Weyermann

Weyermann® Wheat Malt Pale

1,75  - 1,90  / kg

Weyermann Pale Wheat on vaalea vehnämallas tuomaan olueen runkoa, kermaista suutuntumaa ja runkoa. Pale Wheat on leipäinen, pähkinäinen, keksinen, toffeinen ja kevyesti karamellinen. Suositeltu käyttö: 80% saakka kokonaismallasmäärästä. Käyttö 10% saakka antaa täyteläisen rungon ja hyvän vaahtokukan.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): MP109988 Osasto:

Kuvaus

Käyttökohteet:  kaikki oluet
EBC: 3 – 5
Suurin suositeltava osuus maltaiden kokonaismäärästä: 80%
Alkuperämaa: Saksa

Maltaat olisi hyvä säilyttää viileässä, alle 20 asteessa. Näin maltaat säilyvät tuoreena minimissään vuoden verran.

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.