Vehnämaltaat

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Château Chit Wheat Flakes / Vehnähiutale

  Château Chit Wheat Flakes / Vehnähiutale

  2,90  / kg

  Castle Maltingin laadukas vehnähiutale. Sopii kaikenlaisiin oluisiin parantamaan vaahtokukkaa. Käytetään erityisesti belgioluissa.

 • Crisp torrified wheat - mallastamaton vehnä

  Crisp mallastamaton vehnä / torrified wheat

  2,60  / kg

  Torrefied Wheat eli mallamaton vehnä on pehmeitä vehnänjyviä jotka parantavat oluessa runkoa, vaahdon pysyvyyttä ja lisää täyteläisyyttä.  Maku neutraalin viljainen.

 • Crisp torrified wheat - mallastamaton vehnä

  Simpsons Torrified Wheat

  2,45  - 2,75  / kg

  Torrefied Wheat eli mallamaton vehnä on pehmeitä vehnänjyviä Parantaa oluessa runkoa, vaahdon pysyvyyttä ja lisää täyteläisyyttä. Maku neutraalin viljainen.

 • Viking malt wheat malt vehnämallas

  Viking Wheat Malt

  1,40  / kg

  Viking wheat malt on suomessa ja puolassa valmistettu laadukas vehnämallas. Vehnämallasta käytetään pääasiassa vehnäoluissa, mutta sitä voidaan käyttää myös vaahdon parantamiseen lagereissa. Tyypillinen käyttömäärä 50% vehnäoluissa ja 20% lagereissa.

 • Viking Malt smoked wheat - savustettu vehnämallas

  Viking Smoked Wheat Malt

  2,12  / kg

  Viking smoked wheat eli savustettu vehnämallas valmistetaan laadukkaasta vehnästä. Vehnämallas savustetaan koillis-Puolassa tammisavulla.

  Savun maku vehnämaltaassa on melko maltillinen. Vehnämaltaita voidaan käyttää myös parantamaan vaahdon kestävyyttä. Savustettuja maltaita käytetään kuten pilsnermaltaan tavoin.

  Savustettua vehnämallasta käytetään mm. “grodziskie” tyypin oluissa (esimerkiksi Kallan-Panimon Groteski–linkki edustaa tätä oluttyyppiä) sekä muissa erikoisemmissa oluissa.

 • Dingemans maltaat

  Dingemans Wheat

  1,60  / kg

  Dingemans Wheat on belgialainen vaalea vehnämallas. Käytetään vehnäoluissa 100% asti, pienempinä määrinä parantaa suutuntumaa ja vaahtokukan kestoa.

 • Ale! Viking Malt caramel wheat karamellimallas
  -38%

  Ireks Wheat Dark

  0,99  / kg

  Ireksin tumma vehnämallas soveltuu käytettäväksi esim Weissbier, Ale, Stout, Porter, Kölsch, Altbier oluttyyleissä. Käytetään 10-50%mallasmäärästä.

 • Simpsons Wheat Malt

  1,54  - 2,94  / kg

  Simpsonsin vehnämallasta voidaan käyttää kaikkiin oluisiin 5% lisäämään vaahdon kestävyyttä sen kuitenkaan vaikuttamatta kirkkauteen tai makuun. Käyttö 70% asti perusmaltaana vehnäoluissa, jolloin se antaa leipäisen maun pienellä sitruksisuudella.

End of content

End of content