BrewZilla 35L Pro Series – Valepohja mallaspiippuun

19,90 

Robobrew BrewZilla 35 – Pro Series valepohja mallaspiippuun ilman reikää ylivuotoputkelle.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KL14236 Osasto:

Kuvaus

Kokeneemmille panijoille, jotka kokevat ylivuotoputken turhaksi. Voit korvata pohjalevyn pohjan uudella valepohjalla, mikäli haluat lisää tilaa mallaspiippuun, etkä käytä keskellä olevaa ylivuotoputkea. Helpottaa myös maltaiden sekoittamista, kun ylivuotoputki ei ole tiellä.
Ole tarkka käyttäessäsi kiertovesipumppua pohjalevyn mahdollisesti tukkeutuessa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.