Pehkolan mallastamo ja mallaspuoti yhteistyöhön | Mallaspuoti

Pehkolan mallastamo ja mallaspuoti yhteistyöhön

Mallaspuoti aloittaa Pehkolan Mallastamon maltaiden jälleenmyynnin. Mallaspuoti on toistaiseksi ainoa verkkokauppa suomessa, joka myy Pehkolan Mallastamon korkealaatuisia käsityöläismaltaita. Mallaspuodilla on toistaiseksi yksinoikeus Pehkolan Mallastamon maltaiden myyntiin yksityishenkilöille.

Pehkolan Mallastamo on Ruukissa sijaitseva pieni käsityöläismallastamo, joka käyttää Pohjanmaan pelloilta peräisin olevaa kotimaista ohraa. Mallastamo panostaa erityisesti tuotteen laatuun ja puhtauteen.

Meille tärkeää on raaka-aineen alkuperä, puhtaus ja pohjoisuus. Pehkolan Mallastamo syntyi kolmen lapsuudenystävän rakkaudesta hyvään olueen. Harrastus alkoi oluen kotikeittämisestä, mutta syventyi pian mielenkiintoon raaka-aineita kohtaan. Tästä lähti idea maltaan tuottamisesta. Havaitsimme myös, että asiansa osaavia pienpanimoita on kotimaamme markkinoilla jo melko runsaasti. Sen sijaan mallastamoa, joka voisi ketterästi tarttua panimoiden ideoihin, panostaa joustavaan yhteistyöhön ja toimittaa pienempiä eriä tarvittaessa, ei vielä ollut. Niinpä ryhdyimme toimeen.

Pehkola on Viking Maltin lisäksi ainoa mallastamo suomessa, joka tarjoaa mallasohraa panimoteollisuudelle. Tuotteet lisätään pian Mallaspuodin verkkokauppaan.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
Haluatko ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla? Ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla. Kirjoita sähköpostisi allaolevaan kenttään.