Kegland

Cryogelular geelipakkaus viilennykseen/lämmitykseen

8,45 

Cryogelular on isokokoinen geelitäytteinen puhkaisun kestävä matto, jota voidaan käyttää viilennykseen tai lämmitykseen. Voidaan pakastaa tai lämmittää mikrossa. Kätevä pitämään kegin (lämpöeristeen alle laitettuna) tai juomat kylmänä esimerkiksi matkakäytössä. Matto koostuu pienemmistä soluista, eli matto voidaan leikata pienemiin osiin tarpeen mukaan.

Sisältää 10 x 6 geelitäytteistä solua.  Koko 42cm x 35cm, paksuus noin 1cm.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KL12553 Osasto:

Kuvaus

Lisätiedot

Paino 0,25 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita