Cryo Mosaic – 25 g

5,95 

Mosaiikkia kutsutaan joskus Citraksi steroideilla. Voimakkaan ja monimutkaisen hedelmän ja sitrushedelmän aromi ja maku antavat mehukkaan luonteen ja pehmeän katkeruuden. Käytetään yleisesti moderneissa oluissa, kuten New England IPA:ssa, mutta se sopii myös muihin moderneihin tyyleihin lagereista stouteihin, joissa mehukasta hedelmäisyyttä toivotaan.

Hop Breeding Company lanseerasi lajikkeen vuonna 2012. Nykyään se on yksi nopeimmin nousevista tähdistä amerikkalaisissa humalissa. Maussa  veriappelsiinia, mangoa, sitrushedelmäisyyttä, trooppisia hedelmiä, kivihedelmiä ja mäntyisyyttä.

Cryo-humalat ovat tavanomaisiin humalapelletteihin verrattuna puhtaampia ja lupuliinipitoisempia. Cryo-humalat sisältävät enemmän aromiaineita, ja vähemmän humalakasvin viherosia. Cryo-humalat valmistetaan jäädyttämällä tuoreita humalakäpyjä, jotka rikotaan ja niistä erotellaan kasviosat siivilöimällä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): MP-CRYOMOSAIC25 Osasto:

Kuvaus

Alkuperä: USA
Satovuosi: 2020
Tyypilliset arvot: Alfahapot (oikea alfa-arvo on painettu etikettiin): 11,5 – 13,5 %
Kohumuloni: 24-26 %
Öljyt yhteensä: 0,8 – 1,5 ml / 100 g
Varastointikestävyys (alfahapot): Erittäin hyvä, 75 % alfahappoja jäljellä 6 kuukauden jälkeen 20 °C:ssa
Mahdolliset korvaavat humalat: Mosaic, Amarillo, Citra, Galaxy, Simcoe

Lisätiedot

Paino 0,03 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.