KegLand vierteen ilmaussauva 650mm

22,00 

Vierteen kunnollinen hapettaminen varmistaa kunnollisen käymisen. Varsinkin pilsnereissä ja lagereissa on vierteen riittävä hapetus tärkeää. Hapetussauvan ilmastuskiven pienet reiät levittävät kaasun nesteeseen pieninä nopeasti liukenevina kuplina joka varmistaa tehokkaan hapetuksen.

Käytä suojakäsineitä kun käsittelet kiveä – rasva ja lika tukkivat kiven huokoset.

Hapetussauvan pituus 650mm, ilmastuskivi 2 micron.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saatavuusilmoitus sähköpostiisi!

Tuotetunnus (SKU): KL02097 Osasto:

Lisätiedot

Paino 0,5 kg

Tuotteen toimitus

Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, voimme myös opastaa puhelimitse numerossa 04578310070.

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset yleensä vuorokauden sisällä tilauksesta, poislukien maltaita sisältävät tilaukset. Rouhittuja maltaita sisältävillä tilauksilla käsittelyaika 1-3 päivää. Toimitukseen Suomessa menee yleisesti 1-3 arkipäivää. Ruuhkaisina aikoina tilausten käsittely ja toimitusaika saattavat pitkittyä.

Toimitustavat ja kulut

  • Nouto varastolta – maksuton
  • Matkahuolto XXS paketti / Posti pikkupaketti – 4,90€
  • Matkahuolto lähipaketti – alk. 5,90€
  • Postipaketti – alk. 5,90 €
  • Matkahuollon bussirahti yli 25kg tuotteille – alk. 11€
  • Posti kotipaketti alk. 12,90€

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.