integroitua pumppua. Tehostaa huomattavasti jäähdytystä immersiojäähdytintä käytettäessä sekä kerää humalamujun  kasaksi keittolaitteen pohjalle. Pituus 395mm

 • Ale! Brewster Beacon 70l
  -4%

  Brewster Beacon 70l mäskäyslaite

  699,00 

  Brewster Beacon 70l tanskalaiselta Brewolutionilta. Brewsterin isommalla versiolla voit valmistaa 25- 65l olutta kerralla. Uudistetussa mallissa monia parannuksia, kuten käännetty LCD näyttö, teleskooppi ylivuotoputki sekä tukevampi rakenne mallaspiipussa ja suodatinlevyissä. 2v tehdastakuu.

 • Grainfather connect mäskäyslaite oluen valmistukseen

  Grainfather G30 Connect

  829,00 

  Grainfather on huippulaadukas all-in-one panimojärjestelmä, jolla voit itse valmistaa olutta maltaista helposti. Grainfatherissa on tyylikäs ulkonäkö sekä käyttäjäystävällinen muotoilu, höystettynä muista oluenvalmistuslaitteistoista poikkeavilla innovatiivisilla ominaisuuksilla tekevät siitä luotettavan laitteen kokeneille ja kokemattomille panomiehille.

  Grainfatherin ohjausyksikkö automatisoi oluenvalmistusprosessin ja lisää muita käteviä ominaisuuksia, kuten reseptinhallinnan ja hallinnan älypuhelimella tai tablet-laitteella Bluetoothin kautta.

 • Grainfather Micro pipework

  Grainfather Micro Pipework

  28,95 
  Grainfather Micro Pipework muuttaa Grainfatherin 10 L versioksi esimerkiksi pienempien testierien panemiseen.
 • Grainfather Overflow Filter

  Grainfather Overflow Filter

  18,90 

  Grainfather Overflow Filter kiinnitetään ylivuotoputkeen kiinni ja se suodattaa putkesta yli tulevat maltaat estäen pumpun tukkeutumisen.

 • Grainfather Storage Bag

  Grainfather Storage Bag – Säilytyspussi

  26,90 

  Grainfather G30 säilytyspussi on valmistettu kestävästä nylonista, joka suojaa laitetta pölyltä, kosteudelta ja muulta epäilyttävältä varastoinnin aikana.

 • Grainfather Whirlpool Paddle

  Grainfather Whirlpool Paddle

  29,00 

  Grainfather Whirlpool Paddle on suunniteltu Grainfatherille whirlpooliin ja vierteen ilmaamiseen. Sopii mainiosti myös muillekin 30 L keittolaitteille kuten Brew Monkille ja Brewsterille. Pituus 65cm.

 • Grainfather Wortometer

  Grainfather Wortometer

  18,55 

  Grainfather Wortometer on vastavirtajäähdyttimeen kiinnitettävä lisälaite joka, joka mittaa tarkasti vierteen lämpötilan Grainfatherin vastavirtajäähdyttimellä jäähdyttäessä ja näyttää sen reaaliaikaisesti Grainfatherin omassa Control Boxissa.

 • Nostotalja / köysiräikkä Beacon 70

  Nostotalja / köysiräikkä Beacon 70

  12,90 

  Köysiräikkä / nostotalja esimerkiksi BIAB mäskäyspussin tai isomman Brewster Beaconin mäskiastian nostamiseen. Köysi on valmistettu kestävästä polypropyleenistä. Sisältää kestävät karabiinihakaset. 2m köyttä, kestävyys 113kg.

 • Brew Monk oluenvalmistuslaitteisto

  Brew Monk™ All-in-one mäskäyslaite

  419,00 

  Oluen mäskäys, suodatus ja keittäminen – kaikki onnistuu yhdellä laitteella. Integroidulla, jämäkällä mallaspiipulla suodatat mäskin ja se on helppo puhdistaa. Ohjelmoitavaan ohjausyksikköön voidaan ohjelmoida valmiiksi jopa 9 eri vaiheen mäskäysohjelmia ja 9 humalalisäystä. Laitteessa on kääntyvä digitaalinen näyttö.

  Brew Monkin laitteistolla valmistat maksimissaan 30 litraa olutta kerrallaan.

End of content

End of content