Näytetään kaikki 8 tulosta
-

Arvostelu tuotteesta: 4.57 / 5
1,47 € - 1,60 € / kg
Viking wheat malt on suomessa ja puolassa valmistettu laadukas vehnämallas. Vehnämallasta käytetään pääasiassa vehnäoluissa, mutta sitä voidaan käyttää myös vaahdon parantamiseen lagereissa. Tyypillinen käyttömäärä 50% vehnäoluissa ja 20% lagereissa.
-

Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
2,30 € - 2,65 € / kg
Viking smoked on vehnämallasta, joka savustetaan koillis-Puolassa tammisavulla. Pehmeän savuinen ja miellyttävän vehnäinen mallas. Savustettua vehnämallasta käytetään mm. puolalaisissa grodziskie oluissa.
-

3,90 € - 4,50 € / kg
Luomuspelttimallasta, eli alkuvehnää Suomusjärveläiseltä Birkkalan tilalta. Spelttimallas tuo olueen pehmeän maltaisia makuja sekä hienoista hasselpähkinäisyyttä ja keksisyyttä. Lisää kermaista suutuntumaa. Suomusjärveläinen Yhdessä Pehkolan mallastamon kanssa tehty 100 % kotimainen luomuspelttimallas. Kuorettomana maltaana suositellaan riisinkuorten käyttöä.
-

1,75 € - 1,90 € / kg
Weyermann Pale Wheat on vaalea vehnämallas tuomaan olueen runkoa, kermaista suutuntumaa ja runkoa. Pale Wheat on leipäinen, pähkinäinen, keksinen, toffeinen ja kevyesti karamellinen. Suositeltu käyttö: 80% saakka kokonaismallasmäärästä. Käyttö 10% saakka antaa täyteläisen rungon ja hyvän vaahtokukan.
-

2,45 € - 2,75 € / kg
Torrefied Wheat eli mallamaton vehnä on pehmeitä vehnänjyviä Parantaa oluessa runkoa, vaahdon pysyvyyttä ja lisää täyteläisyyttä. Maku neutraalin viljainen.
-

1,70 € - 1,87 € / kg
Heidelberg Wheat Malt on korkealaatuisesta, erityisesti oluenpanoon valikoiduista lajikkeista valmistettu erittäin vaalea vehnämallas. Korkean proteiinipitoisuuden vuoksi parantaa vaahtoa, suutuntumaa ja vaahtokukkaa lopullisessa tuotteessa. Maussa hunajaa, leipäisyyttä. Käyttökohteina kaikenlaiset vehnäoluet, pintahiivaoluet, Kölschit, matala-alkoholiset ja alkoholittomat oluet.
-

1,50 € - 1,67 € / kg
Castle Maltingin Wheat Blanc korostaa vehnäoluiden omalaatuista makua. Wheat Blanc erinomainen vehnäoluiden valmistukseen, mutta sitä käytetään myös ohramallaspohjaisissa oluissa (3–5 %) proteiinipitoisuuden ansiosta, joka antaa oluelle täyteläisemmän suutuntuman ja parantaa vaahtokukkaa. Se soveltuu hyvin vaaleiden oluiden sekä vehnäoluiden ohella alkoholittomille ja vähäalkoholisille oluille.
-

1,98 € - 2,94 € / kg
Simpsonsin vehnämallasta voidaan käyttää kaikkiin oluisiin 5% lisäämään vaahdon kestävyyttä sen kuitenkaan vaikuttamatta kirkkauteen tai makuun. Käyttö 70% asti perusmaltaana vehnäoluissa, jolloin se antaa leipäisen maun pienellä sitruksisuudella.