K.22 Stalljen Kveik 5g

9,25 

Kveik Yeasteryn K.22 Stalljen kveik on alkuperäinen hiiva Stig Seljesetiltä Hornindalista, ja se antaa omenoiden ja kypsien hedelmien maun ja aromin sekä aavistuksen neilikkaa ja anista. Tämä on erittäin monipuolinen hiiva, jota voidaan käyttää monenlaisissa oluissa. Se käy jopa 8 asteessa aina 38 asteeseen asti. Intensiteetti on keskitasoa korkeissa käymislämpötiloissa ja alhainen alemmissa lämpötiloissa.

Varastossa

Mahtuu kirjeeseen! Toimitus: Matkahuolto XXS-paketti / Posti Pikkupaketti 4,9€

Tuotetunnus (SKU): MP-K22STALLJEN Osasto:

Kuvaus

K.22 Stalljen Kveik

K.22 Stalljen Kveik tulee Stig Seljesetiltä Hornindalista, Norjasta. Historiallisesti Hornindalin päätoimiala oli maanviljely ja viikatteiden taonta. Seljesetin tila oli perinteinen omavarainen maatila, jossa pidettiin eläimiä. Stalljenin nimi tarkoittaa tallia ja tulee heidän vanhasta hevostallista, jossa on nykyään yksityinen pubi ja panimo.

Maku ja tuoksu

K.22 Stalljenissa on omenoita ja kypsiä hedelmiä sekä aavistus neilikkaa ja anista. Korkeissa käymislämpötiloissa maun ja aromien intensiteetti on keskitasooa-korkeaa ja alemmissa lämpötiloissa se on vähemmän intensiivistä ja saat mukavan ja rapsakan oluen, kuin lager.

Käyminen

K.22 Stalljen käy 8°C:sta 38°C:een (100°F). Mitä korkeampi käymislämpötila, sitä nopeampi käyminen. Korkeimmassa lämpötilassa voit odottaa oluen käyvän 48 tunnissa. Korkeimmassa lämpötilassa voit odottaa oluen käyvän 48 tunnissa. Kun käyminen tapahtuu matalissa lämpötiloissa, käymisaika pitenee. On suositeltavaa lisätä hiivaravinteita hyvän käymisen varmistamiseksi.

Kiintoaineprosentti: 93 % – 96 %
Elinkelpoisuus: ≥ 5 x 10⁹ CFU grammaa kohti kuivahiivaa
Diastaattinen: Ei havaittavissa
Bakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Maitohappobakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Flokkulaatio: Keskinkertainen
Käymisaste: Korkea
Fermentaatioalue: 18 – 41 °C (64 – 106 °F)
Alkoholin sietokyky: 12 % ABV
Annostus: 5 g/20-30 L
Käyminen voi olla valmis jo 48 tunnissa.

Lisätiedot

Paino 0,03 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita