K.14 Eitrheim Kveik 5g

9,25 

K.14 Eitrheim Kveik antaa uskomattoman kypsän päärynän, luumun, rusinan ja hunajan maun. Hiiva on erittäin monipuolinen ja sitä voidaan käyttää erilaisiin oluttyyppeihin, kuten IPA, Pale Ale, NEIPA, Stoutit ja Porterit. Eitrheim käymisalue 18 – 42 °C (107 °F). Korkeimmissa lämpötiloissa olut käy valmiiksi jopa 48 tunnissa.

Vain 1 varastossa

x
Tuotetunnus (SKU): MP-K14EITRHEIM Osasto:

K.14 Eitrheim Kveik

K.14 Eitrheim kveik tulee Reidar Eitrheimilta Tokheimista, Norjasta. Tokheim sijaitsee lähellä Oddaa Hardangerfjordin sydämessä ja Folgefonnan kansallispuiston vieressä. Hiiva on periytynyt sukupolvien ajan, ja Reidar sai sen isoisältään.

Maku ja tuoksu

K.14 Eitrheim Kveik antaa uskomattoman kypsän päärynän, luumun, rusinan ja hunajan maun. Korkeissa käymislämpötiloissa maun ja aromien intensiteetti on korkeampi, ja alemmissa lämpötiloissa ne ovat vähemmän intensiiviset.

Käyminen

Eitrheim käymisalue 18 – 42 °C (107 °F). Mitä korkeampi käymislämpötila, sitä nopeampi käyminen. Korkeimmassa lämpötilassa voit odottaa oluen käyvän 48 tunnissa. Kun käyminen tapahtuu matalissa lämpötiloissa, käymisaika pitenee. On suositeltavaa lisätä hiivaravinteita hyvän käymisen varmistamiseksi.

Pitchaus

Suoraan vierteeseen ripottelemalla hiivaa pinnalle. Varmista, että vierteen lämpötila on yli 20 °C (68 °F). Annostus 5 g/20-30 l. Jos käytät alle 20 °C:ssa (68 °F) tai vahvaa vierrettä, nosta hiivaus 10 g/20 l.

Tuoksu: Notes of ripe pear, plum, raisin, prune and honey
Kiintoaineprosentti: 93 % – 96 %
Elinkelpoisuus: ≥ 5 x 10⁹ CFU grammaa kohti kuivahiivaa
Diastaattinen: Ei havaittavissa
Bakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Maitohappobakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Flokkulaatio: Keskinkertainen
Käymisaste: Korkea
Fermentaatioalue: 18 – 42 °C (64 – 107 °F)
Alkoholin sietokyky: 12 % ABV
Annostus: 5 g/20-30 L
Käyminen voi olla valmis 48 tunnissa.

Saatat myös pitää…

  • Hiivaravinnne Lallemand Servomyces 10g
    6,95