Weyermann

Weyermann® Acidulated malt (hapanmallas) – EBC 2.5-12

4,18 4,60  / kg

Acidulated malt on erikoismallas vaaleiden ja tummien oluiden mäskin pHn optimointiin. Hapanmallas parantaa mäskäystehokkuutta pH:ta alentamalla. Käytetään myös hapanoluissa. Sisältää 1 – 2 % maitohappoa. Laskee mäskin pH:ta ilman erillistä happolisäystä

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): MP106453 Osasto:

Käyttökohteet:  Mäskin pHn alentaminen, hapanoluet
EBC: 2.5 – 12
Suurin suositeltava osuus maltaiden kokonaismäärästä: 10%
Alkuperämaa: Saksa
Ainesosat: Mallastettu OHRA

Maltaat olisi hyvä säilyttää viileässä, alle 20 asteessa. Näin maltaat säilyvät tuoreena minimissään vuoden verran.