Cryo Simcoe – 25 g

5,95 

Amerikkalainen klassikko korkealla alfahappopitoisuudella. Monipuolinen humala, jossa on voimakasta hedelmäisyyttä ja männyn vivahteita. Käytetään yleisesti moderneissa oluissa ja lagereissa, joissa humalaluonteeseen halutaan hedelmäisyyttä.

Simcoen lanseerasi vuonna 2000 Yakima Chief Ranchers, mutta se melkein hylättiin vuonna 2007, kun kiinnostus sitruksisia humalaia kohtaan oli laskussa. Siitä lähtien se on saavuttanut suuren suosion, ja nykyään monet amerikkalaiset pienpanimot käyttävät sitä.

Maussa veriappelsiinia, passionhedelmää ja mäntyisyyttä.

Cryo-humalat ovat tavanomaisiin humalapelletteihin verrattuna puhtaampia ja lupuliinipitoisempia. Cryo-humalat sisältävät enemmän aromiaineita, ja vähemmän humalakasvin viherosia. Cryo-humalat valmistetaan jäädyttämällä tuoreita humalakäpyjä, jotka rikotaan ja niistä erotellaan kasviosat siivilöimällä.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): MP-CRYOSIMCOE25 Osasto:

Kuvaus

Alkuperä: USA
Satovuosi: 2020
Tyypilliset arvot: Alfahapot (oikea alfa-arvo on painettu etikettiin): 12 – 14 %
Kohumuloni: 15-20 %
Öljyt yhteensä: 2,0 – 2,5 ml / 100 g
Varastointikestävyys (alfahapot): Erittäin hyvä, 75 % alfahappoja jäljellä 6 kuukauden jälkeen 20 °C:ssa
Mahdolliset korvaavat humalat: Mosaic, Citra, Summit

Lisätiedot

Paino 0,03 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.