Näytetään kaikki 6 tulosta
-

10,90 €
Brew Your Own Magazine – Erikoisnumero: Beginner’s guide to homebrewing + Bonus: Beginner’s guide to winemaking
Kieli: Englanti
39 sivua + 40 sivua
Kiinnostaako oluen paneminen? Tässäpä hyvä lehti joka johdattaa panemisen ihmeelliseen maailmaan. Perustieto oluen valmistuksesta, oli tarkoituksena valmistaa ensimmäinen oluterä uutteesta, osittaismäskäämällä tai täysmäskäämällä.
Lehden sisältö:
- Mitä oluenvalmistus on
- Pullotus ja kegitys
- Oluen valmistus uutteista
- Keitto ja vierteen jäähdytys
- Osittaismäskäys
- Käyminen
- Täysmäskäys
-

21,50 €
The Practical Guide to Aroma, Bitterness and the Culture of Hops
Kirjailija: Stan Hieronymus
Kieli: Englanti
For the Love of Hops on perusteellinen johdatus humalaan, humalan alkuperään ja sen käyttöön. Kirjassa käydään läpi 100 eri humalalajiketta hyvin yksityiskohtaisesti, sisältäen 16 eri reseptiä ympäri maailman, jopa jenkkien kovimmilta panomiehiltä. Kirja auttaa saamaan enemmän irti humalasta kotipanimossa ja auttaa valitsemaan parhaiten sopivan humalan eri käyttötarkoituksiin.
-

10,90 €
Brew Your Own Magazine – Erikoisnumero : Guide to All-Grain Brewing
Kieli: englanti
96 sivua
Kokoelma kaikista parhaista artikkeleista – päivitetty painos! Kaikki tieto yksissä kansissa lehden 20v historian ajalta.
- Perusteet: kaikki perustieto panemisesta, välineistä ja tekniikoista..
- Tekniikat: maltaiden rouhinta, mäskäys ja huuhtelu.
- Edistyneille panijoille: mäskäystehokkuus, veden kemia, erikoisemmat mäskäystekniikat.
- Ongelmat: ratkaisut yleisimpiin ongelmiin ja kysymyksiin oluen valmistukseen liittyen.
-

10,90 €
Brew Your Own Magazine – Erikoisnumero: Stout Style Guide
Kieli: Englanti
80 sivuaStout Style Guide on jaettu seitsämään eri osioon, sisältäen vinkkejä, tekkniikoita ja reseptejä eri tyyleihin. Lehti sisältää yhteensä 101 reseptiä.
- American Stout: 8 reseptiä
- Foreign Extra/Tropical Stout: 10 reseptiä
- Imperial Stout: 20 reseptiä
- Irish Stout: 11 reseptiä
- Oatmeal Stout: 12 reseptiä
- Specialty Stout: 30 reseptiä
- Sweet Stout: 10 reseptiä
-

21,50 €
A Comprehensive Guide for Brewers
Kirjailija: John Palmer & Colin Kaminski
Kieli: Enganti
Vesi on oluenvalmistuksessa yksi olennaisimmista lopputulokseen vaikuttavista asioista ja vähiten ymmärretty elementti oluen valmistuksessa. Water: A Comprehensive Guide for Brewers kertoo veden roolista oluen valmistusprosessissa. Kirja auttaa ymmärtämään, kuinka veden eri mineraalit vaikuttavat lopputulokseen. Kirjassa myös neuvotaan veden säädöstä eri oluttyyleihin sopivaksi.
-

21,50 €
The Practical Guide to Beer Fermentation
Kirjailija: Chris White ja Jamil Zainasheff
Kieli: Englanti
The Practical Guide to Beer Fermentation on mainio opas kaikentasoisille kotiolutharrastajille. Kirjassa käydään läpi hiivan valinta, varastointi, hiivan kasvatus ja pesu. Kirjassa on myös osio, jossa ohjeet hiivalaboratiorion perustamiseen.