Château Chit Wheat Flakes / Vehnähiutale
2,90 € / kgCastle Maltingin laadukas vehnähiutale. Sopii kaikenlaisiin oluisiin parantamaan vaahtokukkaa. Käytetään erityisesti belgioluissa.
Ostoskori on tyhjä.
Näytetään kaikki 7 tulosta
Castle Maltingin laadukas vehnähiutale. Sopii kaikenlaisiin oluisiin parantamaan vaahtokukkaa. Käytetään erityisesti belgioluissa.
Torrefied Wheat eli mallamaton vehnä on pehmeitä vehnänjyviä jotka parantavat oluessa runkoa, vaahdon pysyvyyttä ja lisää täyteläisyyttä. Maku neutraalin viljainen.
Dingemans Wheat on belgialainen vaalea vehnämallas. Käytetään vehnäoluissa 100% asti, pienempinä määrinä parantaa suutuntumaa ja vaahtokukan kestoa.
Ireksin tumma vehnämallas soveltuu käytettäväksi esim Weissbier, Ale, Stout, Porter, Kölsch, Altbier oluttyyleissä. Käytetään 10-50%mallasmäärästä.
Viking smoked wheat eli savustettu vehnämallas valmistetaan laadukkaasta vehnästä. Vehnämallas savustetaan koillis-Puolassa tammisavulla.
Savun maku vehnämaltaassa on melko maltillinen. Vehnämaltaita voidaan käyttää myös parantamaan vaahdon kestävyyttä. Savustettuja maltaita käytetään kuten pilsnermaltaan tavoin.
Savustettua vehnämallasta käytetään mm. “grodziskie” tyypin oluissa (esimerkiksi Kallan-Panimon Groteski–linkki edustaa tätä oluttyyppiä) sekä muissa erikoisemmissa oluissa.
Viking Caramel Wheat on vehnästä valmistettu karamellimallas. Caramel Wheat lisää olueen kermaisuutta, runkoa, väriä ja paahdetun vehnän aromeja. Karamellisoidulla vehnämaltaalla on makea, leipäinen, maltainen ja paahdettu maku. Voidaan käyttää vaahdon laadun ja pysyvyyden parantamiseen.
Viking wheat malt on suomessa ja puolassa valmistettu laadukas vehnämallas. Vehnämallasta käytetään pääasiassa vehnäoluissa, mutta sitä voidaan käyttää myös vaahdon parantamiseen lagereissa. Tyypillinen käyttömäärä 50% vehnäoluissa ja 20% lagereissa.
Nopeat toimitukset alkaen 4,40€
90 % tilauksista käsitellään 24h sisällä tilauksesta
Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
Ostoskori on tyhjä.