Kegland

Ball-lock liitin kegiin kaasulle RST, kierteillä

21,90 

KegLand RST 304 koneistettu liitin kaasulle (harmaa). Paras ja kestävin ball-lock liitin kegeille. Kaupalliseen tai high-end kotipanimokäyttöön. Pikaliitin helppoon liittämiseen ja irroittamiseen.

Yhteensopivat liittimet kierteille:
DuoTight 8mm (5/16″) – FFL
DuoTight 9.5mm (3/8″) – FFL
Letkunippa kierteille (jos haluat käyttää letkukaraa)
JG 8mm (5/16″) – FFL
JG 9.5mm (3/8″) – FFL

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KL09539 Osasto:

Lisätiedot

Paino 0,1 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita