Cryo Citra – 25 g

5,95 

Citra on luultavasti suosituin lajike käsityöläispanimoiden keskuudessa. Se on vahvasti hedelmäinen lajike sitruksisuuden dominoidessa. Käytetään yleisesti oluttyyleihin kuten IPA, NEIPA, moderni amerikkalainen ale ja lager.

Citran on kehittänyt Hop Breeding Company, ja se on peräisin viidestä humalakannasta: US Tettnanger, Mittelfruh, East Kent Golding, Brewer’s Gold ja yksi tuntematon kanta. Vuonna 2007 lanseeratun sen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti ja nuoresta iästään huolimatta se on yksi Yhdysvaltojen kasvatetuimmista kannoista nykyään.

Maussa  sitrusta, passionhedelmää ja trooppista hedelmää, greippisyyttä ja limeä.

Cryo-humalat ovat tavanomaisiin humalapelletteihin verrattuna puhtaampia ja lupuliinipitoisempia. Cryo-humalat sisältävät enemmän aromiaineita, ja vähemmän humalakasvin viherosia. Cryo-humalat valmistetaan jäädyttämällä tuoreita humalakäpyjä, jotka rikotaan ja niistä erotellaan kasviosat siivilöimällä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): MP-CRYOCITRA25 Osasto:

Kuvaus

Alkuperä: USA
Satovuosi: 2020
Tyypilliset arvot: Alfahapot (oikea alfa-arvo on painettu etikettiin): 13 – 15 %
Kohumuloni: 22 – 24 %
Öljyt yhteensä: 1,5 – 3,0 ml / 100 g
Varastointikestävyys (alfahapot): Erittäin hyvä, 75 % alfahappoja jäljellä 6 kuukauden jälkeen 20 °C:ssa
Mahdolliset korvaavat humalat: Cascade, Mosaic, Simcoe.

Lisätiedot

Paino 0,03 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.