Perusmaltaat

Perusmaltaat muodostavat pääosan oluen reseptissä käytettävästä maltaasta, joka on 70-100% käytetystä mallasmäärästä. Perusmaltaisiin kuuluu Pilsner-, Pale Ale-, Vienna-, ja Munich- maltaat. Muista kuin ohramaltaista, perusmaltaaksi luokitellaan myös ruismaltaat ja vehnämaltaat.

Näytetään tulokset 1–24 / 35

 • Pehkolan Mallastamo Vienna mallas

  Pehkolan Mallastamo Vienna

  1,72  - 2,09  / kg

  Pehkolan Mallastamon laadukas Vienna-mallas. Vienna parantaa kaikkien vaaleiden oluiden makua, aromia sekä väriä. Pehkolan Mallastamon tuotteet ovat kotoisin Ruukista. Suurin osa ohrasta viljellään 20km säteellä mallastamosta. Kotimaisuutta, puhtaita raaka-aineita paikallisuutta ja korkeaa laatua arvostaville hyvä valinta.

 • pehkolan mallastamo lattiamallastettu pilsnermallas

  Pehkolan Mallastamo Lattiamallastettu Pilsner

  1,76  - 2,15  / kg

  Pehkolan Mallastamon laadukas lattiamallastettu pilsnermallas. Tavallista pilsneriä hieman maltaisempi, hunajaisempi sekä moniulotteisempi. Pehkolan Mallastamon tuotteet ovat kotoisin Ruukista. Suurin osa ohrasta viljellään 20km säteellä mallastamosta. Kotimaisuutta, puhtaita raaka-aineita paikallisuutta ja korkeaa laatua arvostaville hyvä valinta.

 • Viking malt cookie malt keksimallas

  Viking Sahti Malt, sahtimallas (rouhittu)

  1,40  - 1,65  / kg

  Viking Malt sahtimallas on sekoitus vaaleaa ja tummaa ohramallasta ja se soveltuu sahdin lisäksi hyvin myös Ipan, red alen jne. panemiseen. Sahtimallas on  valmiiksi rouhittu, joten jos et halua turhaan maksaa ylimääräistä, älä valitse rouhintaa.

 • Simpsons Vienna Malt

  Simpsons Vienna Malt

  1,69  - 2,20  / kg

  Simpsons Vienna Malt parantaa väriä, makua ja aromia kaikissa vaaleissa oluissa. Tuo olueen leipäisiä, maltaisia makuja sekä runkoa vaaleisiin aleihin, bittereihin ja lagereihin. Voidaan käyttää perusmaltaana vahvasti humaloituihin amerikkalaistyylisiin aleihin tuomaan tasapainoa ja syvyyttä makuun.

 • Weyermann pale ale mallas

  Weyermann® Pale Ale Malt

  1,86  / kg

  Weyermann pale ale on kaksirivisestä kevätohrasta valmistettu englantilaistyyppinen mallas. Tuo olueen hyvän rungon ja vaalean värin. Hyvin mäskäytyvä ja sopii kaikenlaisiin oluisiin perusmaltaaksi, myös lageriin. Matala proteiinipitoisuus, joka helpottaa huuhtelua.

 • Weyermann Munich Malt Type 2

  Weyermann® Munich Malt Type 2

  1,92  / kg

  Weyermann Munich type 2 on korkealaatuisesta kevätohrasta mallastettu tummempi perusmallas, ja se antaa olueen voimakkaan maltaisia ja täyteläisiä makuja, kevyesti karamellimainen, hunajainen ja leipäinen.

 • Weyermann Munich Malt Type 1

  Weyermann® Munich Malt Type 1

  1,92  / kg

  Weyermann Munich type 1 on kevätohrasta mallastettu tummempi perusmallas, ja se antaa olueen maltaisia ja täyteläisiä makuja, kevyesti karamellimainen, hunajainen ja leipäinen. Tummempiin lagereihin ja aleihin.

 • Weyermann Vienna Malt

  Weyermann® Vienna Malt

  1,59  - 1,86  / kg

  Weyermann Vienna on aavistuksen pilsnermallasta tummempi. Vienna tuo olueen kullankeltaisen värin, sekä parantaa täyteläisyyttä.

 • Weyermann floor malted bohemian pilsner malt

  Weyermann® Floor-Malted Bohemian Pilsner Malt

  1,69  - 1,95  / kg

  Weyermann Floor Malted Bohemian Pilsner on perinteisesti lattiamallastettua kevätohraa böömiläisistä perinnelajikkeista, joka on mallastettu tsekeissä.  Lattiamallastettu Bohemian Pilsner on erinomainen valinta pils-oluille ja eurooppalaisille lagereille. Lattiamallastus antaa maltaalle “maanläheisen” maltaisen maun, intensiiviset aromit häivähdyksellä keksisyyttä ja hunajaa.

 • Weyermann bohemian pilsner malt

  Weyermann® Bohemian Pilsner Malt

  1,42  - 1,76  / / kg

  Weyermann Bohemian Pilsner on laadukas mallas erityisesti tsekkityylisiin oluisiin. Se antaa täyteläisen rungon, kirkkaankeltaisen värin ja moniulotteisen maltaisuuden olueen. Käyttö 100% saakka kokonaismallasmäärästä.

 • Simpsons low colour maris otter

  Simpsons Maris Otter

  1,49  - 1,98  / / kg

  Simpson’s Maris Otter on laadukas Englantilainen perusmallas. Matala typpipitoisuus ja erittäin hyvä mäskäytyvyys. Tuottaa maltaisen rungon oluelle.

 • Simpsons imperial malt

  Simpsons Imperial Malt

  1,65  - 2,06  / kg

  Simpsons Imperial Malt tuo täyteläisyyttä, maltaisuutta ja keksimäisyyttä makuun. Antaa myös syvyyttä värille.  Jokseenkin samankaltainen mallas kuin Munich.

 • Pehkolan Mallastamo Luomupilsner

  Pehkolan Mallastamo Luomu Vienna

  2,25  / kg

  Pehkolan Mallastamon laadukas luomu Vienna-mallas. Pehkolan Mallastamon tuotteet ovat kotoisin Ruukista. Suurin osa ohrasta viljellään 20km säteellä mallastamosta. Kotimaisuutta, puhtaita raaka-aineita paikallisuutta ja korkeaa laatua arvostaville hyvä valinta.

 • Pehkolan Mallastamo Pale Ale Mallas

  Pehkolan Mallastamo Pilsner

  1,55  - 1,84  / kg

  Pehkolan Mallastamon laadukas pilsnermallas. Pehkolan Mallastamon tuotteet ovat kotoisin Ruukista. Suurin osa ohrasta viljellään 20km säteellä mallastamosta. Kotimaisuutta, puhtaita raaka-aineita paikallisuutta ja korkeaa laatua arvostaville hyvä valinta.

 • Simpsons low colour maris otter

  Simpsons Low Colour Golden Promise

  1,45  - 2,10  / / kg

  Simpsons Low Colour Golden Promise on mallastettu hieman matalammassa lämpötilassa ja siinä käytetty ohra on englantilaista perinnelajiketta. Samankaltainen kuin Golden Promise, mutta vaaleampi. Sopii käytettäväksi moderneihin vaaleisiin aleihin ja lagereihin. Matala typpipitoisuus ja hyvä mäskäytyvyys.

   

 • Simpsons Munich Malt

  Simpsons Munich Malt

  1,61  - 2,15  / / kg

  Simpsons Munich mallas tuo täyteläisen maltaisia makuja ja kultaista sävyä vaaleisiin olueen. Jos vahvasti humaloit oluet meinaa jäädä laihaksi, lisää munich-mallasta reilummalla kädellä tuomaan täyteläisyyttä ja suutuntumaa. Erinomainen perusmallas tummempiin aleihin sekä britti-aleihin ja bittereihin.

 • Dingemans pale ale mallas

  Dingemans Pale Ale MD™

  1,60  / kg

  Dingemansin pale ale mallas on belgialainen perusmallas, jolla saat olueesi kullankeltaisen värin ja vahvan maltaisen maun pidemmän mallastuksen ansiosta. Hieman Vikingin vastaavaa mallasta tummempi.

 • Dingemans Pilsen MD™

  1,60  / kg

  Dingemansin pilsnermallas on belgialainen perusmallas, joka on tehty euroopassa valmistetusta ohrasta. Hyvin mäskäytyvä ja korkea entsyymiaktiivisuus. Sopii vaaleisiin oluisiin, sekä pohjamaltaaksi mihin vain.

 • Ireks Pilsner Malt

  1,68  / kg

  Ireks pilsner mallas on vaalea Saksalainen perusmallas kaikenlaisiin oluihin, mutta erityisesti pilsnereihin. Korkea entsyymiaktiivisuus ja hyvä mäskäytyvyys.

 • Simpsons low colour maris otter

  Simpsons Low Colour Maris Otter

  1,46  - 2,21  / kg

  Simpsons Low Colour Maris Otter on mallastettu hieman matalammassa lämpötilassa ja siinä käytetty ohra on englantilaista perinnelajiketta.  Antaa syvän ja monipuolisen maltaan aromin Maris Otterin tapaan, vaikuttamatta kuitenkaan väriin. Sopii käytettäväksi moderneihin vaaleisiin aleihin ja lagereihin. Matala typpipitoisuus ja hyvä mäskäytyvyys.

   

 • Simpsons best pale ale malt jyvana

  Simpsons Best Pale Ale Malt

  1,78  / kg

  Simpsons Best Pale Ale Malt on perinteikäs brittiläinen mallas. Tehty kaksirivisestä brittiläisestä ohrasta. Hyvin modifioitu mallas joka omaa helpon mäskättävyyden ja hyvän entsyymiaktiivisuuden. Vahvan maltainen aromi/maku.

 • Simpsons Finest Lager Malt

  Simpsons Finest Lager Malt

  1,78  / kg

  Simpsons Finest Lager Malt on todella vaalea lagermallas. Hyvin modifioitunut, helposti mäskättävä englantilainen kaksirivisestä ohrasta valmistettu mallas. Sopii hyvin lagereihin sen puhtaan, keveän maltaisen maun vuoksi.

 • Simpsons finest pale ale golden promise malt jyvana

  Simpsons Finest Pale Ale Golden Promise

  1,45  - 2,10  / kg

  Simpsons Golden Promise on korkealaatuinen, hyvin mäskäytyvä ja tasapainoinen mallas, joka sopii hyvin tuomaan tasapainoa rohkeammin humaloituihin oluihin. Antaa hienon suutuntuman, tasapainoisen maun sekä tukevan rungon sessio-oluisiin.  Erinomainen vahvemmin humaloiduille oluille!

 • Mallaspuoti Viking Malt Oat Malt Kauramallas

  Viking Oat Malt

  1,98  / kg

  Viking Oat Malt on vaalea kuorellinen kauramallas, joka  sopii kaikkiin oluisiin, mihin halutaan tuhdimpaa runkoa sekä parempaa vaahtokukkaa. Lisää olueen silkkistä suutuntumaa ja täyteläisyyttä. Käy niin porteriin, stoutiin kuin ipaan tasapainottamaan tuhdimpaa humalointia.