K.1 Voss Kveik 5g

9,25 

Kveik Yeasteryn K.1 Voss kveik on alkuperäinen hiiva Vossista, Norjasta. Hiiva on alun perin peräisin Sigmund Gjernesiltä Vossista, ja se antaa appelsiinin ja sitrushedelmien maun ja aromin. Intensiteetti on keskitasosta korkeaan korkeissa käymislämpötiloissa ja matalasta keskitasoon alemmissa lämpötiloissa.

Vain 2 varastossa

Mahtuu kirjeeseen! Toimitus: Matkahuolto XXS-paketti / Posti Pikkupaketti 4,9€

Tuotetunnus (SKU): MP-K1VOSS Osasto:

Kuvaus

K.1 Voss Kveik

K.1 Voss Kveik tulee Sigmund Gjernesiltä Vossista, Norjasta. Voss oli ennen pääosin eristyksissä suurista kaupungeista ja ihmiset jakoivat Kveikin ensisijaisesti toistensa kanssa. Vossin etäisyydestä muihin asutuskohteisiin johtuen tämä Kveik sekoittui harvoin muiden hiivatyyppien kanssa.

Maku ja tuoksu

K.1 Vossissa on hedelmäisiä vivahteita, kuten appelsiinia ja sitrushedelmää. Korkeissa käymislämpötiloissa maun ja aromien intensiteetti on keskitasoista korkeaan, ja alemmissa lämpötiloissa se on vähemmän intensiivistä.

Käyminen

K.1 Voss käy 18°C:sta 42°C:een (107°F). Mitä korkeampi käymislämpötila, sitä nopeampi käyminen. Korkeimmassa lämpötilassa voi käyminen olla valmis 48 tunnissa tai nopeammin. Kun käyminen tapahtuu matalissa lämpötiloissa, käyminen hidastuu. On suositeltavaa lisätä hiivaravinteita hyvän käymisen varmistamiseksi.

Pitchaus

Suoraan vierteeseen ripottelemalla hiivaa pinnalle. Varmista, että vierteen lämpötila on yli 20 °C (68 °F). Annostus 5 g/20-30 l. Jos käytät alle 20 °C:ssa (68 °F) tai vahvaa vierrettä, nosta hiivaus 10 g/20 l.

Tuoksu: Hedelmäisiä vivahteita, appelsiinia ja sitrushedelmiä
Kiintoaineprosentti: 93 % – 96 %
Elinkelpoisuus: ≥ 5 x 10⁹ CFU grammaa kohti kuivahiivaa
Diastaattinen: Ei havaittavissa
Bakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Maitohappobakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Flokkulaatio: Keskinkertainen
Käymisaste: Korkea
Käymisalue: 18 – 42 °C (64 – 107 °F)
Alkoholin sietokyky: 12 % ABV
Annostus: 20g/HL
Käyminen voi olla valmis 48 tunnissa.

Lisätiedot

Paino 0,03 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita