Vehnämaltaat

Näytetään kaikki 6 tulosta

  • Château Chit Wheat Flakes / Vehnähiutale

    Château Chit Wheat Flakes / Vehnähiutale

    2,90  / kg

    Castle Maltingin laadukas vehnähiutale. Sopii kaikenlaisiin oluisiin parantamaan vaahtokukkaa. Käytetään erityisesti belgioluissa.

  • Crisp torrified wheat - mallastamaton vehnä

    Crisp mallastamaton vehnä / torrified wheat

    2,60  / kg

    Torrefied Wheat eli mallamaton vehnä on pehmeitä vehnänjyviä jotka parantavat oluessa runkoa, vaahdon pysyvyyttä ja lisää täyteläisyyttä.  Maku neutraalin viljainen.

  • Dingemans maltaat

    Dingemans Wheat

    1,60  / kg

    Dingemans Wheat on belgialainen vaalea vehnämallas. Käytetään vehnäoluissa 100% asti, pienempinä määrinä parantaa suutuntumaa ja vaahtokukan kestoa.

  • Ale! Viking Malt caramel wheat karamellimallas
    -38%

    Ireks Wheat Dark

    0,99  / kg

    Ireksin tumma vehnämallas soveltuu käytettäväksi esim Weissbier, Ale, Stout, Porter, Kölsch, Altbier oluttyyleissä. Käytetään 10-50%mallasmäärästä.

  • Viking Malt smoked wheat - savustettu vehnämallas

    Viking Smoked Wheat Malt

    2,12  / kg

    Viking smoked wheat eli savustettu vehnämallas valmistetaan laadukkaasta vehnästä. Vehnämallas savustetaan koillis-Puolassa tammisavulla.

    Savun maku vehnämaltaassa on melko maltillinen. Vehnämaltaita voidaan käyttää myös parantamaan vaahdon kestävyyttä. Savustettuja maltaita käytetään kuten pilsnermaltaan tavoin.

    Savustettua vehnämallasta käytetään mm. “grodziskie” tyypin oluissa (esimerkiksi Kallan-Panimon Groteski–linkki edustaa tätä oluttyyppiä) sekä muissa erikoisemmissa oluissa.

  • Viking malt wheat malt vehnämallas

    Viking Wheat Malt

    1,40  / kg

    Viking wheat malt on suomessa ja puolassa valmistettu laadukas vehnämallas. Vehnämallasta käytetään pääasiassa vehnäoluissa, mutta sitä voidaan käyttää myös vaahdon parantamiseen lagereissa. Tyypillinen käyttömäärä 50% vehnäoluissa ja 20% lagereissa.