Vehnämaltaat

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • Château Chit Wheat Flakes / Vehnähiutale

  Château Chit Wheat Flakes / Vehnähiutale

  2,90  / kg

  Castle Maltingin laadukas vehnähiutale. Sopii kaikenlaisiin oluisiin parantamaan vaahtokukkaa. Käytetään erityisesti belgioluissa.

 • Crisp torrified wheat - mallastamaton vehnä

  Crisp mallastamaton vehnä / torrified wheat

  2,60  / kg

  Torrefied Wheat eli mallamaton vehnä on pehmeitä vehnänjyviä jotka parantavat oluessa runkoa, vaahdon pysyvyyttä ja lisää täyteläisyyttä.  Maku neutraalin viljainen.

 • Dingemans maltaat

  Dingemans Wheat

  1,60  / kg

  Dingemans Wheat on belgialainen vaalea vehnämallas. Käytetään vehnäoluissa 100% asti, pienempinä määrinä parantaa suutuntumaa ja vaahtokukan kestoa.

 • Ale! Viking Malt caramel wheat karamellimallas
  -38%

  Ireks Wheat Dark

  1,60  0,99  / kg

  Ireksin tumma vehnämallas soveltuu käytettäväksi esim Weissbier, Ale, Stout, Porter, Kölsch, Altbier oluttyyleissä. Käytetään 10-50%mallasmäärästä.

 • Viking Malt smoked wheat - savustettu vehnämallas

  Viking Smoked Wheat Malt

  2,12  / kg

  Viking smoked wheat eli savustettu vehnämallas valmistetaan laadukkaasta vehnästä. Vehnämallas savustetaan koillis-Puolassa tammisavulla.

  Savun maku vehnämaltaassa on melko maltillinen. Vehnämaltaita voidaan käyttää myös parantamaan vaahdon kestävyyttä. Savustettuja maltaita käytetään kuten pilsnermaltaan tavoin.

  Savustettua vehnämallasta käytetään mm. “grodziskie” tyypin oluissa (esimerkiksi Kallan-Panimon Groteski–linkki edustaa tätä oluttyyppiä) sekä muissa erikoisemmissa oluissa.

 • Viking Malt caramel wheat karamellimallas

  Viking Caramel Wheat

  1,80  / kg

  Viking Caramel Wheat on vehnästä valmistettu karamellimallas. Caramel Wheat lisää olueen kermaisuutta, runkoa, väriä ja paahdetun vehnän aromeja. Karamellisoidulla vehnämaltaalla on makea, leipäinen, maltainen ja paahdettu maku. Voidaan käyttää vaahdon laadun ja pysyvyyden parantamiseen.

 • Viking malt wheat malt vehnämallas

  Viking Wheat Malt

  1,40  / kg

  Viking wheat malt on suomessa ja puolassa valmistettu laadukas vehnämallas. Vehnämallasta käytetään pääasiassa vehnäoluissa, mutta sitä voidaan käyttää myös vaahdon parantamiseen lagereissa. Tyypillinen käyttömäärä 50% vehnäoluissa ja 20% lagereissa.