Kegland

Digiboil 35 Mash Upgrade Kit

79,00 

Tämä sarja päivittää Digiboilin mallaspiipulla, joka on samanlainen kuin BrewZillan mukana tuleva. Piippu nostetaan ylös kahvalla, kierretään hieman ja asetetaan mukana tulevaan renkaaseen, joka on kiinnitetty laitteen yläosaan. Kahvan keskellä on lovi, joka helpottaa nostamista köysinostimella haluttaessa. Sarjan mukana tulee myös vakio siiviläpohja, joka toimii ylimääräisenä suodattimena koko mäskäysprosessin ajan.

Parhaan lopputuloksen ja tasaisen lämpötilan saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää vain Digiboilin heikompaa lämpövastusta mäskäyksen aikana.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): MP102549 Osasto:

Kuvaus

Mitat:
Korkeus: 38.5 cm
Halkaisija yläosassa: 29.5 cm

Lisätiedot

Paino 4 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.