Lallemand

LalBrew NovaLager™ Kuivattu oluthiiva – 11 g

5,90 

LalBrew NovaLager™ on aito Saccharomyces pastorinus -hybridi. Se on kehitetty tuottamaan puhtaita lager-oluita, joilla on selkeät makuominaisuudet ja erinomainen käymiskyky. Ei tuota käydessään rikkivedyn sivumakuja, mikä vähentää kypsymisaikaa. Tuote on Renaissance Bioscience Corp.:n (Vancouver BC, Kanada) yhteistyössä Lallemand Brewingin kanssa tekemän tutkimus- ja kehitystyön tulos. LalBrew NovaLager™ valittiin käyttämällä klassisia ja ei-GMO-jalostusmenetelmiä uuden Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus -hybridikannan saamiseksi.

Varastossa

Mahtuu kirjeeseen! Toimitus: Matkahuolto XXS-paketti / Posti Pikkupaketti 4,9€

Tuotetunnus (SKU): MP10551 Osasto:

Kuvaus

LalBrew NovaLager™ on aito lager-hiivakanta, jolla on ihanteelliset ominaisuudet lager-oluen tuottamiseen, mukaan lukien nopea käyminen ja korkea käymisaste. Selkeä makuprofiili on erittäin puhdas, hieman estereitä käydessään laajalla lämpötila-alueella.

Tämä tuote on Renaissance Bioscience Corp.:n (Vancouver BC, Kanada) yhteistyössä Lallemand Brewingin kanssa tekemän tutkimus- ja kehitystyön tulos. LalBrew NovaLager™ valittiin käyttämällä klassisia ja ei-GMO-jalostusmenetelmiä uuden Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus -hybridikannan saamiseksi. Se eroaa kaikista muista perinteisistä Saccharomyces pastorinus -kannoista. Tämä kanta tuottaa vähän VDK:ta/diasetyyliä ja käyttää Kalifornian yliopiston Davisin (USA) patentoitua teknologiaa, joka estää rikkivedyn (H2S) sivumakujen muodostumisen, mikä vähentää lager-oluen tuotantoon liittyvää kypsymisaikaa.

  • Standardiolosuhteissa 12 °C:ssa (53,6 °F) LalBrew NovaLager™ -hiiva käy voimakkaasti, joka on ohi 6 päivässä.
  • Korkea attenuaatio ja keskitasoinen flokkulaatio.
  • Tuoksu ja maku ovat puhtaita, matalat esterit, ei rikkiä. Kanta on POF-negatiivinen.
  • LalBrew NovaLager™ -hiivan optimaalinen lämpötila-alue perinteisiä tyylejä valmistettaessa on 10–20 °C (50–68 °F).

Lisätiedot

Paino 0,011 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.