Viking Wheat Malt
1,47 € - 1,60 € / kg
Viking wheat malt on suomessa ja puolassa valmistettu laadukas vehnämallas. Vehnämallasta käytetään pääasiassa vehnäoluissa, mutta sitä voidaan käyttää myös vaahdon parantamiseen lagereissa. Tyypillinen käyttömäärä 50% vehnäoluissa ja 20% lagereissa.
Vain 0,05 kg jäljellä
Kuvaus
Käyttökohteet: vehnäoluet ja lagerit
EBC: 3.5–6.5
Suurin suositeltava osuus maltaiden kokonaismäärästä: 50%
Alkuperämaa: Suomi
Maltaat olisi hyvä säilyttää viileässä, alle 20 asteessa. Näin maltaat säilyvät tuoreena minimissään vuoden verran.
Lisätiedot
Paino | 1 kg |
---|---|
Jyvänä vai rouhittuna? | Jyvänä, Rouhittuna |
7 arviota tuotteelle Viking Wheat Malt
Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.
Tuotteen toimitus
Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.
Toimitusaika
Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.
Toimitustavat ja kulut
- Nouto varastolta – maksuton
- Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
- Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
- Postipaketti – alk. 5,90 €
- Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
- Posti kotipaketti alk. 12,90€
Maksutavat
Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.
Jarkko T. (varmistettu kirjoittaja) –
Jarkko T. (varmistettu kirjoittaja) –
Dmitrii K. (varmistettu kirjoittaja) –
Kimmo T. (varmistettu kirjoittaja) –
Joona L. (varmistettu kirjoittaja) –
Sami H. (varmistettu kirjoittaja) –
Sami (varmistettu kirjoittaja) –