Farmhouse Kveik

Mallaspuoti tarjoaa kotipanijoille perinteisiä norjalaisia Kveik hiivoja. Kveik hiivat ovat muinaisia ja perinteisiä hiivoja, jotka mahdollistavat oluen käymisen muutamassa päivässä vaihtelevalla lämpötila-alueella 16 ° C – 40 + ° C. Kveikit tuottaa monimutkaisia ​​makuprofiileja, jotka vaihtelevat puhtaasta ja raikkaasta hedelmäiseen ja funkyyn. Voit käyttää kveik hiivoja uudelleen käytännössä loputtomiin.

Näytetään kaikki 11 tulosta

  • Farmhouse Kveik #1 Sigmund

    Farmhouse Kveik #1 Sigmund

    9,50 

    #1 Sigmund kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Tuottaa käydessään vahvaa appelsiininkuoren ja hieman maanläheistä sekä joulumausteiden aromia. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.

  • Farmhouse Kveik #10 Framgarden

    Farmhouse Kveik #10 Framgarden

    9,50 

    Määrä: 3-3.5g
    Profiili: Trooppista hedelmää, ananasta ja mangoa
    Lajikkeita: 8+
    Max ABV: 16%
    Farmhouse pitch: 30°C
    Käymisalue: 20-35°C
    Max lämpötila: 42°C

  • Farmhouse Kveik #17 Midtbust

    Farmhouse Kveik #17 Midtbust

    9,50 

    #17 Midtbust on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Tuottaa hienovaraista hedelmäisyyttä, esterisyyttä, aavistuksen yrttimäinen. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.

  • Farmhouse Kveik #20 Espe

    Farmhouse Kveik #20 Espe

    9,50 

    Kuivattu perinteinen, norjalainen farmhouse oluthiiva kveik #20 Espe. Tuottaa hedelmäisiä, luumuisia ja hieman konjakkimaisia vivahteita. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.

  • Farmhouse Kveik #3 Stranda

    Farmhouse Kveik #3 Stranda

    9,50 

    #3 Stranda kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Makuprofiili on moniulotteinen, trooppisen hedelmän aromia, banaanisuutta, hieman funkyä. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.

  • Farmhouse Kveik #35 Wollsaeter

    Farmhouse Kveik #35 Wollsaeter

    9,50 

    #35 Wollsaeter kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Tuottaa käydessään esterisiä ja trooppisen hedelmäisiä vivahteita. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.

  • Farmhouse Kveik #41 Skare

    Farmhouse Kveik #41 Skare

    9,50 

    #41 Skare on kuivattu perinteinen, norjalainen farmhouse oluthiiva. Tuottaa puhtaan, raikkaan ja lagermaisen lopputuloksen, samaan tapaan kuin Omega Yeastin Lutra. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.

  • Farmhouse Kveik #43 Opshaug

    Farmhouse Kveik #43 Opshaug

    9,50 

    #43 Opshaug kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Makuprofiili puhdas, raikas ja aavistuksen sitruksinen. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.

  • Farmhouse Kveik #5 Hornindal

    Farmhouse Kveik #5 Hornindal

    9,50 

    #5 Hornindal kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Pehmeä, karamellimainen sienimäisillä ja trooppisen hedelmän vivahteilla. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.

  • Farmhouse Kveik #8 Tormodgarden

    Farmhouse Kveik #8 Tormodgarden

    9,50 

    Määrä: 3-3.5g
    Profiili: Trooppista hedelmää, aavistuksen villihiivamaisia estereitä
    Lajikkeet: 10+
    Max ABV: 15%
    Farmhouse pitch: 30°C
    Käymisalue: 18-35°C
    Max lämpötila: 42°C

  • Farmhouse Kveik #9 Ebbegarden

    Farmhouse Kveik #9 Ebbegarden

    9,50 

    #35 Wollsaeter kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Tuottaa käydessään esterisiä ja trooppisen hedelmäisiä vivahteita. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.