Perusmaltaat

Perusmaltaat muodostavat pääosan oluen reseptissä käytettävästä maltaasta, joka on 70-100% käytetystä mallasmäärästä. Perusmaltaisiin kuuluu Pilsner-, Pale Ale-, Vienna-, ja Munich- maltaat. Muista kuin ohramaltaista, perusmaltaaksi luokitellaan myös ruismaltaat ja vehnämaltaat.

Näytetään tulokset 1–24 / 33

 • Viking malt cookie malt keksimallas

  Viking Sahti Malt, sahtimallas (rouhittu)

  1,40  - 1,65  / kg

  Viking Malt sahtimallas on sekoitus vaaleaa ja tummaa ohramallasta ja se soveltuu sahdin lisäksi hyvin myös Ipan, red alen jne. panemiseen. Sahtimallas on  valmiiksi rouhittu, joten jos et halua turhaan maksaa ylimääräistä, älä valitse rouhintaa.

 • Pehkolan Mallastamo Pale Ale Mallas

  Pehkolan Mallastamo Pilsner

  1,55  - 1,84  / kg

  Pehkolan Mallastamon laadukas pilsnermallas. Pehkolan Mallastamon tuotteet ovat kotoisin Ruukista. Suurin osa ohrasta viljellään 20km säteellä mallastamosta. Kotimaisuutta, puhtaita raaka-aineita paikallisuutta ja korkeaa laatua arvostaville hyvä valinta.

 • Viking Malt pilsner malt mallas

  Viking Pilsner Malt

  1,00  - 1,28  / / kg

  Viking Pilsner Malt mallas valmistetaan 2-tahoisesta kevätohrasta. Pilsner on hyvä perusmallas kaikentyyppisiin oluisiin. Maultaan pilsnermallas on maltainen ja hieman pähkinäinen.

 • Ireks Pilsner Malt

  1,68  / kg

  Ireks pilsner mallas on vaalea Saksalainen perusmallas kaikenlaisiin oluihin, mutta erityisesti pilsnereihin. Korkea entsyymiaktiivisuus ja hyvä mäskäytyvyys.

 • Simpsons Finest Lager Malt

  Simpsons Finest Lager Malt

  1,35  - 2,75  / kg

  Simpsons Finest Lager Malt on todella vaalea lagermallas. Hyvin modifioitunut, helposti mäskättävä englantilainen kaksirivisestä ohrasta valmistettu mallas. Sopii hyvin lagereihin sen puhtaan, keveän maltaisen maun vuoksi.

 • pehkolan mallastamo lattiamallastettu pilsnermallas

  Pehkolan Mallastamo Lattiamallastettu Pilsner

  1,76  - 2,15  / kg

  Pehkolan Mallastamon laadukas lattiamallastettu pilsnermallas. Tavallista pilsneriä hieman maltaisempi, hunajaisempi sekä moniulotteisempi. Pehkolan Mallastamon tuotteet ovat kotoisin Ruukista. Suurin osa ohrasta viljellään 20km säteellä mallastamosta. Kotimaisuutta, puhtaita raaka-aineita paikallisuutta ja korkeaa laatua arvostaville hyvä valinta.

 • Pehkolan Mallastamo Pale Ale Mallas

  Pehkolan Mallastamo Pale Ale

  1,68  - 1,84  / kg

  Pehkolan Mallastamon laadukas pale ale mallas. Pehkolan Mallastamon tuotteet ovat kotoisin Ruukista. Suurin osa ohrasta viljellään 20km säteellä mallastamosta. Kotimaisuutta, puhtaita raaka-aineita paikallisuutta ja korkeaa laatua arvostaville hyvä valinta.

 • Ale! Dingemans pale ale mallas
  -31%

  Dingemans Pale Ale MD™

  1,10  / kg

  Dingemansin pale ale mallas on belgialainen perusmallas, jolla saat olueesi kullankeltaisen värin ja vahvan maltaisen maun pidemmän mallastuksen ansiosta. Hieman Vikingin vastaavaa mallasta tummempi.

 • Simpsons best pale ale malt jyvana

  Simpsons Best Pale Ale Malt

  1,35  - 2,75  / kg

  Simpsons Best Pale Ale Malt on perinteikäs brittiläinen mallas. Tehty kaksirivisestä brittiläisestä ohrasta. Hyvin modifioitu mallas joka omaa helpon mäskättävyyden ja hyvän entsyymiaktiivisuuden. Vahvan maltainen aromi/maku.

 • Simpsons finest pale ale golden promise malt jyvana

  Simpsons Finest Pale Ale Golden Promise

  1,45  - 2,85  / kg

  Simpsons Golden Promise on korkealaatuinen, hyvin mäskäytyvä ja tasapainoinen mallas, joka sopii hyvin tuomaan tasapainoa rohkeammin humaloituihin oluihin. Antaa hienon suutuntuman, tasapainoisen maun sekä tukevan rungon sessio-oluisiin.  Erinomainen vahvemmin humaloiduille oluille!

 • Simpsons low colour maris otter

  Simpsons Low Colour Golden Promise

  1,45  - 2,50  / kg

  Simpsons Low Colour Golden Promise on mallastettu hieman matalammassa lämpötilassa ja siinä käytetty ohra on englantilaista perinnelajiketta. Samankaltainen kuin Golden Promise, mutta vaaleampi. Sopii käytettäväksi moderneihin vaaleisiin aleihin ja lagereihin. Matala typpipitoisuus ja hyvä mäskäytyvyys.

   

 • Simpsons low colour maris otter

  Simpsons Low Colour Maris Otter

  1,46  - 2,85  / kg

  Simpsons Low Colour Maris Otter on mallastettu hieman matalammassa lämpötilassa ja siinä käytetty ohra on englantilaista perinnelajiketta.  Antaa syvän ja monipuolisen maltaan aromin Maris Otterin tapaan, vaikuttamatta kuitenkaan väriin. Sopii käytettäväksi moderneihin vaaleisiin aleihin ja lagereihin. Matala typpipitoisuus ja hyvä mäskäytyvyys.

   

 • Simpsons low colour maris otter

  Simpsons Maris Otter

  1,49  - 2,50  / kg

  Simpson’s Maris Otter on laadukas Englantilainen perusmallas. Matala typpipitoisuus ja erittäin hyvä mäskäytyvyys. Tuottaa maltaisen rungon oluelle.

 • Pehkolan Mallastamo Vienna mallas

  Pehkolan Mallastamo Vienna

  1,72  - 2,09  / kg

  Pehkolan Mallastamon laadukas Vienna-mallas. Vienna parantaa kaikkien vaaleiden oluiden makua, aromia sekä väriä. Pehkolan Mallastamon tuotteet ovat kotoisin Ruukista. Suurin osa ohrasta viljellään 20km säteellä mallastamosta. Kotimaisuutta, puhtaita raaka-aineita paikallisuutta ja korkeaa laatua arvostaville hyvä valinta.

 • Viking Pilsner Zero Malt

  1,33  / kg

  Viking Pilsner Zero mallas soveltuu hyvin kaikkiin oluttyyppeihin. Pilsner Zero mallas eroaa tavallisesta maltaasta siten, että se on tuotettu eri lajikkeen kevätohrasta, jonka ominaisuudet parantaa oluen makujen säilymistä.

  Viking Zero Pilsner maltaan maku on maltainen, pähkinäinen ja hieman makea.

 • Viking Malt vienna malt mallas

  Viking Vienna Malt

  1,32  / kg

  Viking Vienna Malt mallas antaa olueen kultaisen värin, ja lisää runkoa sekä täyteläisyyttä. Vienna mallas valmistetaan hieman pilsnermallasta korkeammassa lämmössä. Soveltuu vaaleisiin oluisiin antamaan hieman väriä, maltaisuutta, makeutta ja täyteläisyyttä. Maussa on hieman myös makeutta ja pähkinäisyyttä.

 • Viking Malt golden ale

  Viking Golden Ale Malt

  1,65  / kg

  Viking Golden Ale mallas tuo olueen vahvan maltaista, keksimäistä, makeaa ja pähkinäistä makua. Ideaali kullanvärisiin aleihin ja erikoisempiin lagereihin, voidaan kuitenkin käyttää kaikkiin oluisiin. Nimensä mukaisesti tuo kullankeltaista väriä olueen. Valmistettu 2-tahoisesta kevätohrasta.

 • Viking malt red active malt

  Viking Red Active Malt

  1,42  / kg

  Viking Red Ale on uusin tuote Viking Maltilta. Sopii hyvin oluisiin, joihin halutaan maltaista ja täyteläistä runkoa, kuten esimerkiksi jouluoluet, bockit, red alet jne. Soveltuu myös pohjamaltaaksi. Maltaalla on korkea entsyymiaktiivisuus, joten mäskäystehokkuus ei huonone. Täyteläisen maltainen ja pähkinäinen maku.

 • Viking Malt Munich Light

  Viking Munich Light

  1,39  / kg

  Viking Dark Light Malt maltaan valmistuslämpötila on n. 110-120 astetta, ja se antaa olueen maltaisen ja pähkinäisen maun. Soveltuu käytettäväksi kausioluissa, bockeissa, dark lagereissa, dunkeleissa jne. Aavistuksen vaaleampi, kuin tumma munich mallas.

   

 • Viking Malt Munich Dark

  Viking Munich Dark

  1,39  / kg

  Viking Dark Munich Malt antaa olueen maltaisen ja pähkinäisen maun. Soveltuu käytettäväksi kausioluissa, bockeissa, dark lagereissa, dunkeleissa jne.

 • Viking Malt rye malt ruismallas

  Viking Rye Malt

  1,58  / kg

  Viking rye malt on laadukas ruismallas, valmistettu suomalaisesta rukiista.  Suurempina (yli 7%) pitoisuuksina mallas saattaa aiheuttaa mäskin tukkeutumista.

  Ruismallas antaa olueen leipäisen ja hunajaisen maun sekä kullankeltaisen värin.

 • Weyermann Vienna Malt

  Weyermann® Vienna Malt

  1,59  - 1,86  / kg

  Weyermann Vienna on aavistuksen pilsnermallasta tummempi. Vienna tuo olueen kullankeltaisen värin, sekä parantaa täyteläisyyttä.

 • Simpsons Vienna Malt

  Simpsons Vienna Malt

  1,69  - 2,20  / kg

  Simpsons Vienna Malt parantaa väriä, makua ja aromia kaikissa vaaleissa oluissa. Tuo olueen leipäisiä, maltaisia makuja sekä runkoa vaaleisiin aleihin, bittereihin ja lagereihin. Voidaan käyttää perusmaltaana vahvasti humaloituihin amerikkalaistyylisiin aleihin tuomaan tasapainoa ja syvyyttä makuun.

 • Weyermann bohemian pilsner malt

  Weyermann® Bohemian Pilsner Malt

  1,42  - 1,76  / kg

  Weyermann Bohemian Pilsner on laadukas mallas erityisesti tsekkityylisiin oluisiin. Se antaa täyteläisen rungon, kirkkaankeltaisen värin ja moniulotteisen maltaisuuden olueen. Käyttö 100% saakka kokonaismallasmäärästä.

End of content

End of content