Mallaspuoti tarjoaa kotipanijoille perinteisiä norjalaisia Kveik hiivoja. Kveik hiivat ovat muinaisia ja perinteisiä hiivoja, jotka mahdollistavat oluen käymisen muutamassa päivässä vaihtelevalla lämpötila-alueella 16 ° C – 40 + ° C. Kveikit tuottaa monimutkaisia makuprofiileja, jotka vaihtelevat puhtaasta ja raikkaasta hedelmäiseen ja funkyyn. Voit käyttää kveik hiivoja uudelleen käytännössä loputtomiin.
#1 Sigmund kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Tuottaa käydessään vahvaa appelsiininkuoren ja hieman maanläheistä sekä joulumausteiden aromia. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.
#17 Midtbust on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Tuottaa hienovaraista hedelmäisyyttä, esterisyyttä, aavistuksen yrttimäinen. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.
Kuivattu perinteinen, norjalainen farmhouse oluthiiva kveik #20 Espe. Tuottaa hedelmäisiä, luumuisia ja hieman konjakkimaisia vivahteita. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.
#3 Stranda kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Makuprofiili on moniulotteinen, trooppisen hedelmän aromia, banaanisuutta, hieman funkyä. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.
#35 Wollsaeter kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Tuottaa käydessään esterisiä ja trooppisen hedelmäisiä vivahteita. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.
#41 Skare on kuivattu perinteinen, norjalainen farmhouse oluthiiva. Tuottaa puhtaan, raikkaan ja lagermaisen lopputuloksen, samaan tapaan kuin Omega Yeastin Lutra. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.
#43 Opshaug kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Makuprofiili puhdas, raikas ja aavistuksen sitruksinen. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.
#5 Hornindal kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Pehmeä, karamellimainen sienimäisillä ja trooppisen hedelmän vivahteilla. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.
#35 Wollsaeter kveik on kuivattu perinteinen norjalainen farmhouse oluthiiva. Tuottaa käydessään esterisiä ja trooppisen hedelmäisiä vivahteita. 3-3,5g pakkaus, joka riittää 20-25 litran erään. Startterin teko suositeltavaa, joskaan ei pakollista.