BrewZilla 65L Gen 4 RAPT WIFI 3500W

920,00 

BrewZilla Gen 4 on suunniteltu kompaktiksi all-in-one panimojärjestelmäksi. Järjestelmä on suunniteltu valmistamaan jopa 60 litran eriä, ja se on hyvä valinta niin aloitteleville kun kokeneemmillekin kotipanijoille.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): KL27458 Osasto:

Kuvaus

65L BrewZilla Gen 4.0 Wifi / RAPT Integraatiolla

Täysin tyhjenevä kartiopohja
Uusi pohjarakenne tyhjentää kattilan kokonaan, mikä tarkoittaa, että saat kerättyä kaiken vierteen talteen. Kartiopohja mahdollistaa myös laitteen puhdistuksen uudella Low Volume CIP Spray lisätarvikkeella.

Valepohjan suodatusverkko
BrewZillassa on erinomainen suodatusverkko pohjalla, joka estää vähintään 95% humalan ja keittomuhjun joutumista pumppuun. Suodatin vähentää huomattavasti pumpun tukkeutumista, joka on tuttu ongelma monessa muussa panimojärjestelmässä.

Energiatehokas ULWD (Ultra Low Watt Density) lämmityselementti
Energiatehokas ULWD lämmityselementti mahdollistaa vaaleampien oluiden panemisen vähentäen pohjaanpalamista ja vierteen karamellisoitumista kattilan pohjassa. Energiatehokkaan elementti on myös pitkäikäisempi ja helpottaa kattilan pohjan puhdistamista.

Sisäänrakennettu RAPT/Wifi integraatio
Uusi Gen 4 -malli on ensimmäinen BrewZilla, joka on yhteydessä RAPT-portaaliin (https://app.rapt.io/). Tämän portaalin avulla voit seurata, tallentaa ja seurata panojasi verkossa. RAPT-portaali tallentaa automaattisesti mäskäysprosessin tapahtumat. RAPT-portaalin avulla voit myös nähdä kaikki aiemmat panosi ja ohjata järjestelmää etänä, jotta voit aloittaa esimerkiksi mäskäysveden esilämmityksen etänä tai yksinkertaisesti seurata mäskäysprosessia samalla, kun teet jotain muuta. Saat push-ilmoituksia matkapuhelimeesi milloin lisätä humalaa tai aloittaa keittovaiheen. RAPT mahdollistaa myös luoda omia mäskäysprofiileja reseptiisi sopivaksi.

Bluetooth valmius
KegLand kehittää parhaillaan erilaisia ​​Bluetooth-laitteita, kuten Bluetooth low energy (BLE) lämpömittareita ja muita antureita, jotka ovat yhteensopivia tämän järjestelmän kanssa. Järjestelmä kykenee vastaanottamaan tietoa Bluetooth-lisälaitteelta ja välittämään nämä tiedot RAPT-portaaliin. Myös vastaanottamalla tietoa useista BLE-lämpömittarin antureista panimo pystyy tekemään älykkäämpiä ja automatisoidumpia päätöksiä panimo- tai tislausprosessin ohjaamisesta. Esimerkiksi BLE-lämpömittari voidaan sijoittaa jäähdytysveteen, jolloin saat hälytyksen, jos lämpötila on liian korkea, BLE-lämpömittari voidaan laittaa keskelle mallasputkea, jotta voit tarkemmin ohjata elementtien kytkeytymistä päälle/pois. mallasputken sisälämpötila jne.

Parannettu pohjarakenne helppokäyttöisellä pumpulla
Kaikki elektroniikka on sijoitettu yhteen erilliseen tilaan kattilan pohjassa. Uuden rakenteen ansiosta pohjakansi on voitu jättää kokonaan pois, jonka ansiosta laitteen pumppuun pääsee käsiksi paljon helpommin. Voit myös muuttaa pumpun asettelua niin, että pumppu pumppaahanan poistoaukkoon tai hanan ulostulo ohittaa pumpun. Nämä muutokset tekevät pumpun joustavammaksi, mutta myös paljon helpommaksi purkaa tarvittaessa puhdistusta ja huoltoa varten.

RAPT-ohjain täysvärinäytöllä
Uudessa RAPT-ohjaimessa on helppolukuinen värinäyttö. Ohjain voidaan myös helposti irrottaa, mikä helpottaa pesua. Näyttö on sijoitettu laitteen yläosaan, joten voit kallistaa näyttöä sopivaan kulmaan. Uusi ohjainmoduuli on täynnä ominaisuuksia, ja KegLand päivittää jatkuvasti laiteohjelmistoa sisältämään enemmän ominaisuuksia. Laiteohjelmistopäivitykset ovat nopeasti asennettavissa, ja yhdellä klikkauksella saat Gen 4 yksikön uusimpaan laiteohjelmistoon hyödyntääksesi uusia ominaisuuksia ja lisävarusteita. Ohjain voi myös aktivoida pumpun. Tämä tarkoittaa, että BrewZilla Gen 4:ssä ei ole erillisiä kytkimiä pumpulle, kuten vanhassa mallissa.

IEC-kaapeli helppoa säilytystä varten
Uudessa mallissa on irrotettava IEC-kaapeli, joten voit irrottaa kaapelin, mikä helpottaa laitteen säilytystä siististi

Parannetut kannen kahvat
Uudet kannen kahvat ovat paremmin suunniteltuja ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat kestävämpiä ja ergonomisempia pitää kiinni erityisesti märillä käsillä.

Kaksivaiheinen entistä suurempi mallaspiippu
Uusi mallaspiippu on jopa 30 % suurempi, joka mahdollistaa suurempien erien valmistuksen. Uuudessa mallaspiipussa on myös kaksiportainen korkeussäätö.

Lisätiedot

Paino 25 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita