Vehnämaltaat

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Viking malt wheat malt vehnämallas

  Viking Wheat Malt

  1,47  - 1,60  / kg

  Viking wheat malt on suomessa ja puolassa valmistettu laadukas vehnämallas. Vehnämallasta käytetään pääasiassa vehnäoluissa, mutta sitä voidaan käyttää myös vaahdon parantamiseen lagereissa. Tyypillinen käyttömäärä 50% vehnäoluissa ja 20% lagereissa.

 • Viking Malt smoked wheat - savustettu vehnämallas

  Viking Smoked Wheat Malt savustettu vehnämallas

  2,30  - 2,65  / kg

  Viking smoked on vehnämallasta, joka savustetaan koillis-Puolassa tammisavulla. Pehmeän savuinen ja miellyttävän vehnäinen mallas. Savustettua vehnämallasta käytetään mm. puolalaisissa grodziskie oluissa.

 • Weyermann® Spelt Malt Spelttimallas

  Birkkalan luomuspelttimallas

  3,90  - 4,50  / kg

  Luomuspelttimallasta, eli alkuvehnää Suomusjärveläiseltä Birkkalan tilalta. Spelttimallas tuo olueen pehmeän maltaisia makuja sekä hienoista hasselpähkinäisyyttä ja keksisyyttä. Lisää kermaista suutuntumaa. Suomusjärveläinen Yhdessä Pehkolan mallastamon kanssa tehty 100 % kotimainen luomuspelttimallas. Kuorettomana maltaana suositellaan riisinkuorten käyttöä.

 • Weyermann® Wheat Malt Pale

  Weyermann® Wheat Malt Pale

  1,75  - 1,90  / kg

  Weyermann Pale Wheat on vaalea vehnämallas tuomaan olueen runkoa, kermaista suutuntumaa ja runkoa. Pale Wheat on leipäinen, pähkinäinen, keksinen, toffeinen ja kevyesti karamellinen. Suositeltu käyttö: 80% saakka kokonaismallasmäärästä. Käyttö 10% saakka antaa täyteläisen rungon ja hyvän vaahtokukan.

 • Crisp torrified wheat - mallastamaton vehnä

  Simpsons Torrified Wheat

  2,45  - 2,75  / kg

  Torrefied Wheat eli mallamaton vehnä on pehmeitä vehnänjyviä Parantaa oluessa runkoa, vaahdon pysyvyyttä ja lisää täyteläisyyttä. Maku neutraalin viljainen.

 • BEST Heidelberg Wheat Malt

  BEST Heidelberg Wheat Malt

  1,70  - 1,87  / kg

  Heidelberg Wheat Malt on korkealaatuisesta, erityisesti oluenpanoon valikoiduista lajikkeista valmistettu erittäin vaalea vehnämallas. Korkean proteiinipitoisuuden vuoksi parantaa vaahtoa, suutuntumaa ja vaahtokukkaa lopullisessa tuotteessa. Maussa hunajaa, leipäisyyttä. Käyttökohteina kaikenlaiset vehnäoluet, pintahiivaoluet, Kölschit, matala-alkoholiset ja alkoholittomat oluet.

 • Wheat Blanc malt Castle Malting - Vehnämallas

  Castle Malting Wheat Blanc Malt

  1,50  - 1,67  / kg

  Castle Maltingin Wheat Blanc korostaa vehnäoluiden omalaatuista makua. Wheat Blanc erinomainen vehnäoluiden valmistukseen, mutta sitä käytetään myös ohramallaspohjaisissa oluissa (3–5 %) proteiinipitoisuuden ansiosta, joka antaa oluelle täyteläisemmän suutuntuman ja parantaa vaahtokukkaa. Se soveltuu hyvin vaaleiden oluiden sekä vehnäoluiden ohella alkoholittomille ja vähäalkoholisille oluille.

 • Simpsons Wheat Malt

  1,98  - 2,94  / kg

  Simpsonsin vehnämallasta voidaan käyttää kaikkiin oluisiin 5% lisäämään vaahdon kestävyyttä sen kuitenkaan vaikuttamatta kirkkauteen tai makuun. Käyttö 70% asti perusmaltaana vehnäoluissa, jolloin se antaa leipäisen maun pienellä sitruksisuudella.