K.22 Stalljen Kveik 5g

9,25 

Kveik Yeasteryn K.22 Stalljen kveik on alkuperäinen hiiva Stig Seljesetiltä Hornindalista, ja se antaa omenoiden ja kypsien hedelmien maun ja aromin sekä aavistuksen neilikkaa ja anista. Tämä on erittäin monipuolinen hiiva, jota voidaan käyttää monenlaisissa oluissa. Se käy jopa 8 asteessa aina 38 asteeseen asti. Intensiteetti on keskitasoa korkeissa käymislämpötiloissa ja alhainen alemmissa lämpötiloissa.

Varastossa

x
Tuotetunnus (SKU): MP-K22STALLJEN Osasto:

K.22 Stalljen Kveik

K.22 Stalljen Kveik tulee Stig Seljesetiltä Hornindalista, Norjasta. Historiallisesti Hornindalin päätoimiala oli maanviljely ja viikatteiden taonta. Seljesetin tila oli perinteinen omavarainen maatila, jossa pidettiin eläimiä. Stalljenin nimi tarkoittaa tallia ja tulee heidän vanhasta hevostallista, jossa on nykyään yksityinen pubi ja panimo.

Maku ja tuoksu

K.22 Stalljenissa on omenoita ja kypsiä hedelmiä sekä aavistus neilikkaa ja anista. Korkeissa käymislämpötiloissa maun ja aromien intensiteetti on keskitasooa-korkeaa ja alemmissa lämpötiloissa se on vähemmän intensiivistä ja saat mukavan ja rapsakan oluen, kuin lager.

Käyminen

K.22 Stalljen käy 8°C:sta 38°C:een (100°F). Mitä korkeampi käymislämpötila, sitä nopeampi käyminen. Korkeimmassa lämpötilassa voit odottaa oluen käyvän 48 tunnissa. Korkeimmassa lämpötilassa voit odottaa oluen käyvän 48 tunnissa. Kun käyminen tapahtuu matalissa lämpötiloissa, käymisaika pitenee. On suositeltavaa lisätä hiivaravinteita hyvän käymisen varmistamiseksi.

Kiintoaineprosentti: 93 % – 96 %
Elinkelpoisuus: ≥ 5 x 10⁹ CFU grammaa kohti kuivahiivaa
Diastaattinen: Ei havaittavissa
Bakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Maitohappobakteerit: < 1 / 106 hiivasolua
Flokkulaatio: Keskinkertainen
Käymisaste: Korkea
Fermentaatioalue: 18 – 41 °C (64 – 106 °F)
Alkoholin sietokyky: 12 % ABV
Annostus: 5 g/20-30 L
Käyminen voi olla valmis jo 48 tunnissa.

Saatat myös pitää…

  • Hiivaravinnne Lallemand Servomyces 10g
    6,95