Duotight 6,35mm – Ball Lock liitin kaasulle

9,90 

Uudentyyppinen ball lock liitin Keglandilta. Ball lock liittimeen on integroitu duotight push-fit liitin, joten liittäminen on nopeaa eikä erillisiä liittimiä tarvita. Ball lock liitin on valmistettu kemikaaleja kestävästä muovista ja laadukkaista materiaaleista. Muovi kestää fosforihappopohjaisia ja kaustisia puhdistusaineita.

Liitin on myös erittäin matala, joten liittimien kanssa kegit voidaan pinota päällekkäin. Nopea purkaa, joten sen puhdistaminen on todella helppoa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): KL24242 Osasto:

Lisätiedot

Paino 0,023 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 arkipäivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

Yhteensopivia tuotteita