Perusmaltaat

Perusmaltaat muodostavat pääosan oluen reseptissä käytettävästä maltaasta, joka on 70-100% käytetystä mallasmäärästä. Perusmaltaisiin kuuluu Pilsner-, Pale Ale-, Vienna-, ja Munich- maltaat. Muista kuin ohramaltaista, perusmaltaaksi luokitellaan myös ruismaltaat ja vehnämaltaat.

Näytetään tulokset 1–24 / 45

 • Viking Malt pilsner malt mallas

  Viking Pilsner Malt

  1,41  - 1,48  / kg

  Viking Pilsner Malt mallas valmistetaan 2-tahoisesta kevätohrasta. Pilsner on hyvä perusmallas kaikentyyppisiin oluisiin. Maultaan pilsnermallas on maltainen ja hieman pähkinäinen.

 • Viking malt pale ale malt mallas

  Viking Pale Ale Malt

  1,44  - 1,55  / kg

  Viking Pale Ale mallas soveltuu hyvin perusmaltaaksi Pale Aleihin, IPAan, Ambereihin, Portereihin, Stoutteihin jne. Se on helposti mäskättävä englantilaistyyppinen mallas, jonka maku on maltainen, pähkinäinen ja makea.

  Pale ale mallas on aavistuksen Pilsner mallasta tummempi. Soveltuu hyvin tuomaan myös lager-oluisiin pientä värimuutosta.

 • Viking malt cookie malt keksimallas

  Viking Sahti Malt, sahtimallas (rouhittu)

  2,05  - 2,15  / kg

  Viking Malt sahtimallas on sekoitus vaaleaa ja tummaa ohramallasta ja se soveltuu sahdin lisäksi hyvin myös Ipan, red alen jne. panemiseen. Sahtimallas on  valmiiksi rouhittu ja sille ei tarvitse valita rouhintaa.

 • Viking Malt vienna malt mallas

  Viking Vienna Malt

  1,64  - 1,74  / kg

  Viking Vienna Malt mallas antaa olueen kultaisen värin, ja lisää runkoa sekä täyteläisyyttä. Vienna mallas valmistetaan hieman pilsnermallasta korkeammassa lämmössä. Soveltuu vaaleisiin oluisiin antamaan hieman väriä, maltaisuutta, makeutta ja täyteläisyyttä. Maussa on hieman myös makeutta ja pähkinäisyyttä.

 • Viking Malt Munich Light

  Viking Munich Light

  1,82  / kg

  Viking Dark Light Malt maltaan valmistuslämpötila on n. 110-120 astetta, ja se antaa olueen maltaisen ja pähkinäisen maun. Soveltuu käytettäväksi kausioluissa, bockeissa, dark lagereissa, dunkeleissa jne. Aavistuksen vaaleampi, kuin tumma munich mallas.

   

 • Viking Malt Munich Dark

  Viking Munich Dark

  1,82  / kg

  Viking Dark Munich Malt antaa olueen maltaisen ja pähkinäisen maun. Soveltuu käytettäväksi kausioluissa, bockeissa, dark lagereissa, dunkeleissa jne.

 • Viking malt red active malt

  Viking Red Active Malt

  1,84  / kg

  Viking Red Ale on uusin tuote Viking Maltilta. Sopii hyvin oluisiin, joihin halutaan maltaista ja täyteläistä runkoa, kuten esimerkiksi jouluoluet, bockit, red alet jne. Soveltuu myös pohjamaltaaksi. Maltaalla on korkea entsyymiaktiivisuus, joten mäskäystehokkuus ei huonone. Täyteläisen maltainen ja pähkinäinen maku.

 • Viking Malt golden ale

  Viking Golden Ale Malt

  1,69  / kg

  Viking Golden Ale mallas tuo olueen vahvan maltaista, keksimäistä, makeaa ja pähkinäistä makua. Ideaali kullanvärisiin aleihin ja erikoisempiin lagereihin, voidaan kuitenkin käyttää kaikkiin oluisiin. Nimensä mukaisesti tuo kullankeltaista väriä olueen. Valmistettu 2-tahoisesta kevätohrasta.

 • Viking Malt rye malt ruismallas

  Viking Rye Malt

  1,71  / kg

  Viking rye malt on laadukas ruismallas, valmistettu suomalaisesta rukiista.  Suurempina (yli 7%) pitoisuuksina mallas saattaa aiheuttaa mäskin tukkeutumista.

  Ruismallas antaa olueen leipäisen ja hunajaisen maun sekä kullankeltaisen värin.

 • Pehkolan Mallastamo Pale Ale Mallas

  Pehkolan Mallastamo Pilsner

  1,79  - 1,89  / kg

  Pehkolan Mallastamon laadukas pilsnermallas. Pehkolan Mallastamon tuotteet ovat kotoisin Ruukista. Suurin osa ohrasta viljellään 20km säteellä mallastamosta. Kotimaisuutta, puhtaita raaka-aineita paikallisuutta ja korkeaa laatua arvostaville hyvä valinta.

 • Viking Malt caramel 50 karamellimallas

  Savo Malt Dark Malt

  2,20  - 2,39  / kg

  Tummahko ohramallas, EBC 50 (+/- 10). Antaa olueeseen täyteläistä makua, kuivattua hedelmää ja maltaisen makeaa aromia. Sopii käytettäväksi aletyylin oluisiin, stouteissa, porttereissa ja belgityylisissä oluissa. Savo Maltin maltaat ovat valmistettu pohjolan puhtaassa ilmassa kasvaneesta viljasta. Erinomaisen laadun salaisuus on Suomen ensimmäinen suljettu rumpumallastamo. Sen ansiosta Savo Maltin maltaat ovat puhtaita ja tasalaatuisia.

 • Savo Malt Pilsner mallas

  Savo Malt Pale Ale

  1,85  - 1,97  / kg

  Laadukas kotimainen pale ale mallas Iisalmelaisen Savo Maltin valmistamana. Savo Maltin maltaat ovat valmistettu pohjolan puhtaassa ilmassa kasvaneesta viljasta.
  Erinomaisen laadun salaisuus on Suomen ensimmäinen suljettu rumpumallastamo. Sen ansiosta Savo Maltin maltaat ovat puhtaita ja tasalaatuisia.

 • Savo Malt Pilsner mallas

  Savo Malt Pilsner

  1,85  - 1,97  / kg

  Laadukas kotimainen pilsner mallas Iisalmelaisen Savo Maltin valmistamana. Savo Maltin maltaat ovat valmistettu pohjolan puhtaassa ilmassa kasvaneesta viljasta.
  Erinomaisen laadun salaisuus on Suomen ensimmäinen suljettu rumpumallastamo. Sen ansiosta Savo Maltin maltaat ovat puhtaita ja tasalaatuisia.

 • Savo Malt Vienna mallas

  Savo Malt Vienna

  2,20  - 2,39  / kg

  Laadukas kotimainen vienna mallas Iisalmelaisen Savo Maltin valmistamana. Vienna soveltuu vaaleisiin oluisiin antamaan hieman väriä, maltaisuutta, makeutta ja täyteläisyyttä tai pohjamaltaaksi. Savo Maltin maltaat ovat valmistettu pohjolan puhtaassa ilmassa kasvaneesta viljasta. Erinomaisen laadun salaisuus on Suomen ensimmäinen suljettu rumpumallastamo. Sen ansiosta Savo Maltin maltaat ovat puhtaita ja tasalaatuisia.

 • Ireks Pilsner Malt

  1,60  - 1,78  / kg

  Ireks pilsner mallas on vaalea Saksalainen perusmallas kaikenlaisiin oluihin, mutta erityisesti pilsnereihin. Korkea entsyymiaktiivisuus ja hyvä mäskäytyvyys.

 • Simpsons Finest Lager Malt

  Simpsons Finest Lager Malt

  1,60  - 1,90  / kg

  Simpsons Finest Lager Malt on vaalea lagermallas. Hyvin modifioitunut, helposti mäskättävä englantilainen kaksirivisestä ohrasta valmistettu laadukas mallas. Sopii hyvin lagereihin sen puhtaan, keveän maltaisen maun vuoksi.

 • pehkolan mallastamo lattiamallastettu pilsnermallas

  Pehkolan Mallastamo Lattiamallastettu Pilsner

  1,88  - 2,05  / kg

  Pehkolan Mallastamon laadukas lattiamallastettu pilsnermallas. Tavallista pilsneriä hieman maltaisempi, hunajaisempi sekä maultaan moniulotteisempi. Pehkolan Mallastamon tuotteet ovat kotoisin Ruukista. Suurin osa ohrasta viljellään 20km säteellä mallastamosta. Kotimaisuutta, puhtaita raaka-aineita paikallisuutta ja korkeaa laatua arvostaville hyvä valinta.

 • Pehkolan Mallastamo Vienna mallas

  Pehkolan Mallastamo Sahtimallas

  2,05  - 2,28  / kg

  Pehkolan Mallastamon erikoiserä vaaleahkoa sahtimallasseosta. Sahtimallas on suunniteltu perinteisen sahdin valmistukseen, ja siinä on mukana pitkään ja matalalla lämmöllä karamellisoitua mallasta tuomaan seokseen makeutta ja toffeista aromia. Valmistettu käsityönä puhtaasta ja laadukkaasta kotimaisesta lähipeltojen ohrasta.

 • Pehkolan Mallastamo Pale Ale Mallas

  Pehkolan Mallastamo Pale Ale

  1,79  - 1,89  / kg

  Pehkolan Mallastamon laadukas pale ale mallas. Pehkolan Mallastamon tuotteet ovat kotoisin Ruukista. Suurin osa ohrasta viljellään 20km säteellä mallastamosta. Kotimaisuutta, puhtaita raaka-aineita paikallisuutta ja korkeaa laatua arvostaville hyvä valinta.

 • Dingemans pale ale mallas

  Dingemans Pale Ale MD™

  1,57  - 2,00  / kg

  Dingemansin pale ale mallas on belgialainen perusmallas, jolla saat olueesi kullankeltaisen värin ja vahvan maltaisen maun pidemmän mallastuksen ansiosta. Hieman Vikingin vastaavaa mallasta tummempi.

 • Simpsons best pale ale malt jyvana

  Simpsons Best Pale Ale Malt

  1,73  - 2,53  / kg

  Simpsons Best Pale Ale Malt on perinteikäs brittiläinen mallas. Tehty kaksirivisestä brittiläisestä ohrasta. Hyvin modifioitu mallas joka omaa helpon mäskättävyyden ja hyvän entsyymiaktiivisuuden. Vahvan maltainen aromi/maku.

 • Simpsons finest pale ale golden promise malt jyvana

  Simpsons Finest Pale Ale Golden Promise

  2,00  - 2,43  / kg

  Simpsons Golden Promise on korkealaatuinen, hyvin mäskäytyvä ja tasapainoinen mallas, joka sopii hyvin tuomaan tasapainoa rohkeammin humaloituihin oluihin. Antaa hienon suutuntuman, tasapainoisen maun sekä tukevan rungon sessio-oluisiin.  Erinomainen vahvemmin humaloiduille oluille!

 • Simpsons low colour maris otter

  Simpsons Extra Pale Ale Malt

  1,82  - 2,15  / kg

  Extra Pale Ale Malt on erinomainen pohjamallas oluille, joihin halutaan vaaleaa ja hyvin modifioitua mallasta. Brittiläisen kaksirivisen ohran täyteläiset jyvät varmistavat tasalaatuisuuden ja koostumuksen sekä hyvän mäskäystehokkuuden ja entsyymiaktiivisuuden. Extra Pale Ale Malt toimii loistavana vaaleana pohjana sekä Lagereille että Aleille.

 • Simpsons low colour maris otter

  Simpsons Low Colour Golden Promise

  2,00  - 2,43  / kg

  Simpsons Low Colour Golden Promise on mallastettu hieman matalammassa lämpötilassa ja siinä käytetty ohra on englantilaista perinnelajiketta. Samankaltainen kuin Golden Promise, mutta vaaleampi. Sopii käytettäväksi moderneihin vaaleisiin aleihin ja lagereihin. Matala typpipitoisuus ja hyvä mäskäytyvyys.